Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Pon Mar 12, 2007 2:57 pm Temat postu: |
|
|
Dzieki chłopaki jestescie jak zwykle szybcy i wspaniali ze strony skożystam _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
sawona Stary wyjadacz

|
Wysłany: Pon Mar 12, 2007 9:42 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki Robert za ciekawe informacje o twardzinie układowej. Mam wrażenie, że jesteś jak poszukiwacz skarbów, który przy każdej okazji znajduje coś interesującego .
Czytając o wspomnianej przez Ciebie skali Rodnana, natknęłam się na jeszcze jedną intrygującą rzecz. Otóż w artykule dotyczącym oceny aktywności twardziny układowej wspomniano bardzo ogólnie o tzw. indeksie aktywności choroby opracowanym przez Europejską Grupę Badań nad SSc. Czy wiesz coś więcej na ten temat .
Jeszcze raz dzięki za kążdą informację.
P.S. Małe sprostowanie odnośnie tłumaczenia SLEDAI. Brawa należą się dla odważnego Szemka, który nie lęka się żadnych wyzwań i dla Roberta, tym razem za jego cichą współpracę. _________________ Wszystko to, co miłość dotyka staje się nieśmiertelne.
(Romain Rolland) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Pią Mar 16, 2007 6:00 pm Temat postu: |
|
|
Sawona - zapraszam TUTAJ żeby ze SLEDAI nie mieszać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
rajka Junior

|
Wysłany: Wto Mar 20, 2007 7:21 pm Temat postu: Dziękuje........:) |
|
|
Poprostu nie wiem co mam napisac! Dziękuję serdecznie Pomogliście mi jak"cholera" ze tak powiem....sama bym nie dała rady! A informacja o Szczekliku to juz wogóle jest sprawa pierwszorzedna - bo musze oryginałmiec przetłumaczony albo źródłojakies . Szemek Robert Sawona...:* dziekuje  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|