Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
slodka_istota Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lut 22, 2005 4:56 pm Temat postu: Witajcie wszystkie lupuski ;)) [slodka istota] |
|
|
Jestem tu nowa i chcialam sie z Wami przywitac.
Mam 28 lat i juz od ponad 10 lat lupus toczy sie po mnie ale dopiero 4 lata temu odkryli, ze to wlasnie toczen....... no lepiej pozno niz wcale .
Dobrze jest wiedziec, ze mozna pogadac z kims kto rozumie to wszystko...podzielic sie wszelkimi smutkami, doswiadczeniami oraz poradzic sie:)
Moze dzieki Wam kochani jakos uda mi sie znow uwierzyc w szczescie i miec nadzieje, ze bedzie lepiej.
Pozdrawiam
slodka  |
|
Powrót do góry |
|
 |
klasyka Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lut 22, 2005 5:08 pm Temat postu: |
|
|
mam przyjemnosc jako pierwsza Cie powitac w naszym gronie
i tym bardziej mi milo z tego powodu, bo jestesmy prawie rowiesniczkami
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Wto Lut 22, 2005 5:13 pm Temat postu: |
|
|
Witaj
Zagladaj tu czesto wtedy smutki mina i wroci nadzieja...jest tutaj duzo wspanialych ludzi ...z ktorymi mozesz podzielic sie swoimi troskami ...zapytac o sprawy ktore cie nurtuja.....albo zwyczajnie pozalic sie...Tutaj kazdy przechodzi lepsze i gorsze chwile.....bo taka jest nasza choroba.....nie zalamuj sie ..bedzie dobrze......wazne ze trafilas na wlasciwa strone........i mozesz pogadac z takimi osobami jak Ty........
Trzymaj sie
Monika |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Lut 22, 2005 5:55 pm Temat postu: |
|
|
eh kochane jestescie ))) naprawde
i owszem bardzo sie ciesze, ze tu trafilam - bo nikt nie jest wstanie zrozumiec tego jak osoba, ktora sama sie z tym meczy.
Monika mozesz byc pewna, ze bede sie udzielac pisac, pytac, czytac - narazie czytam no mam co czytac ehehh naplodziliscie tego wsyzstkiego i wsyztsklo to w sumie jest wazne i przydatne - nawet bardzo przydatne.
Klasyka no Tobie to normalna buska sie nalezy eheheh - za szybkosc - i fajnie ze tez w podobnym wieku jestes - razem zawsze razniej;)
Pozdrawiam
slodka:)))) |
|
Powrót do góry |
|
 |
narcyzia Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lut 22, 2005 9:32 pm Temat postu: |
|
|
witam serdecznie słodziutka:)
trzymaj sie i sie nie puszczaj:)to najwazniejsze zyc dniem dzisiejszym i miec nadzieje ze sie nie pogorszy.
pozdrawiam _________________ Kasia |
|
Powrót do góry |
|
 |
martek Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lut 22, 2005 9:41 pm Temat postu: |
|
|
Witaj na pokładzie
Robi sie coraz tłoczniej.
Spotkasz tu naprawdę wspaniałych i wartościowych ludzi. Zagladaj często na nasze forum i pisz, pisz.
Pozdrawiam _________________ Martek |
|
Powrót do góry |
|
 |
Asia Stary wyjadacz

|
Wysłany: Sro Lut 23, 2005 9:41 am Temat postu: |
|
|
Również witam w naszym gronie. Stronka jest bardzo przydatna.Można poznać wielu fajnych ludzi i podzielic się z nimi swoimi troskami i dolegliowściami, znaleźć wiele ciekawych porad. I nikt tak dobrze nie zrozumie jak drugi Motylek. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro Lut 23, 2005 5:25 pm Temat postu: |
|
|
A tu sie z Wami moje motylki zgadzam:)))
i dlatego hmmm jestescie jzu na moja obecnosc tu skazani ze tak powiem heheheh no ale chyba przezyjecie to eheheh ja taka straszna jak toczen nie jestem a z nim se radzicie;)
Jeszcze raz powiem, ze ciesze sie, iz tu trafilam i spotkalam Was juz za sam ten fakt nalezy sie Wam wszystkim duuuuuuuza buska;))
Pozdrawiam
slodka:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Piotrek Site Admin

|
Wysłany: Sro Lut 23, 2005 6:56 pm Temat postu: |
|
|
No hej Slodka Istotko
Jakis facet tez musi cie przywitac jako ten rodzynek wsrod tylu kobiet  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro Lut 23, 2005 9:29 pm Temat postu: |
|
|
heheheeh
piotrze no ja mysle - tym bardziej mi milo
hmmmm ale to chyba nie moje te duuuuze buzi sie na to powitanie meskiego jedynego rodzynka zlozylo cooo hehe a moze jednak;)??
hehehe
fajni jestescie no Ty Piotrze jako ten rodzynek masz czmokasa eheh
Pozdrawiam
slodka:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasia78 Junior

|
Wysłany: Czw Lut 24, 2005 10:46 am Temat postu: |
|
|
Witam Wszystkich!!!
Ja też jestem tutaj nowa. Najpierw trafiłam na stare forum, ale po rozpoznaniu nowego natychmiast się tu zjawiłam. Bardzo się cieszę, ze istnieje ta stronka z wypowiedziami osób, których bezpośrednio dotknął toczeń. Najprawdę wiele nowych rzeczy się tu dowiedziałm, bo jak do tej pory nie bardzo interesowałam się o co w niej tak naprawdę chodzi.
U mnie rozpoznano tocznia 4 lata temu, wcześniej przez ponad 5 lat leczyłam się u hematologa (były podejrzenia tocznia, ale w końcu go wykluczono) z powodu niskich płytek (bywało, ze miałam tylko 30 000). a potem te ciągłe wizyty w szpitalach na ginekologii, z powodu przedłużających się miesiączek, w następstwie leczenie anemii i tak w kółko. Do mementu, aż zaczęłam odczuwać dolegliwości ze strony stawów, ciągłe bóle, noce nie przespane itd. Dzięki temu trafiłam do reumatologa, potem szpital, badania itd. Od czterech lat jestem na strydach (obecnie 6mg co drugi dzień) i Arechinie. JAk narazie choróbsko śpi, więc cieszę się z każego dnia i jestem szczęśliwa.
Jeszcze raz podreślę, że barsdzo się cieszę że trafiłam na tę stronkę, przynajmniej wiem że jestem osamotniona w walce z chorobą.
Dziękuję wam bardzo za wiele ciekawych wypowiedzi, już teraz wiem więcej niż jeszcze parę dni temu.
Pozdrawiam gorąco wszyskie motylki. _________________ Kasia |
|
Powrót do góry |
|
 |
klasyka Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lut 24, 2005 12:51 pm Temat postu: |
|
|
Kasiu witaj
dobrze, ze do nas trafilas |
|
Powrót do góry |
|
 |
dominika Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lut 25, 2005 1:46 pm Temat postu: kolejny nowicjusz |
|
|
Również chciałam się z wszystkimi przywitać, cieszę się, że trafiłam na to forum. Choruję od niedawna i bardzo mnie podniosło na duchu, poza tym znalazłam tu dużo cennych informacji. Szczególnie tych dotyczących ciąży. Jestem w piątym miesiącu i mam nadzieję, że wszystko zakończy się pomyślnie. A tymczasem wszystkich pozdrawiam i dodam, że najważniejsze to być dobrej myśli, bo wtedy organizm silniejszy i mimo trudności chce się żyć! :) |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Pią Lut 25, 2005 2:18 pm Temat postu: |
|
|
witajcie
i czujcie się swobodnie - nie krepujcie się pytać i dociekać
oczywiście najlepiej najpierw przegrzebać się przez stare posty, a trochę się nazbierało więc najwygodniej posługiwać się opcją -szukaj- i wpisywać tam intersujące was hasła.
starzy wyjadacze liczą na wasze opinie i doświadczenia - bo co świeża krew, to może świeże i nowe spojrzenie na nękające nas problemy! zapewne wiele sobie nawzajem możemy zaoferować.
pozdrawiam i zachęcam do częstego zabierania głosu |
|
Powrót do góry |
|
 |
|