|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
doktorowa Stary wyjadacz

|
Wysłany: Wto Sie 18, 2020 6:25 pm Temat postu: |
|
|
Jakie miałeś negatywne skutki Arechinu? |
|
Powrót do góry |
|
 |
boguslaw4321 Stary wyjadacz

|
Wysłany: Wto Sie 18, 2020 6:46 pm Temat postu: |
|
|
Problemy ze spaniem (płytki, krótki sen kilka godz.) mimo, że z powodów zawodowych byłem 'niedospany', utrata ok. 10 kg wagi - głównie masa mięśniowa, ogólne osłabienie - inne niż wcześniej. Po przejściu na P. uspokoiło się, ale masy mięśniowej już nie nadrobiłem, pomimo dosyć dużej aktywności fizycznej.
Jeśli chcesz głębiej sięgnąć, proponuję mój artykuł w części naukowej naszego forum, gdzie w oparciu o źródła naukowe porównuję A. i P. _________________ dokąd się nie poddamy, ciągle jest jakaś szansa |
|
Powrót do góry |
|
 |
Chilled Kadet

|
Wysłany: Sro Sie 19, 2020 9:19 am Temat postu: |
|
|
Dzięki za odpowiedzi.
Ja w sumie jestem typem dosyć podatnym na leki. Po sterydach efekty pojawiły się błyskawicznie mimo niskiej dawki więc może i Plaquenil zadziałał szybko.Tym bardziej, że u mnie to chyba dopiero początki.
Aha, wspieram się jeszcze propolisem - i przed szpitalem brałam tylko propolis ale też chyba mi pomógł bo leukocyty się podniosły i są w normie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|