Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
janet Kadet

|
Wysłany: Nie Sty 28, 2007 1:30 pm Temat postu: Witam was jestem Aneta |
|
|
Witajcie wasze forum znalazłam doś dawno temu początek był taki że czytałam a po jakimś czasie postanwilam się zalogować
Jestem chora na RZS a w zasadzie MIZS choruje juz 22 lat obecnie ma 26. Choroba zrobiła wiele szkód z moimi stawami ale żyje się dalej nie pogodziłam się z moją chorobą ale nauczyłam się z nią żyć, lecz czasami nie zawsze jest to takie łatwe, ale pamiętając stare powiedzenie "Co nas nie zabije to nas wzmocni" i tak z przeciwnościami losu sobie jakoś radzę i z każdej walki lub porażki wyciągam wnioski na przyszłość
Serdecznie Was pozdrawiam [/url] |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Nie Sty 28, 2007 1:36 pm Temat postu: |
|
|
Hej!
Już trochę z nami jesteś, więc witać specjalnie nie trzeba, co? Ale miło, że zdecydowałaś się dorzucić powitanie.
Tak to jest z chorobami. Łatwo nie jest, ale żyć trzeba i należy. Jedno mamy przecież (chociaż mówią coś o reinkarnacji )
Trzymaj się! |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia 72 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Sty 28, 2007 1:44 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Anetko! Ja na początku zaglądałam na to forum jako szperacz wiadomości,podglądacz ...........to było prawie 2 lata temu.Teraz zaglądam codziennie do lupusowej rodzinki.
Pozdrawiam serdecznie. _________________ (...)"Gdziekolwiek ziemia jest snem nie przebudzonym jeszcze,
uwierzyć trzeba w kształt i kochać senny pozór,
na wietrze budować mgłę i w pół nie urywać snu.
Gdziekolwiek ziemia jest snem,tam trzeba dośnić do końca." |
|
Powrót do góry |
|
 |
janet Kadet

|
Wysłany: Nie Sty 28, 2007 5:13 pm Temat postu: |
|
|
Hejka
To prawda Robercie już jestem z wami jakiś czas ale pomyślałam że miło będzie jak coś o sobie napisze bo tak wpadłam nie wiadomo skąd papatki do zalkikania za kilk dni jutro wyjeżdżam ... |
|
Powrót do góry |
|
 |
KingS Kadet

|
Wysłany: Nie Sty 28, 2007 7:35 pm Temat postu: |
|
|
Hehe, emblemat mamy wspólny , cieszę się, że mogę Cię poznać! Witaj w naszej społeczności, czuj się jakbys tu była od wieków. Ja już złapałam tę "fazę". Hehe! Pamiętaj, żeby czasem coś naskrobać w jakimś temacie! _________________ "Nie ważne jest skąd dokąd błądzisz, każdy drogę swą odnaleźć chce- pewnie i Ty!" |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Sty 29, 2007 7:58 pm Temat postu: |
|
|
Witam i ja serdecznie i cieplutko skoro juz jesteś z nami i jest nam miło Cie powitac w naszych progach ..czuj sie u nas dobrze  _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Pon Sty 29, 2007 10:24 pm Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie w forumowym klanie.Rośnie nam rodzinka, przybywa ludzi a z nimi doświadczenia i przeżycia.
Pisz o sprawach ważnych i tych całkiem niepoważnych.
Życzę zdrówka
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sty 30, 2007 10:21 am Temat postu: |
|
|
witaj Janet to dobrze że wreszcie zdecydowalaś się zalogować i brać udział w naszym forum..wszystkiego dobrego  _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
kicia Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sty 30, 2007 10:39 am Temat postu: |
|
|
Witam, witam i zdrowie pytam ...fajny masz avatarek...ma powodzenie trzymaj się i pozdrawiam Kicia _________________ De gustibus non est disputandum... |
|
Powrót do góry |
|
 |
janet Kadet

|
Wysłany: Sob Lut 03, 2007 9:55 am Temat postu: |
|
|
Witam was serdecznie po małej przerwie aż miło mi się zrobiło widząc tyle odpowiedzi tak avatarek ma powodzenie kiedyś próbowałam wstawić swój ale cośmi ti nie wychodziło tak więc skożystałam z gotowych avatarek. Muszę dalej popróbować
Dziękuje za odpowiedzi papatki |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Sob Lut 03, 2007 10:45 am Temat postu: |
|
|
ten avatarek należał kiedys do Agatki 3 i własciwie to z nią mi się kojarzy, teraz ona ma cos innego, mam nadzieję ,że okażesz sie równie miła jak nasza kolezanka ,  _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka14 Master butterfly

|
Wysłany: Sob Lut 03, 2007 6:12 pm Temat postu: |
|
|
Ahoj Janet  |
|
Powrót do góry |
|
 |
janet Kadet

|
Wysłany: Nie Lut 04, 2007 3:03 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Monika B
Wybacz za tamten avatarek ale miałam małe problemy z wstawieniem swojego i dlatego wstawilam jaki kolwiek.
A czy jestem miła hmm... to trudne pytanie nie mnie to oceniac w każdym razie na pewno nie lubie kłutni moja natura jest raczej spokojna miło Cie poznać  |
|
Powrót do góry |
|
 |
veg8 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Lut 04, 2007 8:52 pm Temat postu: Re: Witam was jestem Aneta |
|
|
janet napisał: |
Choroba zrobiła wiele szkód z moimi stawami ale żyje się dalej nie pogodziłam się z moją chorobą ale nauczyłam się z nią żyć, lecz czasami nie zawsze jest to takie łatwe, ale pamiętając stare powiedzenie "Co nas nie zabije to nas wzmocni" i tak z przeciwnościami losu sobie jakoś radzę i z każdej walki lub porażki wyciągam wnioski na przyszłość
Serdecznie Was pozdrawiam [/url] |
Witam i powiem krótko:
1.Nie przejmuj się drobnostkami
2.Korzystaj z życia ile możesz
3.Żyj szczęśliwie
4.Pozdrawiam vegu  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly