Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ewela1 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Kwi 05, 2007 7:14 pm Temat postu: |
|
|
witam i ja hmm.. cieszę się że trafiłas na dobrego lekarza jak tu troszku poczytasz zauważysz że z tym wcale nie jest łatwo..
pozdrawiam-ewela |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiulka Master butterfly

|
Wysłany: Czw Kwi 05, 2007 8:51 pm Temat postu: |
|
|
Witam gorąco Niwdługo sama zobaczysz, że nawet z taką chorobą można żyć pełnią życia Trzeba sie tylko nauczyć jak. wymczasem szybkiego powrotu do... normalności
Kasia _________________ "Życia nie można wybrać, ale można z niego coś zrobić" <Peter Lippert> |
|
Powrót do góry |
|
 |
kather Senior

|
Wysłany: Czw Kwi 05, 2007 10:45 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki
Jestes kochana
Kasia |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Pią Kwi 06, 2007 8:36 am Temat postu: |
|
|
Witaj Kasiu w klubie.Jak widzisz jest nas sporo ale się wzajemnie wspieramy i łatwiej przetrwać gorsze chwile i różne dołki.Dołki co jakiś czas dopadają chyba wszystkich.Te mniejsze i te większe ale jakoś z nich wygramolimy się zawsze wspomagani przez przyjaciół któży rozumieją i nie patrzą jak na hipochondryka/
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
 |
kicia Master butterfly

|
Wysłany: Pią Kwi 06, 2007 12:10 pm Temat postu: |
|
|
Witam i ja serdecznie! Życzę Ci Kather z całego serca, żeby Ci się "upiekło" tak jak mi! Szybka diagnostyka, świetna lekarka, są duuuuże szanse! gorące pozdro i powodzenia Kicia  _________________ De gustibus non est disputandum... |
|
Powrót do góry |
|
 |
moaz Master butterfly

|
Wysłany: Pią Kwi 06, 2007 11:15 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Kasiu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kather Senior

|
Wysłany: Sob Kwi 07, 2007 12:33 am Temat postu: Jestem Kasia. Chyba mam toczeń |
|
|
Dzięki za miłe powitania
Kasia |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Kwi 10, 2007 11:13 am Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie zyczac duzo zdrówka i oby jak najszybciej wyjaśniły się Twoje watpliwosci ..Pozdrawiam serdecznie Aga _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Sro Kwi 11, 2007 7:12 pm Temat postu: Jestem Kasia.Chyba mam toczeń. |
|
|
Witaj Kasiu Lepiej wiedziać co Ci dolega, czekaj więc cierpliwie na wynik.Ja przez kilka lat byłam leczona na chybił trafił.Dopiero po pełnych badaniach w klinice postawiono właściwą diagnozę, nareszcie byłam leczona właściwie.Teraz wiem na co choruję i jak sobie z tym radzić.Nie jest źle,z toczniem można żyć w zgodzie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Sro Kwi 11, 2007 7:15 pm Temat postu: |
|
|
basiula mieszkasz w Sosnowcu , gdzie byłas zdiagnozowana ? bo sporo ludzi z twojego miatsa leczy sie w klinice w Ligocie ?
z toczniem rozne bywa, moze nie za bardzo da sie z nim zaprzyjaznic ale chociaz mozna go tolerować  _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Czw Kwi 12, 2007 4:30 pm Temat postu: Jestem Kasia.Chyba mam toczeń |
|
|
Rzeczywiście przyjaźń to zbyt dużo dla niego,tolerancja lepiej pasuje...
Zostałam zdiagnozowana w Klinice Dermatologii na Francuskiej |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Nie Kwi 15, 2007 4:49 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Kasiu dużo nas o tym imieniu i dobrze że kazda ma troche inna pisownie bo bylby kłopot....pomimo choroby mozna się czuć normalnie ...
Ja powiem jednak że zaprzyjaźniłam się z toczniem bo mam go juz tak długo że gdyby nagle zniknął to byłoby mi żal może to dziwne ale naprawdę jak się żyje z nim w zgodzie nie jest tak źle tylko że w moim przypadku on jest bardzo samolubny i nie lubi gdy obcy ingerują w mój organizm...pozdrawiam
na pocieszenie powiem Ci Kasiu że już są nowe metody leczenia bilologicznego ale narazie bardzo drogie jest to leczenie limfocytami...kiedyś bedzie lepiej czego bardzo Ci życzę  _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
da g Junior

|
Wysłany: Nie Kwi 15, 2007 9:42 pm Temat postu: |
|
|
Witam gorąco Także diagnozowałam się w tej co ty klinice i dalej jeżdżę tam na kontrole  _________________ dg |
|
Powrót do góry |
|
 |
DorciaR Master butterfly

Dołączył: 06 Cze 2006 Posty: 1599 Skąd: pomorskie obecnie Wielka Brytania
|
Wysłany: Wto Kwi 17, 2007 10:50 pm Temat postu: |
|
|
Cześć Kasiu. Sama wiem jak człowiek zmaga sie z bolem, złym samopoczuciem przez dłuższy czas...odechciewa sie wszystkiego wtedy. Ale dobrze że jesteś pod opieką lekarska i mam nadzieje że sie Toba zajmą w profesjonalny sposob. Zaglądaj tutaj do nas czesto. Tutaj napewno znajdzie sie ktos kto poda Ci dłon i chociazby wyslucha i wspomoze Cie psychicznie.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
kather Senior

|
Wysłany: Sro Kwi 18, 2007 1:09 pm Temat postu: |
|
|
dzieki za mile slowa
ja caly czas mam badania a teraz mam skierowanie do oddzialu hematologii w kierunku skrzypczaka
A tak wogole to kilka dni nie bylam z Wami bo z nerwow rozwalilam komputer |
|
Powrót do góry |
|
 |
|