Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Malgorzata Lizak Junior

|
Wysłany: Pon Paź 16, 2006 8:14 am Temat postu: |
|
|
Mialaś rację Nenya wystarczylo odchaczyć no ale moja znajomość sprzętu zwanego komputer jest.....podstawowa!a gdzie teraz jesteście gdzie sie moge podłączyć?? _________________ Margo |
|
Powrót do góry |
|
 |
Elka Master butterfly

|
Wysłany: Pon Paź 16, 2006 8:19 am Temat postu: |
|
|
witaj wsród swoich _________________ ....bo po zimie zawsze jest wiosna |
|
Powrót do góry |
|
 |
Malgorzata Lizak Junior

|
Wysłany: Pon Paź 16, 2006 8:23 am Temat postu: |
|
|
Dzieńdobry
Niestety ponury dzien ale swoje trzeba zrobić no ale troszke sie doładowałam na weekend i mysle że jakoś zleci!Polecam wszystkim tak raz na tydzień gdzieś za miasto w górki sie wybrać,czyste powietrze poukładało mi troszkę w główce i jeszcze mam oczy szeroko otwarte!  _________________ Margo |
|
Powrót do góry |
|
 |
Elka Master butterfly

|
Wysłany: Pon Paź 16, 2006 8:25 am Temat postu: |
|
|
jeśli chcesz porozmawiać i ot tak napisać cokolwiek to zapraszmy do kawiarenki _________________ ....bo po zimie zawsze jest wiosna |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Pon Paź 16, 2006 8:29 am Temat postu: |
|
|
Małgosia, możesz podpiąć się gdziekolwiek Dział rozrywkowy chociażby. Zapraszam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Natka Master butterfly

|
Wysłany: Pon Paź 16, 2006 9:26 pm Temat postu: |
|
|
Witam i ja Ciebie cieplo i bardzo serdecznie  _________________
Kochać i być kochanym to tak,
jakby z obu stron grzało nas słońce.
[ Dr Davis Viscott ] |
|
Powrót do góry |
|
 |
Malgorzata Lizak Junior

|
Wysłany: Wto Paź 17, 2006 8:15 am Temat postu: |
|
|
Witam Nataka,wczoraj juz niemialam jak odpisac ale mam nadzieje że będziemy miały jeszcze okazje pogadać!  _________________ Margo |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka14 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Paź 20, 2006 7:02 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Małgorzata  |
|
Powrót do góry |
|
 |
KRYSTKA Junior

|
Wysłany: Sob Paź 28, 2006 11:31 am Temat postu: |
|
|
witaj Margo!wlasnie przeczytalam,ze pochodzisz ze Swidnicy,musze ci napisac,ze znam te strony barzdzo dobrze,bo moja babcia mieszka w Snowidzy-a to taka mala wioseczka niedaleko Swidnicy i Dzierzoniow tez znam dobrze.w tych okolicach wlasnie spedzalalam jako dziecko wakacje,ferie,swieta!pozdrawiam serdecznie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margo Stary wyjadacz

|
Wysłany: Sob Paź 28, 2006 11:41 am Temat postu: |
|
|
to zapraszam serdecznie!!Widzę ze piszesz z niemiec a z jakiego rejonu?? _________________ "Często pragnienie tego,czego nie masz,nie pozwala Ci się cieszyć tym,co masz"John Brown |
|
Powrót do góry |
|
 |
KRYSTKA Junior

|
Wysłany: Sob Paź 28, 2006 3:40 pm Temat postu: |
|
|
ostatnio bylam w Twoich okolicach ponad rok temu i niestety okazja nie byla mila,bo byl to pogrzeb dziadka mojego ...
a ja pisze z Norymbergii,piekne miasto,rowniez zapraszam,warto zwiedzic!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margo Stary wyjadacz

|
Wysłany: Pon Paź 30, 2006 9:46 am Temat postu: |
|
|
No to ciekawie bardzo,bo ja mieszkałam 6,5 lat w niemczech 100 km od Norynbregii a mianowicie w Kronach kolo Hof,na dzień dzisiejszy rozważamy ewentualność powrotu Byc może gdzies kiedyś sie przelotem widziałyśmy??Tu czy tam?Ale mam nadzieje ze jak bedziesz w okolicach to dasz mi znac to może na jakąś kawusię sie umówimy??  _________________ "Często pragnienie tego,czego nie masz,nie pozwala Ci się cieszyć tym,co masz"John Brown |
|
Powrót do góry |
|
 |
patrycja2000 Senior

|
Wysłany: Pon Paź 30, 2006 10:09 am Temat postu: |
|
|
No to ja zapraszam do Essen.. Moze kiedys skrecilmy jakies spotkanko, milo by bylo co wy na to dziewczyny  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margo Stary wyjadacz

|
Wysłany: Pon Paź 30, 2006 10:21 am Temat postu: |
|
|
No ja jestem jak najbardziej ZA,niewiem czy będziemy sie przprowadzac już w przyszłym roku ale na wakacje napewno tam pojadę!!Tak więc obowiązkowo jakies spotkanko, i to bez wykrętów!!!A ile kilometrów mam do ciebie Patrycja?? _________________ "Często pragnienie tego,czego nie masz,nie pozwala Ci się cieszyć tym,co masz"John Brown |
|
Powrót do góry |
|
 |
KRYSTKA Junior

|
Wysłany: Pon Paź 30, 2006 6:49 pm Temat postu: |
|
|
jak na kawusie to oczywiscie,bo czy jest cos lepszego od pysznej kawusi w milym towarzystwie ?
to znaczy Margo,ze chcecie wrocic na stale do polski?to ciekawe,nie podoba wam sie w niemczech?My jak bedziemy mieli jakas okazje wyjechac do innego kraju to na pewno to zrobimy bez wachania!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|