Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Sro Wrz 14, 2005 2:16 pm Temat postu: Chwilowe utrudnienia |
|
|
Jak już tłumaczylam w kawiarence, mamy przejściowe problemy związane z pracami technicznymi, które przeprowadzają administratorzy. Więc możecie mieć trudności z dostaniem się na forum, albo inne nieprzwidziane problemy techniczne - tu jest dobre miejsce do pisania o dziwnych usterkach w funkcjonowaniu forum.
Turbulencje mogą potrwać kilka dni, a w razie długich przerw i b. pilnych spraw można próbować awaryjnie dostać się na forum fundacji (chyba że nas wyrzucą stamtąd),
http://www.fundacja.inweb.pl/forum/
ja często przeglądam też forum Zdrowie na GW.
http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22
Ale myślę, że wszystko pójdzie sprawnie i wkrótce ruszymu dalej bez żadnych problemów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jatemi Junior

|
Wysłany: Pon Wrz 26, 2005 9:47 pm Temat postu: |
|
|
Witam
przepraszam, że zawracm pewną część ciała (ważną!) takim drobiazgiem, ale może pomoże w poprawianiu trudności.
Otóż mam problem z "wchodzeniem" - za każdym razem musze się logować. Poprzednio było to automatycznie (po zatwierdzeniu takiej opcji z logowaniem), teraz musze robić to za każdym razem i zaznaczenie ażeby logować automatycznie nic nie daje. To faktycznie drobiazg i można z tym żyć, ale zbędne utrudnienie
Pozdrawiam tych którzy znają się na kulisach komputerowej techniki i nie tylko (nie tylko tych pozdrawiam) |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Wto Wrz 27, 2005 8:16 am Temat postu: |
|
|
niestety podobno "ten typ tak ma" - chodzi o rodzaj forum, czytałam że czasami nie bardzo wiadomo dlaczego coś się pierniczy, a najczęściej pierniczy się właśnie logowanie...
zanim fachowcy (admini) się tym zajmą, to na innym forum znalazłam taką radę:
Cytat: |
Problem jest z przekierowaniem z surf.to - przez ktore wgrywaja sie nam zle ciasteczka [ cookies ] z przegladarki [ tzn. ustawione ciasteczka nie sa uzywane - bo jest w nich inny adres niz ten, pod ktory wchodzimy] |
a ponieważ na nasze forum też można się dostać przez 3 różne adresy http://www.toczen.pl/forum
http://www.toczen.pl/
http://www.psychika.pl/forum
to całkiem możliwe że ciasteczka się pogubiły
wyrzuć ciasteczka, a potem załaduj jeszcze raz, może przeglądarka zapamięta prawidłowo i przy wchodzeniu stale pod jeden adres wszystko będzie grało?
szczerze mówiąc nie mam pojęcia czy to coś da, ale co szkodzi poexperymentowac  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ewela1 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sie 01, 2006 8:26 pm Temat postu: |
|
|
.. ja od paru dni mam problem z odbieraniem ostatnich postów...tzn.... w momencie kiedy wchodzę na forum jest oki.. ale pochwilce forum zatrzymuje się u mnie na 26 lipca...i tak oto zostaję cofnięta w czasie..
pozdrawiam-ewela |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 7:38 pm Temat postu: |
|
|
Ok. Już pisałem do Piotrka, ale - przynajmniej ja mam pewne problemy techniczne. Strona forum ciężko wchodzi. Pewnie trwają jakieś zabiegi administratorów, bo nie sądzę, aby wina leżała po stronie operatora sieci (inne strony hulają, że ho ho ). Czy zauważyliście coś podobnego?
Mały ruch wieczorem, więc chyba tak  |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Wrz 20, 2006 6:54 am Temat postu: |
|
|
Robercie u mnie to samo stronka powoli sie otwiera wczoraj wieczorem juz nawet nieprzeglądałm postów bo niemiałam cierpliwości wszystko w zwolnionym tępie...a inne stronki hulaja tak jak u Ciebie więc pewnie jakis mały remont.. _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Sro Wrz 20, 2006 9:20 am Temat postu: |
|
|
no dokładnie strasznie wolno sie otwieraja posty na forum, a inne stronki normalnie
mam nadzieje, ze to szybko minie  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
gusia_92 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Wrz 20, 2006 3:16 pm Temat postu: |
|
|
miedzy innymi dlatego tak zadko pisze. juz myslam ze to moj komp tak zwalnia ale widac ze nie ttylko ja mam z tym problemy _________________ .:Hoy se que tu ya no me quieres y eso es lo que mas me hiere:. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Sro Wrz 20, 2006 3:51 pm Temat postu: |
|
|
trzeba próbować , ja jak się nie otworzy , próbuję parę minut póżniej, zdarza się tak od dłuższego czasu, net działa a strony się nie da otworzyć _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Sro Wrz 20, 2006 4:51 pm Temat postu: |
|
|
Najprawdopodobniej trwały jakieś prace administratorów. Tak sądzę. Piotrek nie napisał Niemniej pozdrawiam go serdecznie z tego miejsca Mam nadzieję, że będzie nam się długo i szczęśliwie pisało  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Piotrek Site Admin

|
Wysłany: Sro Wrz 20, 2006 6:51 pm Temat postu: |
|
|
Witajcie. Mielismy male problemy z serwerem a ja poprostu od poniedzialku leze w lozku bo sie zaprawilem jak jasny gwint i nie chce sie dobic. Tym bardziej ze przeszedlem na MTX i sam juz nie wiem od czego to chorobsko. Dopiero dzisiaj usiadlem przed komputerem. Sorry za zwloke. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Sro Wrz 20, 2006 6:55 pm Temat postu: |
|
|
Och, nie ma sprawy! Zawsze odpisywałeś, więc nawet nie podejrzewałem... no wiesz... W każdym razie dzięki za odzew i zdrówka życzę Ten jasny gwint trzeba wykręcić i powinno być OK  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Sro Wrz 20, 2006 7:05 pm Temat postu: |
|
|
spoko Piotr , kuruj się my i tak wiemy ze czuwasz i mamy się tutaj super , jesteśmy bezpieczni jak w żadnym miejscu w sieci , dzięki Tobie  _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Czw Wrz 21, 2006 8:04 am Temat postu: |
|
|
dużo zdrówka  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Wrz 21, 2006 9:16 am Temat postu: |
|
|
Piotrze kuruj się i wracaj szybko do zdrowia....3m sie .. _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|