Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Możesz je wyłączyć w ustawieniach przeglądarki. Dalsze korzystanie z witryny bez zmiany ustawień oznacza wyrażenie zgody na korzystanie z plików cookies.

rozumiem i zgadzam się
Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna WWW.TOCZEN.PL
"systemic lupus erythematosus"

Lupus ChatLupus chat  FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

autoagresja
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Porady i Doświadczenia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tess
Gość

PostWysłany: Wto Gru 14, 2004 10:06 pm    Temat postu: przeciwciała Odpowiedz z cytatem

laleczka napisał:
to chyba kiepsko sie staralas, albo tak naprawde tego nie robilas - traktuj leki jako dodatek do tej kuracji. ale polub je! i tyle. szkoda czasu zastanawiac sie nad rzeczami, ktorych i tak sie nie zmieni!!

no to oprócz udzielonego mi wykładu, to co należy zrobić z tymi przeciwciałami?????????, których mam dosyć dużo w nadmiarze /przy normie ok. 40 ja mam ich 130 000/. nie da się ich po prostu polubić, muszę je zniszczyć.
Powrót do góry
Monika B
Moderator
Moderator

PostWysłany: Sro Gru 15, 2004 10:46 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jest choroba to trzeba ja leczyc a nie zastanawiac sie czy zaszkodza leki na co innego gdybysmy mysleli w ten sposob to kazdy by umieral.....
Wazne jest to ze leki sa i moga pomoc teraz a o skutkach ubocznych pomyslimy potem .Bierz zterydy i zyj tak jak radzi laleczka bo po prostu nie masz wyjscia .Im dluzej bedziesz rozpaczac i rozwazac tym gorzej dla ciebie... Mozna polubic swoja chorobe i starac sie zyc tak jakby jej nie bylo ......chociaz jest roznie.......tak pokochała nas i juz.....
Jestem stara weteranka i wierz mi przeszlam nie jedno .....nigdy nie zastanawiam sie nad wynikami po prostu przyjmuje je do wiadomosci .....
bo i tak nic nie zmienie ......lykaj piguly i myslpozytywnie a bedzie dobrze
Trzymaj sie .....Monika
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
dorka1
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

PostWysłany: Pią Lis 24, 2006 1:30 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie moę w to uwierzyć,że jest ktoś,kto ma więcej przeciwciał odemnie , bo ja mam 100.000 , a w sumie czytając wasze posty,nie czuję sie tak bardzo żle,chodzę ,pracuję, w domu też robię to co muszę,nieraz jestem tylko zmęczona-szczególnie rano i te bóle stawów i suchości.... Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Porady i Doświadczenia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: