|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kinga Moderator
|
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 7:53 pm Temat postu: |
|
|
spotkanie wszystkich w realu byłoby super wiadomo, że to niełatwe "zadanie", ale możliwe _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Robert Moderator
|
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 7:53 pm Temat postu: |
|
|
Zorganizować to by się dało, tylko faktycznie z terminem kiepsko. Ja tak od dwóch lat spotykam się ze znajomą ze Śląska - albo mi nie pasuje, albo jej
Nie wiem, czy ktoś z Was prowadził lub prowadzi badania genealogiczne własnej rodziny, ale pewnie gdzieś daleko w jakiś sposób spokrewnieni jesteśmy no nie?
Marzenia warto mieć. Nie ważne czy się spełnią, czy nie. Zawsze to jakiś cel w życiu.
Czekam niecierpliwie na posty brakujących jeszcze założycielek i założyciela Forum. Mam nadzieję, że się odezwą i podzielą się wspomnieniami o początkach. Kto wynalazł tego "wilka"? Zauważcie, że gdyby nie Piotr, to de facto forum by nie było. Fundacja przecież padła... |
|
Powrót do góry |
|
|
agnieszka29 Master butterfly
|
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 7:56 pm Temat postu: |
|
|
Nie wiem, co pisać
w myślach się gubię,
czy żart wesoły,
czy dobrą radę...
Napisze po prostu,
Niech dobry los się kłania w pas... Sto lat, sto lat jeszcze raz! Niech ten Jubileusz Milowym będzie kamieniem. Czekamy następnych Z wielkim w sercu Wzruszeniem.
i na pamiątkę podpis swój kładę...Agnieszka29
JESTEŚCIE KOCHANI!!!!!
Ps. sorki za spóźnienie ale niemogłam wcześniej
A jesli chodzi o spotkania było by extra jakby się udało...ale tyle osób i termin dobrac hmm bedzie ciezko ale wszystko jest mozliwe _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei.
Ostatnio zmieniony przez agnieszka29 dnia Sro Gru 27, 2006 7:58 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
nenya SuperMOD
|
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 7:56 pm Temat postu: |
|
|
hmm, z tego co pamietam, bo chyba nie zachowały się żadne zdjęcia pamiątkowe (chociaż vegu może miec jakies zrzuty, bo przecież instrukcję to chyba robił jeszcze na starej szacie, a potem aktualizował ), to forum było kiedyś niebieskie...
prawda?
ale Wilczka w nagłówku mamy od początku, poprzedni skrypt dawał podobny efekt, choć forum było "węższe", pamiętam, że skracałam tytuły wątków, bo ciągle robiły się dwuwersowe a to dośc uciążliwe, zatem Piotr nam "rozciągnął" okienka, a całość zazielenił
o, i to w sumie niadawno, Robert powinieneś to pamiętać, nie?
zielono mi - to był marzec 2006...
PS. Piotr wystartował już Wilczkiem, to Wilczek też jest Ojciec Założyciel |
|
Powrót do góry |
|
|
Robert Moderator
|
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 8:01 pm Temat postu: |
|
|
Pamiętam niebieski "wystrój" i wizualną przesiadkę na wiosnę. Wprawdzie jakaś namiastka jest w starych postach (polecam lekturę, bo niektóre są powalające wręcz ), ale mało... |
|
Powrót do góry |
|
|
Monika B Moderator
|
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 8:03 pm Temat postu: |
|
|
dokłanie , gdyby nie Piotrek .... nie raz juz były próby włamania, tylko dzieki temu ,że Piotr jest i , jest czujny jesteśmy tutaj w miarę bezpieczni , to on przeciez udostępnil to miejsce i on za nie płacil, nie wiem jak jest teraz ale to tez istotna sprawa
w Fundacji działy się cuda, , bylismy nieraz obrażani czy straszeni , wspomnę tylko słowa i tak wszyscy umrzecie , ktoś siał zamęt i wprowadzal nerową atmosferę , posty czasmi obelżywe podpisywl, imieniem róznych forumowiczy, tutaj tego nie ma, i to własnie zawdzieczamy Piotrkowi , spokoj , i bezpieczeństwo i to jest ważne ,chyba najwazniejsze
Robert marzenia warto mieć, a nuz kiedyś sie spełnią , coż były wart świat bez marzeń _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
|
|
Powrót do góry |
|
|
gusia_92 Master butterfly
|
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 8:05 pm Temat postu: |
|
|
moaz podsunol mi pewno mysl. moze by tu pisac swoje podziekowania itp a na czacie http://psychika.pl/chat.html wszystkie pogadanki. nie wiem czy wam sie to sodoba ale to byl by wontek z podziekowaniami dla wszystkich a nie gadanie o tym czy komputer dziala czy nie _________________ .:Hoy se que tu ya no me quieres y eso es lo que mas me hiere:. |
|
Powrót do góry |
|
|
nenya SuperMOD
|
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 8:06 pm Temat postu: |
|
|
jeśłi już sięgamy do historii , to proponuję lekturę tego:
Reorganizacja forum
Pamiętacie jak to wyglądąło na początku, były zupełnie inne działy niż teraz!
