Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Możesz je wyłączyć w ustawieniach przeglądarki. Dalsze korzystanie z witryny bez zmiany ustawień oznacza wyrażenie zgody na korzystanie z plików cookies.

rozumiem i zgadzam się
Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna WWW.TOCZEN.PL
"systemic lupus erythematosus"

Lupus ChatLupus chat  FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Niejasne wyniki badań
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Porady i Doświadczenia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Anula27
Kadet
Kadet

PostWysłany: Czw Wrz 21, 2006 6:32 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tarczyca jest w porzadku ,badanie na cukier robilam w maju bylo ok.Okulista
wlozyl mi paski bibuly do dolnych powiek i po 5 min zrobil odczyt i powiedzial mi ze jest prawie 15 mm i uznal to za wynik nieprawidlowy,tak mam napisane na karcie.Nie wiem tylko czemu nie zapisal ilosci lez?
Robert
Moderator
Moderator

PostWysłany: Czw Wrz 21, 2006 6:35 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chyba jednak będziesz musiała poszukać porady u jeszcze innego lekarza. Nie wiem, co jeszcze mogę Ci poradzić. Trzymaj się i zaglądaj do nas tak często, jak możesz Wink I nie stresuj się, proszę!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Monika B
Moderator
Moderator

PostWysłany: Czw Wrz 21, 2006 6:45 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

i tu jest probelm , na opisie okulisty opiera się takze diagnoza, a według norm było bliżej do ideału tych 20 , niz do wyniku nieprawidłowego
inny okulista moze stwiedzić ze było tego z mniej niż 10
kurcze szkoda ze nie ma na opisie napisanej ilości, być moze inny okulista uznałby wynik za prawidłowy , pech
Anula27
Kadet
Kadet

PostWysłany: Czw Wrz 21, 2006 6:47 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziekuje Wam bardzo.Jestem wsciekla na tego lekarza ,chyba bede musiala powtorzyc ten test gdzie indziej.A niby chodze do bardzo dobrego centrum medycznego Lim?
Monika B
Moderator
Moderator

PostWysłany: Czw Wrz 21, 2006 6:54 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mnie się wydaje ze najlepiej zrobisz powtarzając test , jesli rzeczywiście jest dobry szkoda oczu , w sumie to miałabyś problem , nigdy nie wiadomo jak by wyglądalo lecznie być może zdrowych oczu , tak bedziesz mieć pewność, jesli na tym teście miałaby się opierać diagnoza to lepiej powtórz go jeszcze raz
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Porady i Doświadczenia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: