Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Sro Lut 21, 2007 2:11 pm Temat postu: |
|
|
witaj u nas, byc moze zadomowisz sie tak jak i my, po czasie będziesz wchodzic codziennie, bo dzien bez forum to dzien starcony  _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lut 22, 2007 9:20 am Temat postu: |
|
|
Witam i ja bardzo serdecznie i cieplutko zycze miłej lektury a w razie watpliwośc pytaj smiało ...do usłyszenia ...  _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
agatka03 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lut 22, 2007 9:29 am Temat postu: |
|
|
Witaj Lidio!
Mam nadzieję,ze nappiszesz cos wiecej o sobie...
Pozdrawiam serdecznie.  _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lut 22, 2007 10:04 am Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie moją imienniczkę.Miło Cie poznać chociaż okazja wcale nie radosna.Mam nadzieję że już się w miarę zaprzyjaźniłaś ze swoim sublokatorem.Paskudztwo ale daje się obłaskawić lekami chociaż drań pokazuje czasem pazurki.Wybacz że dopiero teraz Cie witam ale dopadło mnie -smuteczek i kocykowo.Byle do wiosny.
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
 |
lidka54 Junior

|
Wysłany: Czw Lut 22, 2007 4:01 pm Temat postu: |
|
|
Serdecznie dziękuję za powitanie.Może teraz coś o sobie.W 2002 miałam lekki udar z częściowym niedowładem prawej strony.Dzięki ćwiczeniom było ok. W 2005 r w lipcu wyjechałam na urlop do Turcji z lekkimi obrzękami rąk.Tam słońce zrobiło swoje.Obrzęki wystąpiły gdzie mogły+gorączka.Hotel miał podpisaną umowę z polikliniką w Alanii .Opieka była wspaniała.W dniu wyjazdu przyszła z Ankary diagnoza toczeń układowy motylowaty.W kraju ,szczęśliwie dzięki staraniom mojego wspaniałego męża, zostałam przyjęta do szpitala przez Prof.Szechińskiego.Było strasznie, temp.40 st. przez miesiąc,zapalenie wszystkiego z zajęciem cun,osierdzia ,nerek,skóry i stawów.Leczenie typowe solu-medrol,cyclofosfamidem.W chwili obecnej jest ok biorę metypred i imuran .Obecnie jestem pod opieką Dr.Szmyrki.którą szczerze polecam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Czw Lut 22, 2007 5:51 pm Temat postu: |
|
|
Całe szczęście najgorszy etap masz za sobą. Teraz może być już tylko lepiej.
Hmm, mieliśmy info z Francji, Włoch, Niemiec, Holandii, ale Turcja brzmi jeszcze egzotycznie... Nie wiem na ile miałaś okazję poznać (krótko wprawdzie, ale jednak) ich system opieki medycznej, ale jeśli co nieco wiesz, to zachęcam do podzielenia się swoimi spostrzeżeniami np. tutaj: Opieka medyczna u nas i w innych krajach |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Czw Lut 22, 2007 6:12 pm Temat postu: |
|
|
ech, słońce jednak potrafi namieszać...
dobrze, że masz dobrego lekarza, to daje poczucie bezpieczeństwa.
fajnie, że jestes z nami, juz przez moment się bałam, że cię wystraszyliśmy
PS. wysłałam twoją prośbę do Admina, on powinien coś poradzić, mam nadzieję że wkrótce sie odezwie. Cierpliwości. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka14 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lut 22, 2007 9:09 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Lidia Ogólnopolsko wiem, że działa Stowarzyszenie Reumatyków i Ich Sympatyków, może mają regionalne Koło w Twojej okolicy. Pełną listę organizacji reumatycznych w Polsce znajdziesz tutaj http://www.poradnikzdrowie.pl/site/3761_5831.htm  |
|
Powrót do góry |
|
 |
aga3013 Kadet

|
Wysłany: Pią Lut 23, 2007 3:07 pm Temat postu: |
|
|
Ja tez chcialam Cie powitac bardzo serdecznie zyczyc Ci milego pobytu w naszych komfortowych warunkach Trzymaj sie cieplutko  _________________ aga |
|
Powrót do góry |
|
 |
aniusia Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lut 23, 2007 9:23 pm Temat postu: |
|
|
Hej, hej !! Dawno tu nie zaglądałam, więc witam teraz drugą Lidię w tym towarzystwie. Podobno lepiej późno niż wcale. Dobrze, że jesteś i czuj się jak w rodzinie. Pozdrawim bardzo goraco, życzę zdrówka.
Ania  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
aga3013 Kadet

|
Wysłany: Pią Mar 02, 2007 1:10 pm Temat postu: |
|
|
witam cieplutko i zycze zdrowka.To forum jto jedna wielka rodzinka,napewno bedzie Ci tu dobrze  _________________ aga |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Sro Mar 07, 2007 2:29 pm Temat postu: |
|
|
witam i ja Lidio nie byłam dość długo jak na mnie na forum i musze nadrobić zaległości w powitaniu nowych forumowiczów..bardzo mi miło i mam nadzieje że bedziesz uczestniczyć w naszych pogawędkach i wymianach doświadczeń...  _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
kicia Master butterfly

|
Wysłany: Sro Mar 07, 2007 4:31 pm Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie i przepraszam, że tak późno to pewnie przez te ferie pozdrawiam Kicia _________________ De gustibus non est disputandum... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|