Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Czw Maj 11, 2006 6:17 pm Temat postu: 10 Maj - World Lupus Day |
|
|
Wczoraj był! Światowy Dzień Tocznia, sorry za info w ostatniej chwili, ale tak się złożyło.
Zresztą lepiej późno niż wcale
WLD 2006 (to już trzecia edycja) ma na celu rozpowszechnianie informacji o toczniu, polepszenie opieki medycznej i wspieranie badań nad ropoznawaniem i leczeniem tej trudno diagnozowanej choroby.
Czyli Motyle mają dziś swoje święto, zatem najlepsze życzenia - wytrwałości w walce z chorobą i dużo wiary w rozwój medycyny, żeby wszystkich w pewnym sensie uspokoić, że coś dobrego ciągle się dzieje, donosze przy okazji że w maju 2007 w Shanghaju odbędzie wielki międzynarodowy kongres poświęcony SLE i pokrewnym chorobom,
8th International Congress on SLE and Related Conditions, program naukowy wygląda ciekawie, będzie mowa także o nowych terapiach i lekach.
Ostatnio zmieniony przez nenya dnia Czw Maj 11, 2006 7:07 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
gusia_92 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Maj 11, 2006 6:26 pm Temat postu: |
|
|
dzsiekuje za zyczenia i zycze takze duzo duzo zdrowia, dlugiej remisji oraz duzo duzo wsparcia rodziny i przyjaciol. _________________ .:Hoy se que tu ya no me quieres y eso es lo que mas me hiere:. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Czw Maj 11, 2006 6:29 pm Temat postu: |
|
|
W takim razie wszystkiego najlepszego życzę, przede wszystkim zdrówka
Czy są takie dni dotyczące naszej grupy twardzinowców? Nie trafiłem jeszcze na żadne info....
Nenya, no właśnie coś mi daty się nie zgadzały... Ale co tam 1 dzień. 
Ostatnio zmieniony przez Robert dnia Czw Maj 11, 2006 7:11 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
didulka Master butterfly

|
Wysłany: Czw Maj 11, 2006 6:42 pm Temat postu: |
|
|
WSZYSTKIEGO NAJ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Czw Maj 11, 2006 6:52 pm Temat postu: |
|
|
Zatem - aby Wilczek usnął i się już nie obudził...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
paulina_87 Gość
|
Wysłany: Czw Maj 11, 2006 9:19 pm Temat postu: |
|
|
wpijmy za zdrówko naszej Forumowej Rodzinki
oczywiście oranżadką  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pią Maj 12, 2006 12:11 pm Temat postu: |
|
|
no to zdrowie wszystkim ...moze byc woda mineralna....innych napojów nie piję.....
zycze sobie i wszystkim aby dostęp do leków byl coraz łatwiejszy ...a także długiej remisji ......na długie lata .
Monika |
|
Powrót do góry |
|
 |
majka23 Super senior

|
Wysłany: Pią Maj 12, 2006 7:31 pm Temat postu: |
|
|
No to jak to bylo wczoraj to ja nieswiadomie wypilam za wasze zdrowie az dwa piwa 8) ostatnio sie mi to zadazylo w zeszlym roku Wiec wszystkiego najlepszego |
|
Powrót do góry |
|
 |
|