Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Nasz Chat jest... |
Potrzebny. Przecież korzystam za niego! |
|
32% |
[ 9 ] |
Przydałby się. Ale o ustalonych terminach spotkań. |
|
64% |
[ 18 ] |
Zbędny! Bo po co ten cały chat?! |
|
3% |
[ 1 ] |
|
Wszystkich Głosów : 28 |
|
Autor |
Wiadomość |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Sro Kwi 20, 2005 8:33 am Temat postu: Chat - potrzebny?! |
|
|
Zgodnie z życzeniem - przetestujmy się teraz na temat przydatności i rzeczywistego stopnia wykorzystania chata...
http://psychika.pl/chat.html
Więc jeśli uznacie że fajnie by było w czasie rzeczywistym sobie pogadać w większym gronie to może w postach pod ankietą sprecyzujcie jakie dni tygodnia i pory dnia są dla was najwygodniejsze.
Ja kilka razy miałam przyjemność gawędzić sobie przy jego pomocy, ale niestety nie jestem w stanie robić tego regularnie i w stałych porach, a już wieczorem to zupełnie odpada...
Zresztą mi osobiście chatowanie jest do szczęścia niepotrzebne, potrzebę gawędzenia zaspokajam przy pomocy gg albo prywatnych wiadomości - starając się nie przegapić żadnych nadchodzących wieści.
A co Wam jest do szczęścia potrzebne? 
Ostatnio zmieniony przez nenya dnia Pon Mar 20, 2006 9:27 pm, w całości zmieniany 9 razy |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Sro Kwi 20, 2005 9:00 am Temat postu: |
|
|
Witam
Na czacie pogawędziłam sobie raz umawiając sie a rzczej przechodząc z GG
nigdy nikogo tam nie zastałam ,ale mi nie przeszkadza i jeśli miałby być komuś pomocny to niech sobie istnieje.
pozdrawiam
Lidka |
|
Powrót do góry |
|
 |
slodka_istota Master butterfly

|
Wysłany: Sro Kwi 20, 2005 10:37 am Temat postu: |
|
|
Witam
a ja lubie i chetnie bym porozmiawiala na biezaco - owszem poki co to najwiecej na gg sie rozmawia ale tam rozmowy sa indywidualne - a czat pozwala mimo wszystko poznac wieksze grono osob.
Nie wiem jak u innych ale mnie pasuje najlepiej pora popoludniowa w tygodniu.
Pozdrawiam
slodka:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Sro Kwi 27, 2005 6:03 pm Temat postu: |
|
|
ano minął tydzień i w ankiecie oddano 8 głosów - mizeria...
prawie żadnych propozycji terminów spotkań,
to chyba najlepsza odpowiedź co do użyteczności chata.
zatem ankiete odklejam i niech spada gdzieś na dno, a chat pewnie pozostanie w niezmienionej formie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
veg8 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Kwi 27, 2005 6:37 pm Temat postu: |
|
|
tara i mamy 9 głos ... czat to dobra sprawa tylko ,ze malo ludzi chetnych to tak niemozna zostawic ... tyle razy wchodzilem na czata i baH .. sam bylem .. grrr .. trzeba dac konkretna pore .. np w tygodniu od 17:00 do .... milo by bylo pogawedzic czasem na czacie ! albo przynajmnie raz w tygodniu jak ktos moze  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Kwi 28, 2005 8:53 am Temat postu: |
|
|
Witam
calkowicie sie zgadzam z Vegiem - nenya to, ze jedni nie chca czata lub na nim bywac to ich problem i nie musza - ale skoro sa chetni to dlaczego ta sprawe pograzac na dnie !!!!!!!!!!!!!! -- no tak sie nei robi kochani!!!
hmmmm a co to mniejszosc tu juz nie ma zadnych praw a jej glosy na dno sie spuszcza ------ yyyyyy czy ja tu czegos nei rozumiem?
Pozdrawiam
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Czw Kwi 28, 2005 9:18 am Temat postu: |
|
|
no nie, skąd! z chatem przecież nic się nie stanie.
chat zostaje tak jak był - czyli non stop, a oficjalnie od 19 do 23.
w ankiecie chodziło o to żebyście sami obgadali kiedy tak naprawdę tam można was zastać, ale jak widać pomysłów i ustaleń tyle co kot napłakał.
o dnie - to było o tym wątku z ankietą, jeśli jest przyklejony to zawsze na samej górze działu, a po odklejeniu przesuwa się w dół, bo pojawiają się nowe wątki i zamieszczane są chronologicznie (na górze działu najmłodsze, im starsze tym niżej), dlatego
Cytat: |
zatem ankiete odklejam i niech spada gdzieś na dno |
a widząc w jakim tempie przybywa ostatnio nowych postów i wątków to zsunięcie się ankiety trochę może potrwać - jakiś rok chyba
coś dzisiaj lekko sarkastyczna chyba jestem ale to przez pogodę, łeb mi pęka  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Kwi 28, 2005 10:01 am Temat postu: |
|
|
hmmm to mzoe mnie ktos w leb strzelic to moze sie obudze wkoncu:))
ok pal licho ankiete ale sek w tym, ze te godziny 19-23 to widocznie malo konu pasuja skoro nikt nie bywa -- no mnei np wogole nie pasuja --- kto sie uparl na takiepozne godziny gdzie wiadomo, ze rodzinami trzeba sie zajac dzieci i mezow do lozka zaprowadzic, pozmywac po kolacji itd;)
a nie mozna by bylo ustalic cos miedzy 12-17??
Pozdrawiam
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Czw Kwi 28, 2005 2:45 pm Temat postu: |
|
|
Mnie tez te godziny zupelnie nie odpowiadaja.......coz moi chlopcy wygrywaja o tej porze bitwe o kopmuter.Twierdza ze mam czas jak sa w szkole i na uczelni .......Niestety musze ustapic...coz zrobic
Moze w godz poludniowych .......jest sporo osob ktore nie pracuja...?
pytanie prywatne ......Slodka podaj nr gg.....mamy troche wspolnych problemow......moj ...6497711.....
Monika |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Kwi 28, 2005 2:52 pm Temat postu: |
|
|
no prosze jednak sa osoby, ktorym pasowaloby po poludniu - ))))) jak milo.
Monis jzu mam Cie w swoich kontaktach i zostawiam Ci wiadomosc na gg.
Pozdrawiam
|
Powrót do góry |
|
 |
czarownica65 Senior

