Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Możesz je wyłączyć w ustawieniach przeglądarki. Dalsze korzystanie z witryny bez zmiany ustawień oznacza wyrażenie zgody na korzystanie z plików cookies.

rozumiem i zgadzam się
Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna WWW.TOCZEN.PL
"systemic lupus erythematosus"

Lupus ChatLupus chat  FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Leukeran

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Porady i Doświadczenia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Agnieszka14
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Wto Lis 07, 2006 2:15 pm    Temat postu: Leukeran Odpowiedz z cytatem

...

Ostatnio zmieniony przez Agnieszka14 dnia Sob Wrz 11, 2010 10:46 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Monika B
Moderator
Moderator

PostWysłany: Wto Lis 07, 2006 4:28 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie wiem czy leukaren jest jeszcze na rynku? ja brałam go na leukopenię, ale działał za wolno, wiec potem zmieniono mi go na zastrzyki chyba leukomax ,, i poszło o wiele szybciej, musiałam szybciej uzupełnic bo leukocytów było poniżej 1000
Agnieszka14
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Wto Lis 07, 2006 4:35 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

...

Ostatnio zmieniony przez Agnieszka14 dnia Sob Wrz 11, 2010 10:46 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Monika B
Moderator
Moderator

PostWysłany: Wto Lis 07, 2006 5:35 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wiec chyba to było jakoś inczaej wiem ze to brałam ale potem mi zmienili ze względu chyba na wysoką leukopenię, jakoś wtedy tak szybko spadły elukocyty ze mziałam zakaz wychodzenia z pokuju , a na drzwiach umiszczono karte zakaz wsępu, dziewczyny myslały że umieram Wink a tu chodziło o moje bezpieczeństwo wiec to po nim spadły mi leukocyty, ale wtedy dostawałm idexaven w ogromnych dawkach, wiec to wszytko razem, tak jakos zadziałało
Agnieszka14
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Wto Lis 07, 2006 9:26 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

...

Powrót do góry
Asia
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

PostWysłany: Sro Lis 08, 2006 1:28 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jednym zpierwszych leków, które dołaczono mi do sterydów był własnie leukeran w dace nawet do 6mg. Brałam go przez jakiś czas, leukocyty tez spadły dużo później.Próbowalam sie ratowac sokami z warzyw między innymi z buraków, marchwi, selera i pora. Przy zajęciu nerek zuwazyłam,że ostatnio podaja Eqoral. W moim przypadku przyniósł upragniony spadek białka w moczu.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Porady i Doświadczenia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: