Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ewela.t Master butterfly

|
Wysłany: Wto Wrz 06, 2016 9:41 am Temat postu: |
|
|
Filomena, zdrowka! :*
Przegon paskude-teraz to jest najwazniejsze!
Nie myslalas aby skonsultowac sie z innym dermatologiem?
Swieze spojrzenie na sprawe może pomoc. Pokazesz wyniki, opowiesz a on, noz-widelec, wpadnie na jakiś pomysl.
Pozdrawiam. :* _________________ Gubie sie po kawalku kazdego zwyklego dnia..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
filomena1992 Senior

|
Wysłany: Pią Wrz 09, 2016 4:28 pm Temat postu: |
|
|
haloo haloo długo się nie odzywalam, obecnie mam l4 bo lecze sie dalej drugim antybiotykiem na zapalenie gornych drog oddechowych.
no wiec jeżeli chodzi o moja dermatolog, nie zamierzam do niej co miesiąc chodzic i wydawac na wizyty
wogole zamierzam zaprzestac chodzenia prywatnie po lekarzach dermatologach . to jest bledne kolo dopoki nie masz diagnozy to lecza człowieka metoda prob i bledow ja mam cala apteke masci i antybiotykow w domu i chce juz poprostu od tego odpoczac skupic sie na diecie, na relaksie i zobaczymy co dalej. pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
filomena1992 Senior

|
Wysłany: Wto Paź 18, 2016 6:23 pm Temat postu: |
|
|
Witam Was
piszę znowu długo nic nie pisałam... otóż od miesiąca mam problem z napadami gorąca i zimnymi dłoniami. wyglada to w ten sposób, że mam gorące całe ciało a tak naprawdę jest mi zimno i mam zimne dłonie... ktoś ma jakiś pomysł co to może byc:( |
|
Powrót do góry |
|
 |
boguslaw4321 Stary wyjadacz

|
Wysłany: Czw Paź 20, 2016 11:17 am Temat postu: |
|
|
Hej ,
Takie obkurczenia (rzadziej rozszerzenia) naczyń krwionośnych występują często wraz z chorobami z autoagresji. Gdy się bardziej rozwinie, może przejść w zespół Raynauda (ale niekoniecznie). Rada tak na szybko: ciepłe rękawiczki, wkładki do butów.
Wiesz - jak organizm zaczyna głupieć i atakować siebie, to efekty są w różnych miejscach. A to jakieś zmiany na twarzy czy inne skórne, stawy, mięśnie, coś tam, czasem bardzo dokuczliwe. I bez mocnego potwierdzenia analitycznego. To dobrze, bo nie trzeba brać sterydów. Można się przyzwyczaić, choć czasem jak u mnie - żeby wejść po schodach, dyskretnie podciągam się ręką po poręczy... .
Dobrze, że ciało gorące!  _________________ dokąd się nie poddamy, ciągle jest jakaś szansa |
|
Powrót do góry |
|
 |
filomena1992 Senior

|
Wysłany: Pon Lis 28, 2016 5:12 pm Temat postu: |
|
|
hej chciałam napisac, ze bylam u lekarki i odrazu kazala mi zrobic ekg (poszlam z powodu nieustajacego bólu po prawej stronie klatki piersiowej) po wynikach ekg pani doktor o mały włos nie spadła z krzesła, przyspieszona akcja serce a ciśnienie 130/89 mam 24 lata dopiero.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
magdalena laura Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lis 29, 2016 11:43 am Temat postu: |
|
|
Hej
ja myślę, ze odnośnie chorób naszych to wiek nie ma nic do tego- też mam wiele rzeczy, które nijak się mają do wieku.
Mam nadzieję, że lekarka która ciebie badała zareagowała i masz już sie lepiej.
dbaj o siebie, pozdrawiam i życzę zdrówka, spokoju |
|
Powrót do góry |
|
 |
aska.slask Junior

|
Wysłany: Pią Mar 31, 2017 1:26 pm Temat postu: |
|
|
Cześć Proszę o porady... zdiagnozowano u mnie trądzik różowaty. Dostałam kilka maści i kremów, ale poprawy nie widzę. Męczę się z tym już od bardzo dawna. Trafiłam kiedyś na taką stronę. Co o tym sądzicie, nie jest to trochę podejrzane? Komuś z was udało się wyleczyć tą chorobę? |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewela.t Master butterfly

|
Wysłany: Wto Kwi 25, 2017 6:25 pm Temat postu: |
|
|
Aska, jak dla mnie, to zwykla reklama i nie ma nic wspolnego z udokumentowanymi osiagnieciami.
Ps. To jest watek filomeny wiec nie jest to najszczesliwsze miejsce na Twoj post. Najlepiej byloby wpisac sie do swojego lub do porad- to tak na przyszlosc.
Pozdrawiam. _________________ Gubie sie po kawalku kazdego zwyklego dnia..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ankanow62 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Kwi 25, 2017 8:19 pm Temat postu: |
|
|
Filomeno a z jakiego powodu pani doktor chciala spasc z krzesla? _________________ Animus aeger semper errat |
|
Powrót do góry |
|
 |
filomena1992 Senior

|
Wysłany: Sro Mar 21, 2018 7:47 pm Temat postu: |
|
|
Wiesz co już nie pamiętam:) Chyba dlatego, że taka młoda jestem a takie ciśnienie mi się wysokie pokazało Ale to już dawno było, teraz widzę jak mnue tu dlugo nie było na forum...
Dostałam pilne skierowanie na oddział reumatologiczny , żeby mnie poobserwowali w kierunku tocznia. Ehh myslalam ze mam to z glowy, ana miałam ujemne i co mi tam przestałam o tym myśleć. A to ciągnie się za mną dalej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kownac90 Junior

|
Wysłany: Pią Lis 26, 2021 1:51 am Temat postu: |
|
|
Wiam,zastanawiam sie nad stosowaniem naturalnych kosmetykow weganskich. Bardzo zalezy mi na tym,by dowiedzieć się więcej na temat tego,w jaki sposob dbac o cere problematyczna. xxxxxxx / reklama usunięta |
|
Powrót do góry |
|
 |
|