Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
OLESIA Master butterfly

|
Wysłany: Sob Sty 06, 2007 3:55 pm Temat postu: |
|
|
dziecko-coś pięknego mam jedno które urodziłam będąc chora. Wielokrotnie szłyszałam ,,żadnych dzieci" dopuki nie trafiłam na odpowjednich lekarzy. Znalazłam dzisiaj zupełnie przez przypadek artykuł czy coś takiego napisany przez najwspanialszych lekarzy jakich znam i to dzięki właśnie nim mam synka i nawet rok temu gdy myślałam ze jestem w ciąży nie usłyszałam ,,co ty wyprawjasz"-tylko: damy rade, będzie dobrze zmienimy leki i bedzie dobrze.
postaram się wkleić stronę ale nie wjem czy mi się to uda.
narazie nic mi nie wychodzi-ciemniak jestem i tyle
Reumatologia 2006; 44/6
Bezpieczeństwo farmakoterapii chorób reumatycznych w okresie ciąży i laktacji
poprawki moderatorskie - artykuł przytoczony przez Olesię znajduje się w wątku Ciąża, Dziecko, Toczeń - w poście z datą 16.12.2006 _________________ Szczęście jest jak słońce lecz nawet na słońcu znajdują się plamy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Charisma Junior

|
Wysłany: Pon Sty 08, 2007 12:32 pm Temat postu: |
|
|
Mi nigdy lekarz nie powiedział ,że nie moge miec dzieci.Wręcz zachęcała mnie że juz czas najwyzszy i że dla mojego i zdrowia dziecka powinnam zdecydowac się na ciążę jak najszybciej.Jak jest stały partner, z którym planujesz przyszłośc to nie ma się nad czym zastanawiać-tak powiedziała.I za kazdym razem jak do niej przychodze to śmieje się i pyta czy już w ciązy jestem bo juz od 2 lat jej marudze że planujemy dzidziusia:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
narcyzia Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sty 09, 2007 7:13 pm Temat postu: |
|
|
Hej Lupuski, oj dawno mnie nie było....bo......jestem mamą...a własciwie ciocia, od 15 listopada jestesmy z mężem rodzina zastepcza.tez nie moglismy sie zdecydowac na dzidzie i postanowilismy zapewnic sobie szczescie w inny sposób, a moze kiedys....hmmm.moze kiedys stan zdrowia sie poprawi i bedzie jeszcze jedno bobo w naszym, jakże teraz roześmianym domu:)
Mamy dziewczynke, 4,5 roczku, wszystko jest super, tylko ze strasznie nam choruje, bo była bardzo zaniedbana.spedzilismy troszke czasu w szpitalu, czeka nas operacja, ale damy radę, tylko boje sie o prace bo od 2 miesiecy ciagle jestem na zwolnieniu, a teraz jak na złość teraz jeszce ospę złapała w przedszkolu..
Nie bójcie sie takiego kroku....moje małżeństwo ożyło, zakochaliśmy sie w sobie od nowa, wspólne cele łącza:)A Wiki - bo tak ma na imię- daje nam tyle swej malutkiej miłości, ze nic w zamian nie potrzeba.
pozdrawiam was i ide małej krosty smarowac bo straszna z niej biedronka:)
pozdrawiam _________________ Kasia |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Wto Sty 09, 2007 7:39 pm Temat postu: |
|
|
witaj narcyzia
gratulacje super, że Mamusią zostałaś najważniejsza jest miłość
życzę Wam dużo zdrówka i siły do przezwyciężania trudności  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Róża Stary wyjadacz

|
Wysłany: Wto Sty 09, 2007 7:50 pm Temat postu: |
|
|
Nooo, ja również gratuluję i życzę Wam duuużo radości ze wspólnego życia . _________________ What goes around comes back around... |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Wto Sty 09, 2007 7:55 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Kasia,
dawno cię nie było, ale jak widać nie bez powodu
gratuluję tobie i mężowi, życzę wam dużo radości i satysfakcji, a zdrowia dla córci!
w kupie raźniej
buziaki  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Wto Sty 09, 2007 7:59 pm Temat postu: |
|
|
Narcyzia, musiałem przeczytać Twój post dwa razy! Nie wiem, jak krętą drogę musieliście przebyć, ale to już nie jest istotne. Ważne, że wszystko ułożyło się po Waszej myśli. Taka wiadomość cieszy, szczególnie na poczatku roku (ostatnio zresztą same dobre tutaj czytam )
Powodzenia! Napisz czasem co u Was.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
narcyzia Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sty 10, 2007 7:08 am Temat postu: |
|
|
dzieki kochani:)
trzymajcie za nas kciuki, 15 stycznia pierwsza sprawa w sadzie, oby Bóg nie pozwolił wrócic dziecku tam skąd do nas trafiła.... pozdrawiam _________________ Kasia |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sty 10, 2007 8:17 am Temat postu: |
|
|
Narcyzia Gratuluje.... zyczac samych pogodnych dni... wszystkiego naj naj... duzo zdrówka dla córci wiem co to ospa w zeszłym roku moje urwisy ją miały... ale synek narzekał ze ma za mało krostek...bo karolinka miała wiecej ...ehh dzieciaki im to zawsze nie dogodzi buziaczki dla niej ..i wierze w to że zawsze pozostanie z Wami oczywiscie 3mamy kciuki... _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sty 10, 2007 8:52 am Temat postu: |
|
|
Trzymam kciuki mocno, mocno  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kicia Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sty 10, 2007 2:06 pm Temat postu: |
|
|
Narcyzia qrczę super sprawa!!!! ale macie szczęście...będę trzymać palce na bank...GRATULACJE I POWODZENIA Kicia _________________ De gustibus non est disputandum... |
|
Powrót do góry |
|
 |
didulka Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sty 10, 2007 2:13 pm Temat postu: |
|
|
sciskam mocnko ciuki i powodzenia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sty 10, 2007 2:43 pm Temat postu: |
|
|
Kasia serdeczne gratulacje i mocno trzymam kciuki za waszą rodzinkę.Zobaczysz musi być dobrze.Wszystkim wam należy się miłość i radość wspólnego życia.
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia 72 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sty 10, 2007 3:20 pm Temat postu: |
|
|
Narcyzia,super wiadomość. Gratulacje !!!
Dla Wikusi dużo zdrówka a dla Was prościutkiej scieżki do załatwienia wszystkich formalności do końca.
Pozdrowionka. |
|
Powrót do góry |
|
 |
martek Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sty 10, 2007 4:09 pm Temat postu: |
|
|
Kasiu witaj Tak dawno Cie nie było na forum.
Teraz wszystko sie wyjaśniło. Macie córeczkę-jakaż to wspaniała wiadomość. Taki czterolatek oj potrafi byc absorbujący. Myślę, że uda Wam sie bez przeszkód i w szybkim tempie wszystkie formalności załatwić. Trzymam kciuki i pozdrawiam Całą Rodzinkę _________________ Martek |
|
Powrót do góry |
|
 |
|