|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Margo Stary wyjadacz

|
Wysłany: Wto Paź 31, 2006 10:52 am Temat postu: |
|
|
Ja wróciłam do polski ze względu na lekarzy,babcie,ciocie dla mojej niuni no ale zaczynam tego powolutku żalować,wiecie jakie sa realia w Polsce!!Tu mam dom ja bardzo dobra pracę a tam to mój Marek ma prace a ja musiałabym znowu od początku zaczynać :?No i tak się wydaje ale jak sie jest dlużej na obczyznie to zaczyna się tesknić!A ja z dzieciństwa pamiętam frytki smażone na patelni,racuchy z jabłkami,namioty na balkonie z kocy,marchewkę priosto z ziemi,kujący agrest na działce i chciałabym aby moje nunci tez miało takie wspomnienia!Jednak jej lepsza przyszłość zaczyna do nas przemawiać!Ale to nie zmienia faktu że musimy się na tą"kawunię"umówić  _________________ "Często pragnienie tego,czego nie masz,nie pozwala Ci się cieszyć tym,co masz"John Brown |
|
Powrót do góry |
|
 |
patrycja2000 Senior

|
Wysłany: Wto Paź 31, 2006 12:42 pm Temat postu: |
|
|
Margo tu tez mozna miec dzialeczke, i nowe ciocie ......
a z Kronach do Essen jest okolo 350 km... Mam nadzieje ze zastanowisz sie nad wyjazdem do meza... buziaczki |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margo Stary wyjadacz

|
Wysłany: Wto Paź 31, 2006 1:01 pm Temat postu: |
|
|
Patrys,musze miec najpierw wszystko dogadane!Nie moge tak z malym dzieckiem sie spakowac i wyjechac!!Ale naprawde bardzo chce,zawsze bylismy razem i bardzo brakuje mi jego obecnosci,wsparcia!Ale napewno bedziesz wiedziała jak sie bede wybierac,zebys do dobrej kawki pyszne ciasto upichcila  _________________ "Często pragnienie tego,czego nie masz,nie pozwala Ci się cieszyć tym,co masz"John Brown |
|
Powrót do góry |
|
 |
KRYSTKA Junior

|
Wysłany: Wto Paź 31, 2006 4:22 pm Temat postu: |
|
|
rozumiem Cie Margo bardzo dobrze tak zostawic wszystko i wszystkich najblizszych w polsce,tym bardziej z malym dzieckiem,nie jest latwo!ja bez wachania wyjechalam do niemiec,tez mialam pewna prace i nic mi nie brakowalo,ale jesli chodzi o przyszlosc,to nie zaluje ze wyjechalam!co innego oczywiscie jak juz jest dziecko na swiecie,wtedy nie mozesz podejmowac tak spontanicznych decyzji..ale jak piszesz ze mieszkalas w niemczech juz 6,5 lat,to chyba masz porownanie jak sie zyje tu a jak tam i decyzja nie powinna byc tak ciezka?pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|