|
Wysłany: Czw Lip 07, 2005 2:32 pm Temat postu: |
|
|
Posiedzę tam przez jakiś czas,przez kilka dni może zaczniecie zaglądać i poznamy się w rozmowie bezpośredniej. Wierzę,ze się uda:).Jeśli ktoś z Was zajrzy i pokój będzie pusty to nie uciekajcie, poczekajcie trochę,małymi kroczkami do celu _________________ Basia |
|
Powrót do góry |
|
 |
czarownica65 Senior

|
Wysłany: Czw Lip 07, 2005 5:56 pm Temat postu: |
|
|
*T*E*L*E*G*R*A*M*
Z ogromną przyjemnością mam zaszczyt zaprosić na CZAT_Party z okzaji Imienin Miesiąca. Pamietajmy wszak wszyscy,że dziś 07-07-2005 roku. To wielki dzień i wielkie święto. W programie przewidziane atrakcje, a na koniec wielka impra czyli bal piżamowców. Liczę,że i Ciebie nie zabraknie z nami w tak ważnym dniu.Z poważaniem Czarownica65. Rozpączęcie imprezy o godzinie 21.oo.Obezność oczywiście dobrowolna, ale liczymy i na Twoje przybycie bo jesteś wyjątkowa(y) i niepowtarzalny w tej wielkiej rodzinie Motylków. _________________ Basia |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Lip 08, 2005 9:55 am Temat postu: |
|
|
czarownica moge dozucic do tej okazji moje cwiercwiecze tu eheheh i stuknelo 250 hmm boszzz jak ten czas leci - ale nie wiem czy dam rade byc dzis - ale jakby co duchem to z Wami bede napewno - a jak sie uda to i cialem w tej pizamie;)
Pozdrawiam
slodka  |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Pią Lip 08, 2005 12:36 pm Temat postu: |
|
|
I jak zawsz nasz niezawodny admin Piotr dodał do chata link z emotkami, bo wczoraj zgłaszałyście intesywne zapotrzebawnie na obrazki.
Macie, coście chciały.
Dziekujemy Piotrowi! |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lip 08, 2005 1:20 pm Temat postu: |
|
|
Piotrze jak zawsze jesteś WIELKI I WIELKIE DZIĘKI i Ukłony od wszystkich chatowiczów oraz buziolki      _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|