Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
karolina7 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lut 15, 2007 1:13 pm Temat postu: Jestem tu Nowa Karolina :) |
|
|
Czesc wkoncu udalo mi sie zalogowac probowalam od dluższego czasu ale bez skutecznie Nazywam sie Karolina mam 18,5 lat choruje na toczen od czerwca wtedy lekarze postawili mi ta diagnoze Ciesze sie ze istnieje taka stronka bo przebywajac tutaj czuje sie o wiele lepiej dzieki wam :) _________________ zdrowie to nie wszystko ale wszystko bez zdrowia jest niczym |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Czw Lut 15, 2007 1:27 pm Temat postu: |
|
|
Witaj!
Tym razem szeregi toczniowców zasilone Nie pozostaje mi nic innego, jak powtórzyć: czuj się jak u siebie, swobodnie!
Pewnie też nas podglądasz od jakiegoś czasu i już wiesz, że towarzystwo jest świetne, a zasób informacji stosunkowo bogaty. Jakby co - pytaj śmiało, no i dziel się swoimi spostrzeżeniami co do przebiegu choroby.
Zaglądaj też do działów stricte rozrywkowych - dla odstresowania
Pozdrawiam!
PS. Lektury obowiązkowe dla nowicjuszy:
Instrukcja obsługi forum
Wątek specjalny
Netykieta |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Czw Lut 15, 2007 1:29 pm Temat postu: |
|
|
witaj Karolina!!!
super, że tu trafiłaś czuj się jak u siebie
pozdrawiam serdecznie i cieplutko
życzę dużo zdrówka i uśmiechu  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Lut 15, 2007 1:29 pm Temat postu: :) |
|
|
O dzięki ze sie tak szybko odezwałeś Jest mi bardzo milo no i oczywiscie masz racje atmosfera na forum na szóstkę he Bede odwiedzac stronke regularnie obiecuje a tymczasem pozdrawiam _________________ zdrowie to nie wszystko ale wszystko bez zdrowia jest niczym |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Czw Lut 15, 2007 1:39 pm Temat postu: |
|
|
witaj Karolina widze ,że ze kolejna osoba ze śląska , napisz cos wiecej o sobie, gdzie sie leczysz, co robisz,
jeszcze jedno nie musisz opowiadac na każdy post odzielnie, zrób to zaraz pod nastepnym lub korzystaj z funkcji EDIT możesz wtedy zmienić swoj post lub cos dodać _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Czw Lut 15, 2007 1:46 pm Temat postu: |
|
|
I PostReply dla dopisywania postów do już istniejących wątków. Nowym "nabytkom" jednak wybaczamy - jakiś okres inkubacji musi być Jak już koleżanka się zaaklimatyzuje to będzie "z górki".
Raz jeszcze - w razie problemów polecam Instrukcję Obsługi. Jasno i przejrzyście |
|
Powrót do góry |
|
 |
veg8 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lut 15, 2007 2:10 pm Temat postu: |
|
|
|
 |
tatsu Stary wyjadacz

|
Wysłany: Czw Lut 15, 2007 2:34 pm Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie
Już nie jestem najmłodszą (stażem) użytkowniczką forum
Masz o tyle dobrze, że wiesz co Ci jest
Jak to mawiają muchy: trzymajmy się w kupie, bo kupy nikt nie ruszy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiulka Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lut 15, 2007 5:11 pm Temat postu: |
|
|
Witam i ja cieplutko Życze milego i częstego pobytu
kasia |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lut 15, 2007 6:19 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Karolinko.Jesteś tak bliziutko. Tuż tuż. Bardzo miło że nas znalazłaś. Napisz coś więcej o swoim nieodłącznym"przyjacielu" , kto Ci postawił diagnozę i kto Cię prowadzi. Jak widzisz jest nas całkiem sporo i lubimy pogadać i się pośmiać też.
Pozdrawiam cieplutko i suchutko bo za oknem plucha.wysyłam troszeczkę słoneczka
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ani Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lut 15, 2007 7:21 pm Temat postu: |
|
|
Powitanka, uśmiechy,buziaki i zdrówka  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lut 16, 2007 7:49 am Temat postu: |
|
|
witaj Karolinko7 to miło że jesteś w naszej rodzinie lupuska mam nadzieję że będziesz chciała uczestniczyć w naszym forum..przekonasz sie jakie to potrzebne...pozdrawiam  _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Lut 16, 2007 8:40 am Temat postu: |
|
|
Acha no wybaczcie mi jak narazie jestem początkująca ale z czasem nabiore wprawy he Tak ktos tam wspominal ze tez jest ze śląska a wiec ja bylam leczona w szpitalu na 3go Maja w zabrzu przez dr.Mazur lecz teraz zostalam przeniosiona do doroslych i bede chodzic na kontrole(bo jak narazie wszystko ok) do przychodi Ul Sienkiewicza jeszcze nie wiem kto mnie bedzie leczyl bo pierwsza kontrole mam 23marca.Więc jest ktos z zabrza lub okolic? Pozdrawiam Wszystkich a w jakim mniej wiecej jestescie wieku??Powoli zaczynam kumac o co chodzi w tej calej stronce jestem tu od przed wczoraj wiec jakos sie bede probowac zaklimatyzowac _________________ zdrowie to nie wszystko ale wszystko bez zdrowia jest niczym
Ostatnio zmieniony przez karolina7 dnia Sob Lut 17, 2007 8:31 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lut 16, 2007 10:21 am Temat postu: |
|
|
Witam i ja bardzo serdecznie i cieplutko... ...wiek u nas jest bardzo zróżnicowany ale my Wszyscy jestesmy młodzi nieprawdaż a jeśli chcesz wiedziec więcej zapraszam TU _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia 72 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lut 16, 2007 1:56 pm Temat postu: |
|
|
Witam Cię serdecznie Karolinko .Zagladaj do nas często. _________________ (...)"Gdziekolwiek ziemia jest snem nie przebudzonym jeszcze,
uwierzyć trzeba w kształt i kochać senny pozór,
na wietrze budować mgłę i w pół nie urywać snu.
Gdziekolwiek ziemia jest snem,tam trzeba dośnić do końca." |
|
Powrót do góry |
|
 |
|