Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
agulka Master butterfly

Dołączył: 02 Paź 2005 Posty: 222 Skąd: Chelm- Wawa Wawa - Chełm
|
Wysłany: Czw Paź 13, 2005 9:06 pm Temat postu: Diety dietkami... a ja chcę przytyć |
|
|
moze ktos zna sposob na przytycie.
Dodam ze lubie slodycze, nie unikam ich
lubie pizze
i w ogole a tu kicha
plus minus 1 kilo i tak juz od jakis 3 lat
ech hihihihi
gute nacht

pozdrawiam
Aga _________________ Kwiatki, bratki i stokrotki
dla Malwinki dla Dorotki
kolorowe i pachnące
malowane słońce      |
|
Powrót do góry |
|
 |
aneta Master butterfly

|
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 9:30 am Temat postu: |
|
|
to ja cic mogę pare kilo wirtualnie przeslać . Zostaała mi dycha po ciąży i jakoś nie może mi zejść. dodam że kilogramy czyste', bez syerydów  _________________ Chron bakterie! To jedyna kultura u niektorych ludzi
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
agulka Master butterfly

|
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 3:18 pm Temat postu: dzieki dzieki |
|
|
to ja poprosze jakies 5kg ok
milego weekendu
cebulowe zyczonka w ten szary dzionek _________________ Kwiatki, bratki i stokrotki
dla Malwinki dla Dorotki
kolorowe i pachnące
malowane słońce      |
|
Powrót do góry |
|
 |
gusia_92 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 9:32 pm Temat postu: |
|
|
oddam 10 kg w dobre rece. odzaras
moj nr kontaktowy to 10.07.2005
tylko ze by sie to tak jeszcze dalo _________________ .:Hoy se que tu ya no me quieres y eso es lo que mas me hiere:. |
|
Powrót do góry |
|
 |
czekoladka Junior

|
Wysłany: Pon Lis 27, 2006 11:02 am Temat postu: |
|
|
jeśli chciałabyś przytyć mam dla ciebie coś fajnego!!
Mój młodszy brat chorował kiedyś na zapalenie opon mózgowych i bardzo wychódł i nie miał na nic siły!!
Karmiliśmy go wszystkim co się dało, a on nic!!Pewna Pani doktor poleciła nam buer-lecitin to są takie dropsy czekoladowe, które dostaniesz w aptece bez recepty i napewno przytyjesz w miesiąc ok. 5 kg nawet!! Polecam warto spróbować, a są naprawdę dobre!! No i przede wszystkim nie szkodzą!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Sro Lis 29, 2006 9:28 am Temat postu: |
|
|
to nie one spowodowały ze brat przytyl burlecitin jest w róznych postaciach, nie tylko dropsów ale dla dziecka tylko to jest wskazane, tutaj masz całą ulotkę według mnie to poprawiła mu się po tym praca narządów i wzrósł apetyt a co za tym idzie i masa ciała się zwiekszyła
http://www.sklep.grabieniec.pl/index.php?d=produkt&id=101 no i tyle, _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia 72 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sty 16, 2007 4:00 pm Temat postu: |
|
|
Na poprawę apetytu u mojego syna zaczęlismy stosować bioaron c.
Podobno pomaga,kiedy się bierze pół godzinki przed jedzeniem. Przydałoby mu się kilka kilogramów,chociaż .....jak popatrzę na moje zdjęcia z dzieciństwa ....tyczka....tez zawsze miałam niedowagę. _________________ (...)"Gdziekolwiek ziemia jest snem nie przebudzonym jeszcze,
uwierzyć trzeba w kształt i kochać senny pozór,
na wietrze budować mgłę i w pół nie urywać snu.
Gdziekolwiek ziemia jest snem,tam trzeba dośnić do końca." |
|
Powrót do góry |
|
 |
agulka Master butterfly

|
Wysłany: Pon Lip 16, 2007 2:09 pm Temat postu: |
|
|
w koncu przytyla jakos,
chyba ten brak zajecia tak na mnie podzialal...
wiec jestem happy         : _________________ Kwiatki, bratki i stokrotki
dla Malwinki dla Dorotki
kolorowe i pachnące
malowane słońce      |
|
Powrót do góry |
|
 |
Matti Gość
|
Wysłany: Sob Sie 04, 2007 9:49 pm Temat postu: |
|
|
Ja znam sposób ale niezdrowy 2 jest zdrowy ale czy chcesz? .włąściwie masz 2 możliwości
1.Niezdrowy-przytycie tłuszczem=ODRADZAM
Wcinasz węglowodany o najwyższym indeksieglikemicznym jak biały chleb.takze jesz słodycze.
2.Białkiem czyli dobra zgrabna budowa
Wcinasz białko i ćiwczysz mocno na mase czyli kulturystycznie siłowo ale to sposób raczej by wrobić cało kulturystycznie a nie wiem czy chcesz mieć aż taka rzeźbe.
Czemu chcesz przytyć? Też kiedyś chciałem ale to taki streotyp że dużo dziś ludzi puszystych i dlatego co chudsi myślą ze są gorsi.To tylko koncept w umyśle. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagula Master butterfly

|
Wysłany: Sob Sie 04, 2007 9:57 pm Temat postu: |
|
|
Powinieneś wiedzieć,że czasami zdarzają się sytuacje kiedy osoba chorująca np.na toczeń musi przestrzegać diety niskobiałkowej a żeby mieć zgrabną sylwetkę to trzeba ćwiczyć  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Nie Sie 05, 2007 3:33 pm Temat postu: |
|
|
Ja schudłam 30kg, ograniczając pieczywo, rezygnując z masła, soków i słodyczy. Ale bez godziny ćwiczeń dziennie nie osiągnęłabym tego. Nie ma cudów... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Matti Gość
|
Wysłany: Nie Sie 05, 2007 9:23 pm Temat postu: |
|
|
To muszę cie zdziwić
to nie cud lecz naturalne reakcje hormonalne organizmu.
Zrzuciałś dzięki odstawieniu slodyczy i białęgo pieczywa najgorszych węgli bo bez skąłdników odżywczych i o najwyższym indeksie glikemicznym.
A co do wysiłku fizycznego to on takze uruchamia rekacje hormonalne podobbne jak na diecie niskowęglowodanowej .
A o niiiiiij mam duuuuużo bo to super +++ ograniczenie węglowodanów.Jeśli masz nadwage to zrzucisz ja na DN=dieta niskowęglowodanowa.
Jeśli kogoś to zaciekawiło to zajrzyjcie tutaj: dobre forum najlepsze chyba o DN
http://www.dobradieta.pl/forum/
Udzielam sie tam juz długo
pzdr
Marcin |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sty 29, 2008 1:04 pm Temat postu: |
|
|
nie znałam nikgo kto chciałby przytyć  _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lut 05, 2008 8:43 pm Temat postu: |
|
|
A ja mam taką jedną koleżankę. Musi kupować nawet ciuchy na stoiskach dziecięcych... |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lut 06, 2008 3:24 pm Temat postu: |
|
|
pajdokracja nigdy w życiu  _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
|