Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
papuga Junior

|
Wysłany: Czw Lis 30, 2006 5:04 pm Temat postu: prof. Jurczenko |
|
|
Czy ktoś z Was slyszal o prof. Tatianie Juerczenko i jej metodach leczenia? |
|
Powrót do góry |
|
 |
aniusia Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lis 30, 2006 8:46 pm Temat postu: |
|
|
nie słyszałam, a jakimi schorzeniami się zajmuje i w jakim rejonie kraju działa? pozdrawiwm  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
papuga Junior

|
Wysłany: Sob Gru 02, 2006 12:03 pm Temat postu: |
|
|
z tego zo słyszałam to zajmuje się głównie SM jeśli chodzi o teren dziłąnia to zdaje się ukraina. ciekawa jestem czy sm to jedyne schorzenie którym się zajmuje, mam co prawda namiary telefoniczne, ale myslalam że ktoś o niej slyszal i zaciągnę języka.
z opowiesci slyszalam,że jeśli chodzi o sm to ma wyniki i pacjentów z całego świata ale zdaję sobie sprawę, ze zdesperowane ludziska czasem i szarlatanów uważają za swiętych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Sob Gru 02, 2006 12:28 pm Temat postu: |
|
|
nikt nie słyszał, być może dlatego że tu w sumie nie ma chorych na SM...
niby w pewnym sensie bliskie choroby a jednak, jak na razie nie mamy użytkowników u których SM choćby dołożyło sie do choroby tkanki łącznej, może poszukasz wiesci jeszcze w innych miejscach?
ja znalazłam np.
Brzeskie Stworzyszenie Chorych na SM
Polskie Towarzystwo SM |
|
Powrót do góry |
|
 |
papuga Junior

|
Wysłany: Sob Gru 02, 2006 12:37 pm Temat postu: |
|
|
napisalam to zapytanie tutaj, bo myślałam, że może kobieta zajmuje się również naszymi paskudnikami i z tego tytułu obiła się komuś o uszka |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Sob Gru 02, 2006 12:45 pm Temat postu: |
|
|
a szukasz koniecznie jakiś alternatywnych rozwiązań, lekarzy, specyfików?
coś nie tak z dotychczasowym leczeniem, czy tak z czystej ciekawości, bo gdzie indziej mają zapewne lepiej?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
papuga Junior

|
Wysłany: Sob Gru 02, 2006 12:53 pm Temat postu: |
|
|
pytam z czystej ciekawości- kobieta zajmuje się chyba komórkami macierzystymi (nie jestem jednak tego pewna)i szukam potwierdzenia od byłych lub aktualnych pacjentów, a to może w przyszłości i nam się przyda jako, że na nasze schorzenia nie ma leku- więc może coś się tutaj kiedyś wykluje |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Sob Gru 02, 2006 1:05 pm Temat postu: |
|
|
Szczerze powiedziawszy szukając (po nazwisku) informacji nt. tej pani... niewiele znalazłem. Być może coś więcej znalazłoby się szukając w jęz. ukraińskim... Próbowałem nawet "zangielszczyć" owe nazwisko, ale też niewiele. W google.pl (i in. wyszukiwarkach) tylko jeden wynik i b.b.b. lakoniczny. W zasadzie niewiele mówi. Próbuję szukać już od paru dni.. z takim samym skutkiem.
Może ktoś inny coś znalazł.
PS. Skąd masz informacje o tej pani?
PPS. Altavista.com wyrzuciła jeszcze jeden wynik: http://www.dystrofia.dzieciom.pl/dystrofia/index.php?artykul=art_030804143321.szk i wzmianka o Międzynarodowym Centrum Kriobiologii i Kriomedycyny w Charkowie |
|
Powrót do góry |
|
 |
papuga Junior

|
Wysłany: Nie Gru 03, 2006 8:47 pm Temat postu: |
|
|
w zasadzie to ja nie mam żadnych informacji, obiło się o mnie przypadkiem jak to jedna pani drugiej pani.
myslalam,ze może ktoś ma jakieś bliższe informacje z innych żródeł bo neta też przekopalam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Nie Gru 03, 2006 8:51 pm Temat postu: |
|
|
ja tez szukałam , nawet przy pomocy cyrylicowego zapisu - i kiszka
ale jak ktoś coś wie, to na pewno da znać, u nas różne Cuda wypływają, np. ostatnio wpadłam na wątek o LDN całkiem juz zapomniałam o tej "alternatywie"
więc możesz być spokojna, ludzie lubią dzielić się takimi informacjami! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|