Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Piotrek Site Admin

|
Wysłany: Czw Lut 24, 2005 11:34 pm Temat postu: Pomysl |
|
|
Tak sobie siedzialem dzisiaj i zastanawialem sie nad zrobieniem malej stronki z naszymi "twarzami" lub poprostu ze zdjeciami. Strona bylaby dostepna tylko dla nas na odpowiedni login i haslo, a i sam adres bylby tylko nam znany. Przypomnialy mi sie stare dobre czasy gdy prowadzilem dosc fajna stronke z chatem i tam spotykala sie grupa 20-25 osob. Robilismy ekstra imprezy pod haslem - ZLOT i kazdy sie doskonale znal mimo ze nie laczylo nas nic poza zamilowaniem do internetu. Ciekawy jestem czy teraz cos takiego wsrod nas byloby mozliwe? Takie cos pomimo naszych codziennych problemow moze dac wiele radosci i rozrywki.
Co o tym sadzicie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pią Lut 25, 2005 9:18 am Temat postu: |
|
|
Mysle , ze pomysl jest dobry ...nawet bardzo dobry.....i chyba nikt nie zamiesci zdjecia miss nastolatek....jako swojego.Troche sie znamy i nasze kontakty moglyby nas bardzie zintegrowac.Lubie rozmawiajac z kims wyobrazac sobie jego wyglad.....to zbliza .Wszystkich laczy nas jedno ......choroba...mysle ze w ten sposob zblizylibysmy sie do siebie
Monika |
|
Powrót do góry |
|
 |
laleczka Stary wyjadacz

|
Wysłany: Pią Lut 25, 2005 10:21 am Temat postu: |
|
|
tak, tak- jestem za, chociaz martwi mnie, ze na kazdym zdjeciu wychodze jak.... no dziwnie, ale co mi tam- jestem za!!!!!
ps. moze byc problem, bo niektore osoby, ktorych nie bede tu podawac z imienia, nazwiska, czy nicku, twierdza uparcie, ze swoich zdjec nie posiadaja - coz to musza byc za gadziny...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Pią Lut 25, 2005 10:46 am Temat postu: |
|
|
No, wiem, wiem - uderz w stół a nożyce się otworzą (jak mawia p. Lepper)
otóż gadziny posiadają własne zdjęcia, ale nie posiadają:
A) sprawnego skanera
B) aparatu cyfrowego
C) kamery internetowej
i nie mają jak swoich zdjęć wtłoczyc do kompa
a co najważniejsze wcale nie mają z tego powodu najmniejszych wyrzutów sumienia
ale uprzejmię służę zdjęciem koleżanki L. jakby ktoś chcial
(a warto! - to nie prawda co sama twierdzi tam wyżej...) |
|
Powrót do góry |
|
 |
laleczka Stary wyjadacz

|
Wysłany: Pią Lut 25, 2005 11:46 am Temat postu: |
|
|
O nie!!! To dopiero byłaby gadzina, jakby pokazała komuś zdjęcie L.!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Piotrek Site Admin

|
Wysłany: Pią Lut 25, 2005 5:35 pm Temat postu: |
|
|
Ejjj....
Do rzeczy moje mile Panie. Robienie tej stronki ma sens tylko wtedy jak wszyscy na to sie zgodza i kazdy postara sie przyslac swoje zdjecie. W najgorszym wypadku mozecie przyslac do mnie w formie papierowej a ja zeskanuje. Chodzi o to zeby to byly nasze zdjecia pod kazdym z nich znajdzie sie podpis "who is" Ja swoje zdjecie mam caly czas w avatorku i jakos zyje. Inne rozwiazanie to takie ze zawsze moge zrobic wam pare ladnych fotek w koncu to tez moj zawod
Raz w roku wybierzemy Miss Butterfly - glowna nagroda bedzie paczka sterydow i wycieczka do sanatorium  |
|
Powrót do góry |
|
 |
katarzynka Junior

