|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tess Gość
|
Wysłany: Wto Gru 14, 2004 10:06 pm Temat postu: przeciwciała |
|
|
laleczka napisał: |
to chyba kiepsko sie staralas, albo tak naprawde tego nie robilas - traktuj leki jako dodatek do tej kuracji. ale polub je! i tyle. szkoda czasu zastanawiac sie nad rzeczami, ktorych i tak sie nie zmieni!! |
no to oprócz udzielonego mi wykładu, to co należy zrobić z tymi przeciwciałami?????????, których mam dosyć dużo w nadmiarze /przy normie ok. 40 ja mam ich 130 000/. nie da się ich po prostu polubić, muszę je zniszczyć. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Sro Gru 15, 2004 10:46 am Temat postu: |
|
|
Jest choroba to trzeba ja leczyc a nie zastanawiac sie czy zaszkodza leki na co innego gdybysmy mysleli w ten sposob to kazdy by umieral.....
Wazne jest to ze leki sa i moga pomoc teraz a o skutkach ubocznych pomyslimy potem .Bierz zterydy i zyj tak jak radzi laleczka bo po prostu nie masz wyjscia .Im dluzej bedziesz rozpaczac i rozwazac tym gorzej dla ciebie... Mozna polubic swoja chorobe i starac sie zyc tak jakby jej nie bylo ......chociaz jest roznie.......tak pokochała nas i juz.....
Jestem stara weteranka i wierz mi przeszlam nie jedno .....nigdy nie zastanawiam sie nad wynikami po prostu przyjmuje je do wiadomosci .....
bo i tak nic nie zmienie ......lykaj piguly i myslpozytywnie a bedzie dobrze
Trzymaj sie .....Monika |
|
Powrót do góry |
|
 |
dorka1 Stary wyjadacz

|
Wysłany: Pią Lis 24, 2006 1:30 pm Temat postu: |
|
|
nie moę w to uwierzyć,że jest ktoś,kto ma więcej przeciwciał odemnie , bo ja mam 100.000 , a w sumie czytając wasze posty,nie czuję sie tak bardzo żle,chodzę ,pracuję, w domu też robię to co muszę,nieraz jestem tylko zmęczona-szczególnie rano i te bóle stawów i suchości....  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|