| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat   | 

| Autor | 
		Wiadomość | 

Lidia Master butterfly

| 

Wysłany: Nie Lis 26, 2006 10:10 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Witaj Czekoladka.Zawsze raźniej gdy nas więcej.Poopowiadaj o sobie ,wygląda na to że masz bogate doświadczenia.życzę zdrówka.

Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"

"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"

Seneka | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

bozenao Senior

| 

Wysłany: Pon Lis 27, 2006 9:23 am    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| witaj co do opalania ja unikam slonca stosuje krem i jeszcze nosze bluzki na dlugi rekaw.mi tez nikt nie powiedzial ze musze unikac slonca dopiero gdy mie poparzylo wygladalam jak upior.mialam czerwone plamy na twarzy recach szyi i bardzo swedzialo.wszyscy mysleli ze sie zaraza tym odemnie.do dzis mam slady na recach.co gorsze gdy poszlam z wizyta do rodzicow ojciec niepozwolil mi wytrzec rak w recznik a wogole to zebym lepiej nie przychodzila taka do nich.tak na slonce wychodze ubrana dokladnie i gdy musze wyjsc | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Margo Stary wyjadacz

| 

Wysłany: Pon Lis 27, 2006 9:50 am    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Witam Czekoladko!!!Uważaj na słoneczko nastepnym razem w moim przypadku powiedzieli mi od razu żenie wolno na słońce wychodzićJednak ja po słoneczku paradoksalnie czuję sie lepiej   gdy zmarzne to mam problem a mianowicie moje stawy!!Tak więc kwestia ta jest równiez jak najbardziej indywidualna   Życzę dużo zdrówka!!!   _________________ "Często pragnienie tego,czego nie masz,nie pozwala Ci się cieszyć tym,co masz"John Brown | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

kinga Moderator

| 

Wysłany: Pon Lis 27, 2006 10:12 am    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Hej czekoladka    

uważaj na słonko bo się roztopisz     a tak serio, to dobrze trafiłaś     razem jest raźniej, jak już napisali    

dużo zdrówka    

pozdrawiam cieplutko    _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy. 

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

OLESIA Master butterfly

| 

Wysłany: Pon Lis 27, 2006 10:28 am    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| witaj Czekolada | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

czekoladka Junior

| 

Wysłany: Wto Lis 28, 2006 4:41 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

dzięki za każde dobre słowo!!

Ja na szczęście reaguje dobrze na słoneczko żadnych popażeń nie mam, a co do stawów jak już pisaliście to jak zmarzną mi nogi to strasznie mnie rwą i bolą   Ale mam na to sposób: bardzo ciepła kąpiel i aspirynka i już mi lepiej!!   A co do rodziców to przykro mi że są tacy,którzy nie rozumieją, że to nie twoja wina,że jesteś chora??

Każdy chce wyglądać dobrze być zdrowy i czuć sie super ale u nas to tylko czasami możliwe niestety   Moi rodzice nigdy nie dali mi do zrozumienia,że jestem gorsza bo chora i nie wstydzą się mnie choć czasem jak mam buzie spuchniętą to wygladam jak zombie i chomik!! trudno!! takie to nasze życie głowa do góry!!   

a tak wogle to wiecie co przez to że walczę z tym chróbskiem nabawiłam się jakiegos grzybka    na basenie czy gdzies indziej.Objawia się u mnie białymi plamkami na całym ciele i przebarwieniami i nie mogę go usunąć , nawet dermatolog ma z tym problem!!

pozdrawiam magda | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

czekoladka Junior

| 

Wysłany: Wto Lis 28, 2006 4:52 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

pisaliście,żebym o sobie opowiedziała cosik więc:jestem normalną 23 latką z Warszawy aktualnie piszę pracę magisterską i szukam pracy(juz od pół roku)!! Mam młodszego zwariowanego brata, remontuję mieszkanie, w sierpniu biorę ślub. Cóż więcej?? jak jeszcze jakieś info was interesuje to napiszcie. Jeśli chodzi o doświadczenie w związku z chorobą to mam całkiem pokażne, poniewaz tyle razy mnie zbywali lekarze i całowałam klamkę, że wziełam ich wytrwałością i mieli mnie już tak dość (bo np.przychodziłam codziennie),że w końcu zrobili mi badania jakie trzeba, a nie łaske    !!  Teraz zaczełam sie interesować dzidzią               a mój lekarz nie ma przeciwskazań więc jak dobrze pójdzie może za rok cosik pomyślę??!! | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Natka Master butterfly

| 

Wysłany: Sob Gru 02, 2006 5:12 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Witam i ja   _________________ 

Kochać i być kochanym to tak,

jakby z obu stron grzało nas słońce. 

[ Dr Davis Viscott ] | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Ewela1 Master butterfly

| 

Wysłany: Sob Gru 30, 2006 4:29 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

ja równiez witam... no i niezapomnij tutaj nigdy nie bedziesz sama..   

pozdrawiam-ewela | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

|