Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
patrycja2000 Senior

|
Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 1:12 pm Temat postu: witam wszystkich - Patrycja |
|
|
czesc, niedawno znalazlam ta strone i postanowilam do was dolaczyc... choruje na toczen od 10 lat i moge powiedziec ze w koncu zaprzyjznilam sie z ta choroba, choc byly momenty trudne, czeste pobyty w szpitalach doprowadzaly do depredji..
Teraz jest moment wycieszenia, choc nie wiem ile to moze potrwac, mam nadzieje ze jak najdluzej bo dobrze mi z tym, zakochalam sie i moge powiedziec ze zaczelam zycie na nowo!!
Pozdrawiam wszystkich, milego dnia pa |
|
Powrót do góry |
|
 |
moaz Master butterfly

|
Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 1:21 pm Temat postu: |
|
|
Witam Cię ciepło Patrycjo  |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 1:21 pm Temat postu: |
|
|
witaj Patrycja,
miło cię u nas gościć! mam nadzieję, że bardzo szybko odnajdziesz się wśród nas, poznasz ciekawych ludzi i dowiesz się
tego i owego
zakładam, że znasz już Netykietę i podział tematyczny forum,
w razie problemów pytaj, nie krępuj się, odzywaj i dziel swoim doświadczeniem.
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 1:24 pm Temat postu: |
|
|
Witaj!
Miło, że wpadłaś, a będzie jeszcze milej, jak zostaniesz z nami na dłużej O wątkach specjalnych OBOWIĄZKOWYCH w tym dziale nie będę pisać. Po prostu przeczytaj je uważnie, szczególnie Netykietę. O, Nenya już wspomniała... Kolejna porażka z szybkością. Może po prostu później wszedłem na forum
Dzień dobry! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Elka Master butterfly

|
Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 1:26 pm Temat postu: |
|
|
witaj Patrycja,
mniej więcej w tym samym momencie dotarłas tu co ja....będzie dobrze! grunt to optymizm....a na depresję..heheheh ja pływam.....ale lody w duzej ilosci prosto z pudełka ...o to jest lek! trzymaj się! _________________ ....bo po zimie zawsze jest wiosna |
|
Powrót do góry |
|
 |
kicia Master butterfly

|
Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 1:49 pm Temat postu: |
|
|
Witam! pozdrawiam Kicia _________________ De gustibus non est disputandum... |
|
Powrót do góry |
|
 |
dominika Master butterfly

|
Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 1:51 pm Temat postu: |
|
|
cześć Patrycja, zaprzyjaźnić się z tym co nieuniknione, to jedyne rozsądne wyjście - pozdrawiam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 1:53 pm Temat postu: |
|
|
Cześć Patrycja  |
|
Powrót do góry |
|
 |
patrycja2000 Senior

|
Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 1:54 pm Temat postu: dzieki |
|
|
--------------------------------------------------------------------------------
dzieki za mile przyjecie, mam nadzieje ze bede mogla w kazdej chwili liczyc na was zreszta widze ze panuje tu mila atmosfera... na razie moim jedynym problemem przez ktory nie moge spac jest ciaza.. ciagle o tym mysle chociaz zdaje sobie sprawe z tego ze dopoki biore endoxan musze sie wstrzymac z taka decyzja.... czytajac forum na temat ciazy torszke mi ulzylo i wiem ze nie tylko ja mam ten problem.... mam nadzieje ze kiedys bede szczesliwa matka
p.s. oczywiscie jako "nowa" zrobilam wielka gafe i odpisalam tam gdzei nie trzeba  |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 1:59 pm Temat postu: |
|
|
tia, wielka gafa daj spokój!
zwykła rzecz, trzeba się rozkręcić, więc się nie przejmuj, jeszcze nie jedna moja uwaga porządkowa cię czeka
co do ciąży - jak widzisz dobra współpraca lekarza z tobą (plus mały udział męża ) i sukces murowany.
czas i cierpliwośc, najpierw skończy endoxan, odczekaj ile trzeba i do dzieła - powodzenia.
trzeba wierzyć że wszystko pójdzie gładko.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
patrycja2000 Senior

|
Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 2:07 pm Temat postu: |
|
|
od razu mi lzej az mi lezka poleciala, jak dobrze moc z kims pogadac ..naprawde ciesze sie ze tu jestem  |
|
Powrót do góry |
|
 |
paulina_87 Gość
|
Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 2:55 pm Temat postu: |
|
|
witma Cię serdecznie w naszym skromnym gronie trzeba zawsze wierzyć, że będzie dobrze! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 3:23 pm Temat postu: |
|
|
wcale ci się nie dziwię, ja tez jak znalazłam forum to byłam w siódmym niebie , nie ma to jak pogadac o swoich problemach z tymi którzy rozumieją , wiedzą jak to jest
witaj ! za niedługo poznasz wszytkich i będziesz ciągnęła to tego miejsca jak my wszyscy  _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
gusia_92 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 4:16 pm Temat postu: |
|
|
witam i ja.
napewno szybko sie tu zadomowisz poczytaj tylko dokladnie netykiete i inne watki obowiazkowe dla raczkujacych na forum i bedzie bez probloemu.
pozdrawiam i zycze zdrowka _________________ .:Hoy se que tu ya no me quieres y eso es lo que mas me hiere:. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 4:32 pm Temat postu: |
|
|
witam i ja serdecznie  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|