|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Joanna22 Junior

|
Wysłany: Wto Maj 08, 2007 7:57 pm Temat postu: |
|
|
Witam, miałam juz ostateczna komisjje, dostałam niezdolnosc na czas okreslony na 8 miesiecy. pani orzecznik powiedziała zebym przemyslała zabieg co do kregosłupa i kazała mi jedxic na rehabilitacje 30 km w jedna strone , rece opadaja, juz mnie podłamali. Ja usiedziec nie moge, do tego toczeń, choroba tkanki łacznej i wiele innych schorzen., juz mam tego dosc, te starania o 2 grupę juz mnie dobiły, nawet nie stac mnie za te 400 zł zeby dac komus w łapę/powiem wprost/ bo nawet lekarz prowadzacy czeka, a jak nie to odwali opis, ehhhhhhhhhh _________________ Joanna |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 7:41 am Temat postu: |
|
|
joanna jesli sie nie dostosujesz możesz pozbyc sie renty, po to oni ci ja daja , na poleczenie, dostałas na 8 miesięcy , wtedy musisz zdecydowac sie na zabieg, jesli nie, moze byc rozne, czyli mozesz zostac z niczym nie dostniesz renty wcale, wiec lepej zrob tak jak ci kazali
nie mozesz siedzic wiec musisz coz z tym zrobic dlatego rehabilitacja, aby była poprawa,
co co dawania w łape to ludzie tak lekarzy nauczyli, ja nigdy nie musiałam nic dac i zawsze miałam opieke na medal, i tak mam dalej, mam super prowadząca do szpitala umiem dostac sie bez kasy, badnia mi zrobia, i tak jakos wszędzie umiem dogadać się z lekarzami słownie a nie za pomoca koperty
coz myslisz ze nie dostałabyś porzadnego wniosku wypisanego ? WĄTPIĘ w to, rob tak dalej, dawaj ,tylko nie wiem po co, potem mowi sie ze lekarz biorą to tudzie w swej naiwności myslą ze jak daja zostaną potraktyowani lepiej gdyby mnie ktos dawł za nic tez bym brała a jak _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Joanna22 Junior

|
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 11:34 am Temat postu: |
|
|
Monika, ja własnie nie daje,jestem na tyle chora , że nie musze kombinować, tylko ludzie mówia i pisza , ja nie mam z czego, tez nie dawałam ale widze ze ostatnio wszyscy robia łaske  _________________ Joanna |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 3:37 pm Temat postu: |
|
|
moze to tylko takie odczucie? ze wszyscy robia łaske , moze tafiłas raz czy drugi na niezbyt dobry moment u lekarza, ( poprzednik mógł go zdenerować, , moze lekarz mial swoej klopoty, moze byl zmeczony ?)
ludzie duzo mówia wychwalając sie jedni przed drugimi , nigdy sie nie wie czy ten ktos mówil tak bo tak zrobił czy chciał sie pochwalic , i czy rzeczywiscie cos osiagnąl ?
znam wielu lekarzy ktorzy reaguja wręcz przeciwnie, potrafia wyrzucic za drzwi jesli ktos probuje cos wywalczyc za pomoca pieniędzy ,
znam sporo takich ktorzy nie biorą kasy wcale i takiego potrafia potraktowac ostro a- dobra herbata czy kawa, czekoladki, to juz co innego ija daje czasami po skonczonym leczniu, czy ot tak sobie, nigdy jednak wtedy kiedy chcę cos załatwic, _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|