Porady Czytelników
Wymiana Doświadczeń
Nowości Farmokologiczne
i jeszcze kilka całkiem od czapy
to fascynujący zapis ewolucji tego forum i osiągnięcia tego etapu rozwoju, a droga była pogibana
mam nadzieję, że jeszcze wiele zmian przed nami! |
|
Powrót do góry |
|
|
Monika B Moderator
|
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 8:08 pm Temat postu: |
|
|
Gusiu podziękowani na chacie to zbyt ulotne , nie dla mnie to nie jest uczczenie rocznicy a chat ? no coż nie jest to do przyjecia , piszesz i zaraz tego nie ma a to ma zostać czyż nie ? _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
|
|
Powrót do góry |
|
|
agatka03 Master butterfly
|
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 8:09 pm Temat postu: |
|
|
Bardzo wszystkim dziekuje za to Forum... Wzruszylam sie,czytając Wasze wypowiedzi,tyle w nich ciepła - mimo,ze znamy się z"pisania",tęsknimy za soba,niepokoimy sie,kiedy dłuższy czas nie ma od kogoś wiadomości,przezywamy, kiedy kolezanka czy kolega zmaga sie z nawrotem choroby czy przeciwnosciami losu...Potrafimy zrozumiec siebie nawzajem...Czegóż więcej potrzeba w tym zagonionym świecie?
Dziękuję Nenya,Piotrkowi,Robertowi,Monice - bo to nasze FILARY...
A my wszyscy stanowimy jedność...
Pozdrawiam serdecznie,do kolejnego spotkania w kawiarence - i oby wieści były pomyślne!
Nenya - miłego spaceru z Maxiem. _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
|
agnieszka29 Master butterfly
|
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 8:10 pm Temat postu: |
|
|
Moniko ale Gusia pisała o podziękowaniach własnie tutaj a o innych pogawedkach na chacie ..tak bynajmniej ja zrozumiałm... _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
|
gusia_92 Master butterfly
|
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 8:11 pm Temat postu: |
|
|
Monika B napisał: |
Gusiu podziękowani na chacie to zbyt ulotne , nie dla mnie to nie jest uczczenie rocznicy a chat ? no coż nie jest to do przyjecia , piszesz i zaraz tego nie ma a to ma zostać czyż nie ? |
chodzilo mi ze chat to tak do pogadania a to miejsce w ktorym teraz piszemy na podziekowanie. ale jak nie to nie. to tylko taka moja i krzyska propozycja _________________ .:Hoy se que tu ya no me quieres y eso es lo que mas me hiere:. |
|
Powrót do góry |
|
|
Lidia Master butterfly
|
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 8:13 pm Temat postu: |
|
|
Jakoś mi się ten wilczek kojarzy od zawsze.Pamiętam tylko że było mniej działów i faktycznie dopiero z czasem to nabrało obecnego oblicza.Były różne schody i schodki ale pouciekały z pamięci .Jedno tylko się utrwaliło ze fundacja w początkowym okresie zwalczała nas jak mogła.Pamiętam znikające posty i pytania bez odpowiedzi na tamtej stronie.Nawet nie zauważyłam kiedy strona fundacji całkiem znikła.Większość ludzi odnalazło nas ale część chyba straciła zaufanie a może zainteresowanie?.Trudno powiedzieć.
Tu odnaleźliśmy swoje miejsce i tu znaleźliśmy przyjaciół.Najczęściej znamy sie tylko z forum ale liczymy na siebie .No kilkoro z nas zna się osobiście ale szkoda że tak niewiele osób.Mam nadzieję że w Nowym Roku będzie nas więcej na kolejnym spotkaniu.
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka
Ostatnio zmieniony przez Lidia dnia Sro Gru 27, 2006 8:15 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
didulka Master butterfly
|
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 8:14 pm Temat postu: |
|
|
bla bla bla nie wiem jak sie usuwa posty
sorki
Ostatnio zmieniony przez didulka dnia Sro Gru 27, 2006 8:15 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
Robert Moderator
|
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 8:14 pm Temat postu: |
|
|
He he, ostatni post w podanej Reorganizacji forum jest niezły Ale faktycznie, ewolucja idzie w kierunku czytelności, przejrzystości. I o to chodzi. W tym roku też mieliśmy przecież zmiany. Ciekawe co wymóżdżymy w przyszłym...
Witam forumowiczkę agatka03! Jak zwykle pozdrawiam po sąsiedzku
PS. Chat oczywiście jest do luźnych pogadanek, ale za Chiny niewielu ma ochotę wyjść z Kawiarenki. Wypraszać z lokalu też nie można No bo jak... Chat niech jest. Może się przyda... Tu ledwo udało się zebrać ekipę "na godzinę", a na chat już parę razy były próby umawiania... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|