Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
aniusia Master butterfly

|
Wysłany: Nie Kwi 08, 2007 9:20 pm Temat postu: |
|
|
wstawiłam sobie nowe jajko  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kicia Master butterfly

|
Wysłany: Wto Kwi 10, 2007 12:10 pm Temat postu: |
|
|
mi się nic nie wykluło więc straciłam cierpliwość i skasowałam ale zdaje się, że powinnam poczekać bo te jajka w różnym czasie pękają chciałam spróbować jeszcze raz ale mojego różowego już nie ma ... czy ktoś jeszcze wybrał takie jak ja i wie co się z niego miało "urodzić"? _________________ De gustibus non est disputandum... |
|
Powrót do góry |
|
 |
aniusia Master butterfly

|
Wysłany: Wto Kwi 10, 2007 9:01 pm Temat postu: |
|
|
Kicia wejdz na tę stronkę z jajkami i zobaczysz jaki byłby Twój kotek. Te z marca są tam pokazane, ja widziałam ale wolę abyś sama zobaczyła będzie Ci chyba przyjemnie. Zachęcam  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagula Master butterfly

|
Wysłany: Wto Kwi 10, 2007 11:07 pm Temat postu: |
|
|
Jak się domyślam to kotek zostaje w podpisie tak długo jak mu pozwolimy? _________________ Fenomen czeskich psów- kundle wyglądają jak rasowce a rasowce przypominają kundle  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kicia Master butterfly

|
Wysłany: Sro Kwi 11, 2007 5:27 pm Temat postu: |
|
|
aniusia napisał: |
Kicia wejdz na tę stronkę z jajkami i zobaczysz jaki byłby Twój kotek. Te z marca są tam pokazane, ja widziałam ale wolę abyś sama zobaczyła będzie Ci chyba przyjemnie. Zachęcam  |
Aniusia faktycznie są! ależ ja jednak tępawa jestem...miałabym dwa kotki jeśli się nie mylę qrczę szkoda, że mnie fantazja i brak wiary w efekty poniosły najfajniejsze jajo sobie wybrałam  _________________ De gustibus non est disputandum... |
|
Powrót do góry |
|
 |
dori792 Stary wyjadacz

|
Wysłany: Sro Lip 04, 2007 12:47 pm Temat postu: |
|
|
To może też sobie "zniosę"  |
|
Powrót do góry |