Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Możesz je wyłączyć w ustawieniach przeglądarki. Dalsze korzystanie z witryny bez zmiany ustawień oznacza wyrażenie zgody na korzystanie z plików cookies.

rozumiem i zgadzam się
Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna WWW.TOCZEN.PL
"systemic lupus erythematosus"

Lupus ChatLupus chat  FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

SLEDAI - tłumaczenie
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Porady i Doświadczenia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kasiakuc
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Pon Mar 12, 2007 2:57 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzieki chłopaki jestescie jak zwykle szybcy i wspaniali Very Happy Slonko ze strony skożystam
sawona
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

PostWysłany: Pon Mar 12, 2007 9:42 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzięki Robert Smile za ciekawe informacje o twardzinie układowej. Mam wrażenie, że jesteś jak poszukiwacz skarbów, który przy każdej okazji znajduje coś interesującego Wink .
Czytając o wspomnianej przez Ciebie skali Rodnana, natknęłam się na jeszcze jedną intrygującą rzecz. Otóż w artykule dotyczącym oceny aktywności twardziny układowej wspomniano bardzo ogólnie o tzw. indeksie aktywności choroby opracowanym przez Europejską Grupę Badań nad SSc. Czy wiesz coś więcej na ten temat Question .
Jeszcze raz dzięki za kążdą informację.

P.S. Małe sprostowanie odnośnie tłumaczenia SLEDAI. Brawa należą się dla odważnego Szemka, który nie lęka się żadnych wyzwań Wink i dla Roberta, tym razem za jego cichą współpracę.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Robert
Moderator
Moderator

PostWysłany: Pią Mar 16, 2007 6:00 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sawona - zapraszam TUTAJ żeby ze SLEDAI nie mieszać.
Powrót do góry
rajka
Junior
Junior

PostWysłany: Wto Mar 20, 2007 7:21 pm    Temat postu: Dziękuje........:) Odpowiedz z cytatem

Poprostu nie wiem co mam napisac! Dziękuję serdecznie Very Happy Pomogliście mi jak"cholera" ze tak powiem....sama bym nie dała rady! A informacja o Szczekliku to juz wogóle jest sprawa pierwszorzedna - bo musze oryginałmiec przetłumaczony albo źródłojakies . Szemek Robert Sawona...:* dziekuje Laughing
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Porady i Doświadczenia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: