Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Nie Kwi 29, 2007 8:49 am Temat postu: |
|
|
Iwona38883 stres i doły psychiczne to zdaje sie normalna rzecz w toczniu przynajmniej u większości choroby przewlekle maja to do siebie że trudno sie jest z nimi pogodzić a w fazie zaostrzenia moga podłamywac psychicznie..ale nie martw sie to wszystko jest do naprawienia jesli masz w sobie tylko optymizm i pozytywne podejscie do życia to poradzisz sobie i psychiką zrestą mozesz zawsze pisać na forum a my z chęcia Ci pomożemy po to jesteśmy rodzina by sobie pomagać trzymaj sie i głowa do góry  _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
klasyka Master butterfly

|
Wysłany: Nie Kwi 29, 2007 1:10 pm Temat postu: |
|
|
Iwona38883 napisał: |
Trochę mnie przybiło podejście do pacjenta- zwykła masówka |
w Szczecinie? u dr Ostanek?
oooo przepraszam, mnie zawsze indywidualnie podejmowano  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ewela1 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Maj 04, 2007 8:44 am Temat postu: |
|
|
...no to ja tak juz nie na temat....
... witam erdecznie..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iwona38883 Kadet

|
Wysłany: Sob Maj 05, 2007 10:34 pm Temat postu: |
|
|
Witajcie!
Długo się nie odzywałam, ale tak jakos wyszło- nie było dojścia do kompa.I jak po długim weekendzie, troszkę pogoda nie dopisała, ale odpocząć było można!!!!!???????
Indywidualnie?? a korzystałaś z wizyt prywatnych u dr??? to do Klasyki.????????
Mam do Was kochani małą prośbę:
bardzo Was proszę szczególnie tych którzy leczą się w Warszawie na toczeń o polecenie mi super dobrego sprawdzonego lekarza-autorytet w tej dziedzinie i jakieś namiary(telefon), nie jestem jeszcze na 100 % zdiagnozowana a juz chcą wdrożyć mi leczenie w Szczecinie-boję się strasznie i nie wiem czy moge zaufać, tyle zdarza się pomyłek.
Czy mógłby się do mnie odezwać ktoś z Was kto ma zajęte nerki poprzez toczeń.
A powiedzcie może ktoś ma wiedzę o najlepszym fachowcu w Polsce bardzo potrzebuję takiej informacji. Jestem tuż przed wdrożeniem leczenia więc obraz i mój przypadek jest w miarę czytelny, mam wszystkie wypisy ze szpitali, wyniki, itp....szukam tylko super dobrego fachowca który mi powie czy napewno mam toczeń czy to jakieś inne choróbsko i stosownie do mojej choroby ustali leki.
Troche się dzisiaj wystraszyłam bo coś jakby mnie w gardełku drapało, a to może oznaczać jak poprzednio infekcję a wraz z nią dalsze wyniszczanie nerek-nie wiem za bardzo co robić i czym sobie pomóc żeby zapobiec, zobaczymy jutro co się będzie działo. Temperaturka narazie niewielka37,2,ale tak to sie u mnie zwykle zaczynało. Jak możecie cosik doradzić to poproszę.Chętnie posłucham. Pozdrawiam wszystkich tu milusińskich.PA |
|
Powrót do góry |
|
 |
OLESIA Master butterfly

|
Wysłany: Nie Maj 06, 2007 8:08 am Temat postu: |
|
|
wiadomo Iwonko że każdy jest inny i kazdy z nas opiera się na własnych doświadczeniach. Ja ,,im" zaufałam 10 lat temu i nigdy tego nie będę żałowała bo dzięki temu mam synka.Potem przez kilka lat sie w Szczecinie nie pokazywałam, pojechałam jak powiedzmy zaczął mi sie palić grunt pod nogami i mi pomogli od 4 lat jestem znowu pod ich opieką i nie zamieniła bym lekarza za żadne skarby, moim bezpośrednim lekarzem prowadzącym wprawdzie nie jest dr Ostanek ale to ten sam szpital i ta sama szkoła pozdrawiam _________________ Szczęście jest jak słońce lecz nawet na słońcu znajdują się plamy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iwona38883 Kadet

