Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Nie Kwi 29, 2007 5:57 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny, ja oglądałam ostatnio program, w którym stylista z Nowego Yorku mówił, że z tym roku na wiosnę modne są blade twarze!!! Ja od 5 lat jestem biała i bardzo mi to pasuje. Podoba mi się jasny kolor skóry. Koleżanki mówią na mnie Królewna Śnieżka  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Nie Kwi 29, 2007 6:29 pm Temat postu: |
|
|
ten samoopalacz ma zupełnire jasny odcien , wiec kolor skóry jest jasny ale nie biały , a raczej nie biało- siny  _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Wto Maj 01, 2007 9:29 am Temat postu: |
|
|
dokładnie
nie chcę mieć biało-sinej skóry
a delikatny balsam brązujący nada ładny jasny kolorek  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
karolina7 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Maj 02, 2007 8:32 am Temat postu: |
|
|
Ostatnio zamowiłam sobie brązujacy balsam do ciała z avonu ale totalna klapa Zostawia tylko pomaranczowe plamy dziła jak samoopalczacz wiec juz go nie uzywam Tyle teraz jest reklam takich balsamow moze cos fajnego mi polecicie?? nie chce wygladac jak indianin tylko miec lekki odcien brązu na skórze _________________ zdrowie to nie wszystko ale wszystko bez zdrowia jest niczym |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Sro Maj 02, 2007 12:15 pm Temat postu: |
|
|
karolna masz kilka postów nizej polecane przez nas balsamy , hit z ubiegłego roku, i terazniejszy , przeczytaj cały wątek
czytajcie to co juz było, to nic nie boli a przy okazji nie bedzie pytan na ktore odpowiedzi podano juz wielokrotnie , tutaj nie muszisz szukac nawet przez wyszukiwarkę , dokładnie 5 postów przed tobą masz juz podany jedn z nich , czyli odpowiedz na twoje pytanie .. moderator _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal

Ostatnio zmieniony przez Monika B dnia Sro Maj 02, 2007 6:53 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
joanka Stary wyjadacz

|
Wysłany: Sro Maj 02, 2007 12:26 pm Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem rewelacyjny jest balsam brązujący firmy Dove do jasnej karnacji. Wprawdzie smaruję nim tylko nogi, ale nigdy nie zostawia żadnych smug i do tego nie śmierdzi tak strasznie jak inne samoopalające dziadostwa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
didulka Master butterfly

|
Wysłany: Sro Maj 02, 2007 12:28 pm Temat postu: |
|
|
karolina7 jak nastepnym razem bedziesz chciala cos zamowic a nie bedziesz pewna to pytaj a tak na marginesie jesli on ci nie odpowiada to masz prawo go zwrocic jesli nie zuzylas wiecej niz 1/3 i nie minelo 3 miesiace odkad go zamawialas
konsultantka musi ci go przyjac i oddac pieniadze w kwocie jaka obowiazywala w danym katalogu |
|
Powrót do góry |
|
 |
karolina7 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Maj 03, 2007 8:12 am Temat postu: |
|
|
Didulka Tak ?? nie mialam pojecia ze tak mozna to chyba tak zrobie pozdrowka:) _________________ zdrowie to nie wszystko ale wszystko bez zdrowia jest niczym |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagula Master butterfly

|
Wysłany: Pon Maj 07, 2007 12:58 pm Temat postu: |
|
|
Moi kochani...dopadło mnie ostre słońce, spiekłam się -ramiona i teraz wyskoczyły mi bordowe plamki...co to jest wyskoczyły chyba 3dni po nasłonecznieniu...czy to coś groźnego?Typowych bąbli poparzeniowych nie
mam...a takich plam nigdy nie miałam i nie widziałam u nikogo...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ani Master butterfly

