Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
aniusia Master butterfly
|
Wysłany: Pon Wrz 25, 2006 9:34 pm Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich. Jestem nowa. Mam na imię Ania, pochodzę z Łodzi.
Od pięciu lat choruję na tocznia układowego. Cały czas jestem na sterydach, a od listopada 2005 r. biorę też metypred. Dwa lata temu zachorowałam na udar mózgu. Cieszę się bardzo, że znalazłam taką stronkę. Miałam trzy krótkie okresy remisji, a obecnie walczę z wieloma dolegliwościami. Jest mi bardzo ciężko z tym żyć. Pozdrawiam wszystkich toczniowców _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Robert Moderator
|
Wysłany: Pon Wrz 25, 2006 9:44 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Ania!
Na początek - przeczytaj obowiązkowo Następujące tematy:
Wątek Specjalny
Netykieta - zbiór forumowych przepisów, które obowiązują wszystkich bez wyjątku
W razie trudności z poruszaniem się po forum polecam naszą Instrukcję obsługi forum
Mamy już parę osób z Łodzi i okolic, z różnymi przypadłościami z zakresu chorób autoimmunologicznych. Nie tylko tocznia. Ale świetnie wszyscy się tutaj rozumiemy
Mam nadzieję, że znadziesz u nas choć odrobinę oparcia oraz wszelkie potrzebne informacje. Staramy się na bieżąco zbierać nie tylko najnowsze Doniesienia Medyczne dot. naszej grupy chorób (i nie tylko, jak już pewnie odnotowałaś ), ale dzielimy się również własnymi doświadczeniami. Zawsze warto wiedzieć więcej, dlatego zapraszam do dyskusji.
Czuj się więc swobodnie, pytaj, odpowiadaj - w odpowiednich działach i zgodnie z Netykietą. Jednym słowem - WITAJ |
|
Powrót do góry |
|
|
Ewela1 Master butterfly
|
Wysłany: Pon Wrz 25, 2006 10:04 pm Temat postu: |
|
|
witaj anusia.. ja jestem daleko ale pochodzę z Łodzi.. i tam też bywam u lekarza.. miło cie widziec na naszym forum..
ps. powiedz gdzie się leczysz i u kogo..
pozdrawiam-ewela |
|
Powrót do góry |
|
|
kicia Master butterfly
|
Wysłany: Pon Wrz 25, 2006 10:11 pm Temat postu: |
|
|
Witam i pozdrawiam gorąco Kicia _________________ De gustibus non est disputandum... |
|
Powrót do góry |
|
|
Anula27 Kadet
|
Wysłany: Pon Wrz 25, 2006 10:13 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Aniu!Fajnie ,ze do nas dolaczylas.Znajdziesz tu bardzo fajnych i zyczliwych ludzi,ktorzy zawsze w trudnych chwilach staraja sie pomoc!Milo mi Cie poznac .Pozdrawiam _________________ Anula |
|
Powrót do góry |
|
|
kinga Moderator
|
Wysłany: Pon Wrz 25, 2006 10:27 pm Temat postu: |
|
|
witam bardzo cieplutko lepiej trafić nie mogłaś tu spotkasz super ludzi "na dobre i na złe" ; pogadasz na każdy temat
pozdrawiam gorąco _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Elka Master butterfly
|
Wysłany: Wto Wrz 26, 2006 7:26 am Temat postu: |
|
|
Witaj, też jestem z Twoich stron......będzie dobrze...... _________________ ....bo po zimie zawsze jest wiosna |
|
Powrót do góry |
|
|
Lidia Master butterfly
|
Wysłany: Wto Wrz 26, 2006 9:16 am Temat postu: |
|
|
Witaj Aniu.Bardzo miło Cie poznac /chociaż okoliczności nie są super/. Staramy sie żeby każdy miło spedził czas .Tu nigdy nie będziesz sama.Ja jestem bardzo stateczna hihi
Jak masz ochote to możesz gaworzyc na dowolny temat.Doskonale też można pogadac na GG.Życzę wielu przyjaciół i miłych chwil przy lekturze.
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka
Ostatnio zmieniony przez Lidia dnia Wto Wrz 26, 2006 5:11 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
Asia Stary wyjadacz
|
Wysłany: Wto Wrz 26, 2006 9:21 am Temat postu: |
|
|
Witaj Aniu! Ja tez jestem z okolic Łodzi. Na toczeń choruje od 6lati jestem od roku w remisji,choćciągle łyakm tony leków. Sterydy biore przezcały czas. Jeśli chciałabyś porozmawiać zapraszam na mój email: azjapoczta@o2.pl lub gg 2964141 |
|
Powrót do góry |
|
|
martek Master butterfly
|
Wysłany: Wto Wrz 26, 2006 9:29 am Temat postu: |
|
|
Witam Cie bardzo serdecznie
Spotkasz tu wielu przyjaciół, jest bardzo miło.
Pozdrawiam _________________ Martek |
|
Powrót do góry |
|
|
Mella Master butterfly
|
Wysłany: Wto Wrz 26, 2006 11:54 am Temat postu: |
|
|
Witaj Aniu
Nie tylko młodzież bywa na forum, jest też tu silna grupa statecznych pań (dobre sobie, haha ) - określenie dojrzałych nastolatek zdecydowanie bardziej pasuje _________________ "Wszyscy jesteśmy zdolni do wielkich rzeczy, jeśli nie pozwolimy, by pokonał nas strach przed własną słabością."
Jan Paweł II |
|
Powrót do góry |
|
|
patrycja2000 Senior
|
Wysłany: Wto Wrz 26, 2006 12:29 pm Temat postu: |
|
|
witam serdecznie Aniu |
|
Powrót do góry |
|
|
dominika Master butterfly
|
Wysłany: Wto Wrz 26, 2006 12:36 pm Temat postu: |
|
|
witaj Aniu,
tu znajdziesz z pewnością mnóstwo informacji i pocieszenie w trudnych momentach życia, a także zastrzyk rozrywki i luźnych pogaduszek
ja to już raczej z tych statecznych pań, choć czuję się powiedzmy na pograniczu, czyli jedną nogą w grupie dojrzałych nastolatek |
|
Powrót do góry |
|
|
Monika B Moderator
|
Wysłany: Wto Wrz 26, 2006 2:31 pm Temat postu: |
|
|
witaj ąniu , tutaj są ludzie młodzi i dojrzałe natolatki , masz cały przekrój wiekowy , ale bez względu na wiek jesli trzeba każdy pomoze , pytaj , pisz , opowiadaj o sobie, jesteś wśród swoich, a wszycy to jedna rodzinka i to dosyć dobrze dogadująca się ze sobą _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
|
|
Powrót do góry |
|
|
OLESIA Master butterfly
|
Wysłany: Wto Wrz 26, 2006 3:32 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Aniu ja jestem w tym przedziale wiekowym chyba na śrotku: wygląd małolata w śrotku starsza pani a wiek pośrotku. Ja choruję od 16 lat i też łykam garść różnych cudeniek. Pozdrawiam i witaj w rodzinie |
|
Powrót do góry |
|
|
|