Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lech-u66 Junior

|
Wysłany: Nie Lis 05, 2006 8:30 pm Temat postu: Rehabilitacja |
|
|
Jutro ruszam na rehabilitację dwutygodniową. O efektach niezwłocznie Was poinformuję . _________________ walczyć do końca |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Nie Lis 05, 2006 8:35 pm Temat postu: |
|
|
OK, będziemy czekać. Sam jestem ciekaw jak mają się Twoje sprawy. A chodziło przypomnę o więzadła kolanowe. Tak, żeby wszyscy wiedzieli.
PS.Mam prośbę - nie ma potrzeby zakładania nowego wątku. Pisałeś już wcześniej o problemie, np. tutaj: http://toczen.pl/forum/viewtopic.php?t=1812 , więc wystarczy jak dodasz tam odpowiedź. Jest opcja PostReply. Pozdro! |
|
Powrót do góry |
|
 |
lech-u66 Junior

|
Wysłany: Sob Lis 18, 2006 4:38 pm Temat postu: Powrót |
|
|
Właśnie wróciłem z rehabilitacji i jestem optymistycznie nastawiony. Czuję się trochę silniejszy fizycznie i psychicznie. Mam trenować w domu i gdy osiągnę odpowiedni poziom pojadę na operację więzadeł kolanowych. _________________ walczyć do końca |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Sob Lis 18, 2006 8:09 pm Temat postu: |
|
|
dobre wieści, dobrze że się lechu odezwałeś.
może w wolnej chwili napiszesz coś więcej?
chyba, że opisujesz wszystko na swoim blogu, muszę tam zajrzeć, bo dawno nie byłam
pozdro i trzymaj się! |
|
Powrót do góry |
|
 |
lech-u66 Junior

|
Wysłany: Nie Lis 19, 2006 7:27 pm Temat postu: c.d |
|
|
Chciałbym coś więcej napisać o mojej wyprawie. Jest nadzieja na lepsze czasy. W moim przypadku możliwa będzie operacja, ale po uprzedniej rehabilitacji. Mam zwiększyć masę mięśniową o 50%, to znaczy , że czekają mnie trudne czasy ciężkiego fizycznego treningu, a później operacja i znów rehabilitacja. Ale powtarzam OPERACJA JEST MOżLIWA. Mam porobione wszystkie badania, a reszta należy do mnie.
Pozdrawiam _________________ walczyć do końca |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Nie Lis 19, 2006 7:35 pm Temat postu: |
|
|
Powodzenia zatem! Daj znać w jaki sposób planujesz zwiększyć masę mięśniową Nie to, żebym też chciał o 50%, mi raczej parę kg potrzebne Trzymaj się! |
|
Powrót do góry |
|
 |
lech-u66 Junior

|
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 3:14 pm Temat postu: cd. |
|
|
Mam zestaw ćwiczeń na rowerze stacjon. , stepperze, a także różne ćwiczenia z ciężarkami. Poprostu ciężka codzienna praca przez okres pół roku. Problem polega na znalezieniu motywacji. Narazie ją mam , bo widzę efekty. Zobaczymy co dalej??? _________________ walczyć do końca |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Wto Sty 25, 2011 9:44 am Temat postu: |
|
|
REHABILITACJA ZA DARMO!
Fundacja AVALON działa na rzecz osób niepełnosprawnych od ponad 3 lat i doskonale zna ich potrzeby. Wraz z Państwowym Funduszem Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych stworzyliśmy PROFESJONALNY GABINET BEZPŁATNEJ REHABILITACJI I PORAD. Wszystkie zabiegi rehabilitacyjne i porady w naszym gabinecie są dla Państwa całkowicie da darmo– projekt jest współfinansowany przez PFRON.
Przygotowaliśmy ofertę skierowaną do osób niepełnosprawnych fizycznie z orzeczeniem o znacznym stopniu niepełnosprawności.
NASZA MISJA
ZAPEWNIENIE OSOBOM NIEPEŁNOSPRAWNYM FIZYCZNIE DOSTĘPU DO CAŁKOWICIE BEZPŁATNEJ PROFESJONALNEJ REHABILITACJI CELEM ZWIĘKSZENIA AKTYWNOŚCI ŻYCIOWEJ
Już w roku 2009 w ramach środków finansowych pozyskanych z PFRON zrealizowane zostanie ponad 14 000 godzin rehabilitacji - w tym:
- konsultacje fizjoterapeutyczne
- ćwiczenia indywidualne, kinezyterapia – w zależności od potrzeb pacjenta
- ćwiczenia pod nadzorem terapeuty
- trening neurofeedback
- masaż: leczniczy, relaksacyjny, sportowy, odchudzający, izometryczny, kontralateralny
Zapraszamy!
Szczegółowe informacje: fundacjaavalon.pl
Tel. (22) 640 14 64 ; 666 324 328
http://www.fundacjaavalon.pl/ _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|