|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Sro Lip 05, 2006 7:21 am Temat postu: humor z dzienniczków |
|
|
rok szkolny sie skonczyl, czas dzienniczków ucznia takze ale macie tutaj parę uwag wpisywanych przez nauczycieli
* * * * * * * * * * * * * * *
Na lekcji religii uczeń K. oszukuje grając w karty
Siedząc w pierwszej ławce, próbuje mnie posuwaać.
Dręczy nauczyciele, pytając czy moze zrobic referat o bitwie pod Waterloo
Amadeusz robi coś, ale nie wiem , jak to nazwać.
Uczeń K. na lekcji przysposobienia obronnego podnieca koleżanki za pomocą gazety.
Na fizycie ociera laskę o sweter bez pozwolenia .
Na WF - ie nosi za małe spodenki, zapytana dlaczego, twierdzi ,ze takie są bardziej seksowne.
Kowalski i Jóżwiak nie chcą podać swojego nazwiska.
Zjada ściągi po klasówce.
Spiewa na lekcji muzyki.
Na lekcji dłubie w nosie i mówi ,ze to jak narkotyk.
Wyrwany do odpowiedzi mówi , że nie będzie zeznawał bez adwokata.
teraz jedna z dzienniczka mojego syna , w pierszej klasie podstawówki , przez którą to płakal parę godzin az wrócilam z pracy
Na lekcji języka polsiego wydaje głosne okrzyki radości. - po radości został placz  _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mella Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lip 05, 2006 1:02 pm Temat postu: |
|
|
Monika, świetne
Cytat: |
Zjada ściągi po klasówce.
Spiewa na lekcji muzyki. |
te najbardziej mnie rozśmieszyły i wpis do dzienniczka Twojego syna (oczywiście nie następstwa wpisu) _________________ "Wszyscy jesteśmy zdolni do wielkich rzeczy, jeśli nie pozwolimy, by pokonał nas strach przed własną słabością."
Jan Paweł II
Ostatnio zmieniony przez Mella dnia Sro Lip 05, 2006 5:37 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Sro Lip 05, 2006 3:12 pm Temat postu: |
|
|
ja najpierw sie wkurzylam jak dostał uwage a po przeczytaniu jej walczyłam z wybuchem smiechu , biedne dziecko cieszyło sie jeszcze szkołą a tu ukarano go a on cieszyl się , że pani przyszła do klasy ) _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mella Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lip 05, 2006 6:07 pm Temat postu: |
|
|
Rzeczywiście, szkoła skutecznie zabija początkowy zapał i radość dzieci.
Mnie pani od historii zgasiła w piątej klasie i już nigdy jej nie polubiłam (historii oczywiście, nauczycielki zresztą też). Omawiany był problem ciężkiej pracy chłopów pańszczyźnianych, którzy musieli pracować od wschodu do zachodu słońca i ja niemądre dziecię, traktując sprawę bardzo dosłownie, zadałam pytanie: "a skąd wiedzieli, kiedy mają skończyć pracę, gdy był pochmurny dzień?" - dość długo nie mogłam zrozumieć nerwowej reakcji nauczycielki, ale od tej chwili więcej już żadnych pytań nie zadawałam, nie tylko na lekcji historii  _________________ "Wszyscy jesteśmy zdolni do wielkich rzeczy, jeśli nie pozwolimy, by pokonał nas strach przed własną słabością."
Jan Paweł II |
|
Powrót do góry |
|
 |
dominika Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lip 06, 2006 6:33 am Temat postu: |
|
|
nauczycielom przydałoby się czasem poczucie dobrego humoru i dystansu do własnego przedmiotu - a Twoje pytanie Mella było bardzo dobre  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lip 06, 2006 10:27 am Temat postu: |
|
|
Na lekcji religi nie chciał malować piwnicy.
Niesforni uczniowie byli wysyłani do malowania pomieszczeń w piwnicy.
Syn stwierdził że piwnicy malował nie będzie od tego są malarze.
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Sro Sie 09, 2006 11:00 am Temat postu: |
|
|
humor z zeszytów ciąg dalszy
Rysy miała wyrażne jak fale na morzu .
Staś strzelił do lwa - a ten ryknął jak zabity.
Europa to kontynent ziemski.
Chciałabym aby posiadał niebieskie, zamglone oczy z bystrym spojrzeniem .
Węgiel występuje na całej kuli ziemskiej , na przykład w mojej komórce.
Na ukształtowanie powierzchni Ziemi mają wpływ jej trzęsienia oraz wulkanizacja.
W czasie mgły latarnik wyje na latarni i tym ostrzega okrety.
Marynarzy o jednym oku nazywamy piratami . _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kicia Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sie 09, 2006 11:42 am Temat postu: |
|
|
świetne! boki zrywać niecierpliwie czekam na cd. pozdrawiam
p.s Monia gdzie takie perełki można znaleźć  _________________ De gustibus non est disputandum...
Ostatnio zmieniony przez kicia dnia Sro Sie 09, 2006 11:00 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Sro Sie 09, 2006 4:36 pm Temat postu: |
|
|
Mam tego sporo, muszę poszukać a te mądrości drukuje Angora
czasmi naprawde można się porządnie pośmiać  _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marta Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sie 09, 2006 7:16 pm Temat postu: |
|
|
Ja w drugiej klasie podstawówki dostałam taką uwagę:
„Marta dusi kolegę na przerwie"  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kicia Master butterfly

