|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Wto Lip 18, 2006 7:16 am Temat postu: |
|
|
Trzymaj sie i duzo siły fizycznej ake głownie psychnicznej teraz musisz byc wielka , twarda i pomocna , moze zdarzy się cud ,
nie poddawaj sie , jak długo zyjesz tak długo jest nadzieja _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
didulka Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lip 18, 2006 9:39 am Temat postu: |
|
|
wierz mi cuda sie zdarzaja... mojemu tacie nikt nie dawal szans lezal na izolatce podlaczony do aparatury... lekarze mowili ze niedlugo bedzie juz po wszystkim... pozniej autoprzeszczep... przyjal sie... lekarze znowu mowili ze przy tak zlosliwym chloniaku gora i po 5 latach koniec.... minelo w tym roku 5 lat od przeszczepu i wyniki sa tak idealne ze az do pozazdroszczenia... czyli trzeba miec nadzieje a kilkakrotnie na naszych oczach go reanimowano  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka-bliznowiec Junior

|
Wysłany: Wto Lip 18, 2006 5:46 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuje za wasze słowa. Przy mamie jestem twarda nie daje po sobie poznać , ale jak wracam do domu wtedy mnie wszytko przytłacza, opada adrenalina i czuje bezsilność. Ale w głębi serca wiem że będzie dobrze , że damy rade .
Pozdrawiam Agnieszka |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|