Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Możesz je wyłączyć w ustawieniach przeglądarki. Dalsze korzystanie z witryny bez zmiany ustawień oznacza wyrażenie zgody na korzystanie z plików cookies.

rozumiem i zgadzam się
Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna WWW.TOCZEN.PL
"systemic lupus erythematosus"
 
 Lupus ChatLupus chat  FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

problem z avatarem

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Sprawy Techniczne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Szemek
Master butterfly
Master butterfly


Dołączył: 15 Paź 2006
Posty: 570

PostWysłany: Sob Lis 25, 2006 5:47 pm    Temat postu: problem z avatarem Odpowiedz z cytatem

próbowałem kilka razy wstawić swój własny avatar, ale wyskakuje komunikat


Could not write avatar file to local storage. Please contact the board administrator with this message

DEBUG MODE

Line : 177
File : usercp_avatar.php

wybrałem sobie dostępny z galerii, ale chciałbym swój własny avatar
ma ktoś pomysł jak to zrobić albo proszę o wstawienie mojego avataru do galerii
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
nenya
SuperMOD
SuperMOD


Dołączył: 04 Lip 2004
Posty: 6896
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Sob Lis 25, 2006 5:50 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie możesz go wstawić do Galerii, możesz jego adres wstawić w ostatnie okienko w Panelu Emblematów w Profilu i Wysłać (Emblemat z zewnętrznego adresu),
pojawi się jako twój avatar.
powodzenia!

PS. czytaj proszę istniejące wątki Wink ten problem omawialśmy już X-razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
janet
Kadet
Kadet


Dołączył: 29 Gru 2006
Posty: 49

PostWysłany: Nie Lut 04, 2007 12:04 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam

Prosze o pomoc z avantem nie mogę go wstawić ze swojego dysku dlaczego? rozmiar i wielkosc mam taką jak potrzeba i nic komunikat zawsze ten sam

"Emblemat musi być typu .jpg, .gif lub .png"

A przecież wszystko jest tak jak ma być daje "jpg" i nic lub "png" co kolwiek i to samo jak kożystam z galeri to się ładuje a z dusku nie Sad
Bardzo prosze o pomoc Exclamation Exclamation Exclamation
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Robert
Moderator
Moderator


Dołączył: 02 Lut 2006
Posty: 6892
Skąd: Toruń / Warszawa

PostWysłany: Nie Lut 04, 2007 12:05 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Musisz wstawić link do obrazka z serwisu zewnętrznego, np imageshack.us Opcja wstawiania emblematów z dysku została zablokowana.
Tutaj masz wyjaśnione: http://toczen.pl/forum/viewtopic.php?t=1658 i http://toczen.pl/forum/viewtopic.php?t=1815
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
nenya
SuperMOD
SuperMOD


Dołączył: 04 Lip 2004
Posty: 6896
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Nie Lut 04, 2007 12:08 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

przeczytaj moją poprzednią odpowiedź, tą bezpośrednio nad tobą!
NIE można wklejać obrazków ze swojego dysku, to niewykonalne. korzystaj z albumów on-line i ostatniego paska w profilu Emblematów do wpisywania adresu internetowego obrazka...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
janet
Kadet
Kadet


Dołączył: 29 Gru 2006
Posty: 49

PostWysłany: Nie Lut 04, 2007 2:19 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sama już nie wiem co robie źle Sad mam na fotosiku obrazki i między innymi do avantów i co wklejam link to psinco nic nie wychodz Sad Confused chyba już się poddam bleeee Sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Robert
Moderator
Moderator


Dołączył: 02 Lut 2006
Posty: 6892
Skąd: Toruń / Warszawa

PostWysłany: Nie Lut 04, 2007 2:25 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Musisz wkleić bezpośredni link do obrazka. Spróbuj z instrukcją, która jest w podanych przeze mnie wyżej linkach. Nawet z imageshack.us
Link ma postać taką: http://img180.imageshack.us/img180/2152/sayidhb5.jpg i tylko to wklejasz w polu "Odnośnik do zewnętrznego emblematu" w profilu. Czyli - w polu na samym dole.
Link nie może odnosić się do strony .htm/.html bo to nie są obrazki.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
janet
Kadet
Kadet


Dołączył: 29 Gru 2006
Posty: 49

PostWysłany: Nie Lut 04, 2007 2:53 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Robercie bardzo Ci dziękuje za pomoc Exclamation Exclamation Exclamation Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Jejku chyb bym do tego nie doszła Embarassed ale się namęczyłam ale już za to wiem co robiłam źle i jak powinno być dobrze Laughing Smile Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Sprawy Techniczne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by PhPBB © 2001, 2002 phpBB Group