|
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 11:54 pm Temat postu: |
|
|
Nowe wpisy do dzienniczków - prawdziwe perełki!!!
"Weronika nie słucha poleceń nauczyciela i mówi, że jej to zwisa.
Proszę powiedzieć córce, iż nie może jej nic zwisać"
"Wojtek samodzielnie chodzi po klasie."
"Zbyszek sprawdza językiem koleżance czy ma wszystkie migdałki"
"Wycina genitalia męskie i żeńskie z papieru i bawi się nimi na kolanach kolegi."
"Uczeń Tomasz pomalował kolegę Radka flamastrem po głowie.
Jednocześnie informuję, iż Radkowi wpisuję uwagę o treści:Uczeń Radek cieszy się z tego, że został pomalowany flamastrem przez kolegę Tomka."
"Agnieszka kopnęła kolegę w krocze tak mocno, że kolega już drugą godzinę chodzi z genitaliami w rękach, tzn. je trzyma w ręku przez odzież wierzchnią w postaci spodni męskich czarnych"
"Radek na moje uwagi odpowiedział: "Spoko, luzik."
"Michalina upomniana, żeby się nie denerwowała, bo złość piękności szkodzi, odpowiedziała: "To pani z pewnością nie zaszkodzi."
"Rysuje trumny na marginesach, twierdząc, że zakłada przyszkolny zakład pogrzebowy, a ja mogę być pierwszym klientem."
"Mariusz narysował w zeszycie do niemieckiego członek męski i wmawia nauczycielce, że to św. Mikołaj."
"Córka bezcześci eksponaty w pracowni biologicznej, wkładając cietrzewiowi w dziób papierosa."
"Odmówił odpowiedzi na lekcji polskiego, twierdząc, że postmodernizm gwałci jego poczucie estetyki."
"Wysłany z gąbką wrócił z wiadrem i szmatą."
"Uczeń na lekcji krzyczy: nie ma seksu bez pumeksu!."
"Podtapia kolegę na basenie twierdząc, że tamten ma skrzela i sobie poradzi."
"Męska cześć klasy odmówiła wyciagnięcia fletów."
"Po kichnięciu nauczycielki, Mateusz krzyknął - cytuje: "Żeby Ci ryja nie urwało""
_________________ De gustibus non est disputandum... |
|
Powrót do góry |
|
 |
KingS Kadet

|
Wysłany: Czw Sty 25, 2007 10:11 pm Temat postu: |
|
|
Te ostatnie były zabójcze! Zwłaszcza z fletami! Po prostu świetne. Ja się postaram coś wklepać również:
Przy wygłaszaniu referatu z historii przyjaciółka uznała,że walczyli Ukraińczycy.
Po długiej wypowiedzi dotyczącej biografii i pontyfikatu Jana Pawła II w 2003 roku kolega zapytał, czy papież jeszcze żyje.
Na lekcji Informatyki przyłapani na oglądaniu niedozwolonych stron uznali, że to zastępstwo za Pro-rodzinne i że to elementy przygotowania do lekcji.
Po nieprzyjemnym wypadku związanym z wydzieleniem gazów przez kolegę nauczyciel stojący przy oknie stwierdził iż "gnojówkę rozwożą".
Wzdychającej dziewczynie nauczyciel zwrócił uwagę że wydała z siebie dźwięk, jakoby para pod ciśnieniem uszła z jej ciała.
Zamiast powiedzieć, że zadania będą rozwiązywane, nauczyciel uznał, iż z pełnym ekwipunkiem ruszamy w dżunglę zadań.
c.d powinien nastapic  _________________ "Nie ważne jest skąd dokąd błądzisz, każdy drogę swą odnaleźć chce- pewnie i Ty!" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pią Cze 22, 2007 11:50 pm Temat postu: |
|
|
tym razem nie humor z zeszytow tylko Maturalne kwiatki
tak mi się zmac chicało ze weszłam jeszcze na kompa aby podrzucic co nieco
- Bohaterow Krzyzakow dzielimy na historycznych i erotycznych
- Gerwazy wyciągnąl szablę i strzelił
- Chłop panszczyzniany musiał znosic panu jajka
- Boryna był teściem zony syna Antka Hanki
- Judym postanowil czuwac nad całkowitym brakiem higieny
- Krasek lubil suczki ale najbardziej Anielkę
- krolowa Kinga została świeta bo Bolesław był wstydliwy
- Leonardo namalował dame z Łysicą
- Gramatycznie rzecz biora dziewczna ma inna koncówke niz chłopiec
- Oprócz zabitych na polu lezało duzo obrazonych
- Grazyna biegła galopem na czele wojska
- Jagna na szczescie nie była długo chora . wkrotce umarła,
poloniści macie takie kwiatki z matur, a maturzysci mature i tak zdaja , bo chroni je ministerska amnesitia _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mella Master butterfly

|
Wysłany: Sob Cze 23, 2007 8:45 am Temat postu: |
|
|
Monika, dobre, dawno tak się nie uśmiałam Szczególnie Gerwazy strzelający szblą, galopująca Grażyna i różna końcówka u chłopców i dziewczynek - były świetne  _________________ "Wszyscy jesteśmy zdolni do wielkich rzeczy, jeśli nie pozwolimy, by pokonał nas strach przed własną słabością."
Jan Paweł II |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagula Master butterfly

|
Wysłany: Sob Cze 23, 2007 12:23 pm Temat postu: |
|
|
znoszenie jajek przez chłopa też jest niezłe...czemu nie wszyscy znoszą  |
|