|
Wysłany: Pon Maj 07, 2007 2:04 pm Temat postu: |
|
|
Jagula być może to uczulenie na słońce, ja do tej wiosny tez nigdy takowego nie miałam, a teraz cała w plamach chodzę, bo niestety konisiowe treningi w pełnym słońcu się odbywają. Taka łaciata jetem, tu czerwona, tam bordowa, psikam to pantenolem(jakoś tak się to pisze)i przynosi ulgę, ale nawet filtr 60 nie chroni mnie przed działaniem słońca... _________________ Wspomnienia są jak światła i barwy - podświetlają i retuszują przykrości naszego życia.
Joseph Wittig |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagula Master butterfly

|
Wysłany: Pon Maj 07, 2007 3:00 pm Temat postu: |
|
|
Te plamki są wielkości główki szpilki...tam gdzie mnie mocniej sparzyło jest ich najwięcej...wszystkie bordowe...
Co do środków brązujących- w zeszłym sezonie stosowałam balsam brązujący cztery pory roku- tani, łatwo się rozprowadzał i ładnie pachniał...osobiście go polecam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jo.asia Kadet

|
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 6:13 pm Temat postu: |
|
|
Temat solarium przyciągnął mnie tutaj. Kiedyś byłam prawie uzależniona może nie tak od solarium jak w ogóle od słońca. Opalać się mogłabym 24h na dobę o ile słońce by nie zachodziło latem na urlopie plażę witałam pierwsza kiedy jeszcze nikogo nie było a schodziałam ostatnia kiedy już nikogo nie było wiecznie opalona a teraz mi nie wolno fakt pocieszam się że już nie obudzę się nigdy na plaży w środku grupy kolonijnej nagle po uderzeniu piłką w głowę. Następną wizytę u lekarza mam w październiku i sobie pomyślałam że się poopalam a do pażdziernika zdąże zblednąć i nie oberwie mi sie od lekarza ale po przeczytaniu Waszych porad rezygnuję pozwolę sobie tylko na jakiś balsam brązujący tylko z tym też trzeba ostrożnie bo mogą wyjść łatki |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 6:19 pm Temat postu: |
|
|
dbaj o siebie dla siebie, a nie dla lekarza
zdrówko ważniejsze
a biała skóra to kiedyś atrybut arystokracji opalone były tylko chłopki
ja muszę się nauczyć korzystać z kremów brązujących, bo nawet po najjaśniejszych mam smugi
a białą buzię ożywiam kolorem włosów  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
agatka03 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Cze 26, 2007 11:45 am Temat postu: |
|
|
http://www.onet.pl/3dd-46808ee1
Tak, ku przestrodze - we wszystkim należy miec umiar.  _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Clarisa Stary wyjadacz

|
Wysłany: Wto Cze 26, 2007 12:49 pm Temat postu: |
|
|
ja też stosuje ten samoopalacz z Jonson (czy jakoś tak ) i w tamtym roku też załamywałam się tymi smugami bo nakładałam ten balsam w rękawiczkach i to był błąd i z czasem zrezygnowałam zresztą jak nałoży sie taki balsam na całe ciało hm to dla mnie ten zapach był nie do zniesienia i w ogóle po nałożeniu robiło mi się jakoś gorąco i duszno ale w tym roku smaruję tylko nogi i ręce bo i tak na plażę sie nie wybieram a tak to przynajmniej w spódnicy można normalnie pochodzić bez słuchania uwag "o ale ty masz blade nogi... " i wcieram ten balsam dość długo ale normalnie bez rękawiczek i nie mam jeszcze ani jednego zacieku a kolorek mam juz oki
ale właśnie tak sie zastanawiam czy ktoś "testował" już na sobie jakiś balsam samoopalający do twarzy??? bo ciekawe czy jest coś takiego godnego uwagi... _________________ "Wymagajcie od siebie choćby nikt od Was nie wymagał..." (Jan Paweł II, Jasna Góra 1983r.) |
|
Powrót do góry |
|
 |
|