Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
slodka_istota Master butterfly

|
Wysłany: Sob Lut 04, 2006 7:53 pm Temat postu: |
|
|
ja to nei mam mdlosci po slodkosciach czyli likierach winach nalewkach - dobre choc to po innych to zbytnio nei probuje - wole nie ryzykowac bo kiepsko takie cos sie dla mnei konczy
Pozdrawiam
slodka  _________________ Kochaj i szalej i nie pytaj co dalej ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mar Stary wyjadacz

|
Wysłany: Pon Mar 06, 2006 11:09 pm Temat postu: |
|
|
Moje rece tez drza...ale mnie to bawi... :p wyglada to jakbym byla alkoholikiem na glodzie i miala delirke moja siostra zawsze sie ze mnie nabijala wtedy jak gralysmy w bierki bo mogla wygrywac  _________________ Pomimo wszystko...warto żyć... |
|
Powrót do góry |
|
 |
OLESIA Master butterfly

|
Wysłany: Pią Mar 31, 2006 8:48 am Temat postu: |
|
|
Moje ręce też mi się trzęsą ale cale dłoni jak bym była na głodzie. Czasami mi to przeszkadza jak nawlekam igłęalbo jestem w jakimś obcym gronie, sa też problemy z doniesieniem pełnej szklanki. Teściu sięzawsze ze mnie śmieje że znowu piłam.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Pią Mar 31, 2006 11:53 am Temat postu: |
|
|
Mo dziś strasznie drżały, jak nacisnęłam nerw. Śmiesznie to wyglądało. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mar Stary wyjadacz

|
Wysłany: Pią Mar 31, 2006 12:18 pm Temat postu: |
|
|
Hehehe a ze mnie sie ostatnio smiali jak poszlam na impreze i wodke polewalam do kieliszkow stwierdzili ze mam delirke  _________________ Pomimo wszystko...warto żyć... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ani Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sty 09, 2007 6:53 pm Temat postu: |
|
|
Ha, i dorwałam się do tematu! Drżenie pojawiło się u mnie od trzech dni, głupio mi przy pacjentach, no i mojej mamie, której dziś zastrzyk robiłam Na pewno nie jest ono spowodowane chwilowym uciskiem nerwu, ponieważ pojawia się głównie przy ruchach precyzyjnych, a szczególnie przy łokciu uniesionym do góry, nawet z celowaniem w klawiaturę mam problem. Podejrzewam, że może mieć związek z cieśnią nadgarstka, zdiagnozowaną u mnie w obu rekach około roku temu, tylko że od około 10 miesięcy nie miałam żadnych objawów. W sumie to ja jeszcze ciągle nie zdiagnozowana, jakoś czasu mi brakuje i objawy chyba zbyt nie dokuczają...może się w końcu zmobilizuję... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Oleczek Junior

|
Wysłany: Pią Sty 12, 2007 4:55 pm Temat postu: |
|
|
A ja już myślałam że ze mną coś bardzo nie tak, bo odkąd zachorowałam też nie mogę pozbyć się tego latana rąk, zwłaszcza z rana bądź też w sytuacjach stresogennych...W sumie nie raz zdarzyło mi się wylać na swojego chłopaka gorącą kawę niosąc mu ją na śniadanko Choć to ma i swoje dobre strony bo jestem zwolniona z podawania gościom napojów i robi to tylko Czarek;) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pią Sty 12, 2007 5:06 pm Temat postu: |
|
|
ano własnie , ja tez mam spokoj , bo nie doniosę całej zawartosci do celu , chociaz zdają mi sie dni kiedy moge nalac po brzegi  _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Oleczek Junior

|
Wysłany: Pią Sty 12, 2007 5:11 pm Temat postu: |
|
|
Ale powiedz Moniczko czy to niekiedy nie jest wygodne hehe?Ojej ja głupek jestem śmiać się z czegoś, co powinno być moim przekleństwem...no ale czasami lunbię patrzeć jak ludzie gapią się na mnie jak na alkuska z zaawansowaną delirką  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ani Master butterfly

|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 1:30 pm Temat postu: |
|
|
Ano właśnie, już tu pisałam, tylko, że od długiego czasu ręce mi nie drżały, wszystko było ok, zaczęło się od momentu kiedy rozpoczęłam kurację sterydową... _________________ Wspomnienia są jak światła i barwy - podświetlają i retuszują przykrości naszego życia.
Joseph Wittig |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 3:06 pm Temat postu: |
|
|
przy sterydach bardzo często trzęsą się łapki
ale to z czasem przechodzi  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 4:17 pm Temat postu: |
|
|
niekoniecznie przchodzi, ale na pewno sie uspokaja na tyle aby nie miec kłopotow w podstawowych czynnościach, ,
kiedyś chowałam dłonie aby ktos nie pomyslał ze mam kaca , trzesły mi sie tak bardzo ze nie potafiłam nic zrobic, teraz jak wyciagnę dłon przed siebie widze ze drży ale nie jest to już tak widoczne dla postronnych zresztą ja dostawałam drgawek i sztywniały mi dłonie,nie mozna było odgiąc palców ale to były duze spadki potasu, co przy sterydach i wysokich temperaturach nie jest niczym dziwnym, wystarczy Aspargin ( potas plus magnez ) i będzie dobrze zapytaj lekrza, być moze miałas go w normie i nie wspomniano nic na ten temat, ale mimo wszystko watro go brac, jest zbyt wazny dla organizmu ijego brak wywołuje naprawde wiele przykrych dolegliwości _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pasja Master butterfly

|
Wysłany: Pon Wrz 08, 2008 10:13 am Temat postu: |
|
|
O matko - jak ja Was kocham!!
Pocieszyliście mnie niebotycznie.
W piątek zaczęłam lekcje jogi - i od razu w pierwszej pozycji z wyciągniętymi rękoma zauważyłam drżenie palców lewej ręki.
I od razu tzw. życzliwi stwierdzili że to NA PEWNO pierwszy objaw SM.
O mało nie umarłam.
A do lekarza i tak idę. _________________ Chcesz nosić futro? Weź kota na ręce! |
|
Powrót do góry |
|
 |
malenka Kadet

|
Wysłany: Pon Wrz 08, 2008 11:34 am Temat postu: |
|
|
Ja też zauwazylam ze od dluzszego czasu zaczynaja trzes mi sie rece. Znaczy palce xD ale po chwili przechodzi musze zapytac moja P.docent dlaczego , mam nadzieje ze to nic groznego pzdr :* |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pon Wrz 08, 2008 4:48 pm Temat postu: |
|
|
poczytaj cały temat i sama przekonasz się ze to u nas normalne zjawisko nie ma powodow do niepokoju ,
ja aby tego uniknac nalewam mniej wody do szklanki mniej zupy do talerza i tyle
był okres ze chowałam rece pos stołem aby nikt tego nie zauwazył teraz jest troche lepiej , ale bywa roznie _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|