|
Wysłany: Pią Lut 25, 2005 7:36 pm Temat postu: |
|
|
Jestem za!!! Dajcie tylko znać, gdzie można słać (i podglądać) te zdjęcia. Bardzo chciałabym poznać troszkę bliżej ludzi, z którymi rozmawiam (najczęściej tylko słucham, czy raczej czytam) co wieczór. Mieszkam sama, więc z moją własną rodziną, czy przyjaciółmi, mam czasem (zwłaszcza, gdy choróbstwo mnie uziemi) mniejszy kontakt niż z Wami! Jesteście dla mnie naprawdę bardzo ważni!!! Przed znalezieniem tej strony, czułam się (prawie) jak kosmita -z moim choróbstwem, wśród idealnie zdrowych ludzi.
Nie przepadam za swoim sterydowym obliczem, ale chęć poznania innych jest silniejsza i sprawia, że jestem gotowa natychmiast wysłać Wam zdjęcie.
Ps.Nenya! Chcę podpowiedzieć Ci prosty pomysł, który możesz tu wykorzystać.
Niedawno miałam bardzo poważne problemy z cerą i nie mogłam pojechać (70km autobusem) do swojego dermatologa, więc poszłam do fotografa i poprosiłam o fotkę na dyskietce, którą następnie mailem wysłałam lekarzowi -po godzinie miałam odpowiedź i konkretne zalecenia....
Może wybierzesz się do fotografa i dzięki temu, wreszcie zobaczę "Twe tajemnicze oblicze"!
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pią Lut 25, 2005 8:47 pm Temat postu: |
|
|
Widze Piotrek ze zdrowiejesz z dnia na dzien.......i humor dopisuje.....proponuje do konkursu miss...dodac jako dodatkowa nagrode
paczke plastrow z fenantylem.......moge sie poswiecic.....oprocz sterydow plastry to sama radosc i odlot .....jeden plasterek to 30 mg,morfinyna godzine w stalym podawaniu przez 3 doby...mozna sobie zmienic swiat na lepszy.......Pomysl ...ktos piekny ze sterydkami w sanatorium i na haju.....
dobre co?. ...
warto powalczyc......dziewczyny biegiem do fryzjera ...kosmetyczki
nagrody czekaja......
Motylica...Monika |
|
Powrót do góry |
|
 |
Piotrek Site Admin

|
Wysłany: Pią Lut 25, 2005 9:10 pm Temat postu: |
|
|
No dokladnie Monika. To w takim razie ja juz przecieram soczewki w aparacie jakby cos
No to co? - prosze przesylac swoje "mordeczki" lub cos wiecej na mojego maila peter@of.pl
Ja systematycznie bede robil stronke i dodawal nasze facjaty. Uzytkownika i haslo do strony moge umiescic w jakims nowym dziale forum do ktorego dostep beda miec tylko ci ktorzy przesla zdjecia hehehe - to stanie sie nagle najbardziej oblegany dzial  |
|
Powrót do góry |
|
 |
martek Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lut 25, 2005 9:16 pm Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich
Pomysł dobry co do fotki. Chętnie zamieszczę swoją fotkę ale chyba x 2
(mama i córka ?). Też chcę wiedzieć jak wyglądacie moi kochani. Widziałam , że na innych stronkach tak jest i aż miło napisać do wiadomej osoby, naprawdę.
Ale mam pytanie do Pomysłodawcy:
Cytat: |
Strona bylaby dostepna tylko dla nas na odpowiedni login i haslo, a i sam adres bylby tylko nam znany. |
pyt: ograniczamy forum dla wąskiego grona motylków, dobrze zrozumiałam? Wolałabym aby jednak forum było otwarte dla wszystkich.
Jeśli zrozumiałam Twoje intencje ,może tylko kawałek tego forum byłby tylko dla wybranych?????
Pozdrawiam _________________ Martek |
|
Powrót do góry |
|
 |
Piotrek Site Admin

|
Wysłany: Pią Lut 25, 2005 9:54 pm Temat postu: |
|
|
Troche zle zrozumialas Martek. Forum bedzie otwarte zawsze Jedynie adres strony z samymi fotkami czyli np: www.toczen.pl/foteczki/ bedzie prosil o podanie uzytkownika i hasla dostepu, tak na wszelki wypadek
Haslo i uzytkownika do strony nie mozna podac ogolnie na forum dostepnym dla wszystkich niezarejestrowanych tylko trzeba je podac bezposrednio zainteresowanym. Mysle ze najlepszym sposobem to bedzie wyslanie Wam hasla i uzytkownika mailem.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
martek Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lut 25, 2005 10:23 pm Temat postu: |
|
|
Dzieki Piotrze
Cytat: |
Wolałabym aby jednak forum było otwarte dla wszystkich.
Jeśli zrozumiałam Twoje intencje ,może tylko kawałek tego forum byłby tylko dla wybranych????? |
Zrozumialam i popieram [/quote] _________________ Martek |
|
Powrót do góry |
|
 |
martek Master butterfly

|
Wysłany: Sob Lut 26, 2005 8:11 pm Temat postu: |
|
|
Witam ponownie
Zanim zrobię sobie zdjęcie itd. tymczasowo zamieszczam zdjęcie mojej córki Marty. _________________ Martek |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Sob Lut 26, 2005 8:24 pm Temat postu: |
|
|
Ooo!
No super!
A to gwiazda szeryfa w klacie? Pytam bo kiedyś też taka jedną miałam i nawet 2 korkowce do kompletu, aaa sielanka i dzieciństwa mi się przypomniała...
Ale co do zdjęć w ogóle to mam wątpliwości - nie bez przyczyny wybrałam taki avatar jaki mam... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Piotrek Site Admin

|
Wysłany: Sob Lut 26, 2005 9:39 pm Temat postu: |
|
|
Heeee Nenya??? Matrix???
Jestes cyferkami w przestrzeni informatycznej???  |
|