|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Anula27 Kadet

|
Wysłany: Czw Wrz 21, 2006 6:32 pm Temat postu: |
|
|
Tarczyca jest w porzadku ,badanie na cukier robilam w maju bylo ok.Okulista
wlozyl mi paski bibuly do dolnych powiek i po 5 min zrobil odczyt i powiedzial mi ze jest prawie 15 mm i uznal to za wynik nieprawidlowy,tak mam napisane na karcie.Nie wiem tylko czemu nie zapisal ilosci lez? _________________ Anula |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Czw Wrz 21, 2006 6:35 pm Temat postu: |
|
|
Chyba jednak będziesz musiała poszukać porady u jeszcze innego lekarza. Nie wiem, co jeszcze mogę Ci poradzić. Trzymaj się i zaglądaj do nas tak często, jak możesz I nie stresuj się, proszę! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Czw Wrz 21, 2006 6:45 pm Temat postu: |
|
|
i tu jest probelm , na opisie okulisty opiera się takze diagnoza, a według norm było bliżej do ideału tych 20 , niz do wyniku nieprawidłowego
inny okulista moze stwiedzić ze było tego z mniej niż 10
kurcze szkoda ze nie ma na opisie napisanej ilości, być moze inny okulista uznałby wynik za prawidłowy , pech _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Anula27 Kadet

|
Wysłany: Czw Wrz 21, 2006 6:47 pm Temat postu: |
|
|
Dziekuje Wam bardzo.Jestem wsciekla na tego lekarza ,chyba bede musiala powtorzyc ten test gdzie indziej.A niby chodze do bardzo dobrego centrum medycznego Lim? _________________ Anula |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Czw Wrz 21, 2006 6:54 pm Temat postu: |
|
|
mnie się wydaje ze najlepiej zrobisz powtarzając test , jesli rzeczywiście jest dobry szkoda oczu , w sumie to miałabyś problem , nigdy nie wiadomo jak by wyglądalo lecznie być może zdrowych oczu , tak bedziesz mieć pewność, jesli na tym teście miałaby się opierać diagnoza to lepiej powtórz go jeszcze raz _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|