|
Wysłany: Nie Maj 06, 2007 9:10 pm Temat postu: |
|
|
Olesiu cieszę sie że jesteś zadowolona z leczenia bo o to tutaj chodzi, tez sobie tego życzę, a że jestem przed leczeniem stąd wiele wątpliwości i pytań, pewnie z czasem się ustabilizuje sytuacja. Pozdrawiam Cię i zdróweczka życzę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pon Maj 07, 2007 11:36 am Temat postu: |
|
|
ja zastanawiam sie nad jedym, masz juz wyniki chcą cię leczyc to dlaczego chcesz szukac kogos innego? a potem poszukasz następnego lekarza?
dla mnie to dzwine, jesli juz zaczynasz chodzic do jednego lekarza i to dobrego bo o pani doktor słyszałam same dobre opinie tutaj to po co to zmieniac ? to już chyba dobry fachowiec prawda ?
czego sie boisz i chcesz szukac dalej ? wiedz ze kazdy z lekarzy podchodzi ciut inaczej do choroby ale generalnie jesli wynki sa potwierdzające chorobe to wdrożą ci standartowe leczenie i tyle
co do zajęcia nerek prawie 60 % to tego typu przypadki ,
ja bym radziła porozmawiać z doktor Ostanek, i tyle, juz ona na pewno dobrze cię ustawi lekowo , a co dostanisz zobaczysz na receptach _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iwona38883 Kadet

|
Wysłany: Pon Maj 07, 2007 11:51 am Temat postu: |
|
|
Wiesz Moniko nie wątpię w fachowość lekarzy, poprostu życie samo uczy i nakazuje wyryfikować pewne sytuacje, róznie to dzisiaj bywa. Jestem przekonana że Warszawka jest pod tym względem naj, chociaż i pojedyńczo zdarza się spotkać dobrego fachmana. Chciałam to jeszcze sprawdzić żeby niczego potem nie żałować, choć odleglość która mnie dzieli ze Stolicą trochę przeraża. Dlatego jednak zdecydowałam i umówiłam się już prywatnie na wizytę z dr Ostanek-wiem że jest super lekarzem i wcale w to nie wątpię. Tobie życzę zdrowia i pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
klasyka Master butterfly

|
Wysłany: Pon Maj 07, 2007 4:38 pm Temat postu: |
|
|
Iwonko szukaj i kwestionuj, widac tego bardzo potrzebujesz...
pozdrawiam i zycze duzo szczescia na drodze zmagan z choroba
Nawiasem: ja jestem bardzo zadowolona z 13 lat wspolpracy z dr Ostanek |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iwona38883 Kadet

|
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 11:28 pm Temat postu: |
|
|
Pozdrawiam wszystkich i życzę zdrówka, na czas jakis mnie nie będzie bo mam zaplanowany Oddział ale jak tylko wrócę to się odezwę .Buziaki i zdrówka dla Was wszystkich. Pappapa |
|
Powrót do góry |
|
 |
jo.asia Kadet

|
Wysłany: Czw Maj 10, 2007 1:07 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Iwonko!
Ja również leczę się w Szczecinie nie u dr Ostanek ale znam ją jak z najlepszej strony, ja trafiłam do dr Flicińskiego i bardzo bardzo go sobie chwale. A można wiedzieć który ze Szczecińskich lekarzy Cie prowadzi poleżałam tam troche i nasłuchałam się sporo więc...?
Pozdrawiam serdecznie |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iwona38883 Kadet

|
Wysłany: Czw Maj 10, 2007 9:15 pm Temat postu: |
|
|
Jo.asiu
Dzisiaj właśnie wróciłam ze szczecinskiego szpitala, narazie nie wiem kto bedzie mnie prowadził, jak do tej pory konsultowana byłam 3 razy przez doktor Ostanek, ale sądzę że potem docelowo trafię w inne ręce. Póki co tego jeszcze nie wiem, prawdopodobnie do dr Snarskiej. A ten lekarz o którym piszesz to jest na Unii na reumatologii? ja tam jeszcze tak za bardzo nie znam nikogo. Dopiero rozpoczynam . A Ty masz juz diagnozę?Zyczę zdrówka.Pa |
|
Powrót do góry |
|
 |
jo.asia Kadet

|
Wysłany: Sob Maj 12, 2007 2:38 pm Temat postu: |
|
|
Iwonko!
Wysyłałam coś do Ciebie ale nie mam pojęcia czy doszło. Daj znać! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iwona38883 Kadet

|
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 9:23 am Temat postu: |
|
|
Dzieńdoberek!
I mamy strajk wśród lekarzy-nieźle, a ja czekam na miejsce w szpitalu.I jak tu się leczyć???????
Na codzienne pogaduchy o wszystkim i o niczym zapraszam do forumowej Kawiarenki http://toczen.pl/forum/viewtopic.php?t=2200
Moderator |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iwona38883 Kadet

|
Wysłany: Sro Maj 23, 2007 1:48 pm Temat postu: |
|
|
Wszystkim Iwonkom-moim imienniczkom z okazji ich dnia imienin życzę dużo zdrówka, wytrwałości, pogody ducha, spełnienia, miłości oraz samych radosnych dni.Ściskam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|