Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Możesz je wyłączyć w ustawieniach przeglądarki. Dalsze korzystanie z witryny bez zmiany ustawień oznacza wyrażenie zgody na korzystanie z plików cookies.

rozumiem i zgadzam się
Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna WWW.TOCZEN.PL
"systemic lupus erythematosus"

Lupus ChatLupus chat  FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Znowu komisja
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Porady i Doświadczenia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Joanna22
Junior
Junior

PostWysłany: Wto Maj 08, 2007 7:57 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam, miałam juz ostateczna komisjje, dostałam niezdolnosc na czas okreslony na 8 miesiecy. pani orzecznik powiedziała zebym przemyslała zabieg co do kregosłupa i kazała mi jedxic na rehabilitacje 30 km w jedna strone Razz , rece opadaja, juz mnie podłamali. Ja usiedziec nie moge, do tego toczeń, choroba tkanki łacznej i wiele innych schorzen., juz mam tego dosc, te starania o 2 grupę juz mnie dobiły, nawet nie stac mnie za te 400 zł zeby dac komus w łapę/powiem wprost/ bo nawet lekarz prowadzacy czeka, a jak nie to odwali opis, ehhhhhhhhhh
Monika B
Moderator
Moderator

PostWysłany: Sro Maj 09, 2007 7:41 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

joanna jesli sie nie dostosujesz możesz pozbyc sie renty, po to oni ci ja daja , na poleczenie, dostałas na 8 miesięcy , wtedy musisz zdecydowac sie na zabieg, jesli nie, moze byc rozne, czyli mozesz zostac z niczym nie dostniesz renty wcale, wiec lepej zrob tak jak ci kazali
nie mozesz siedzic wiec musisz coz z tym zrobic dlatego rehabilitacja, aby była poprawa,
co co dawania w łape to ludzie tak lekarzy nauczyli, ja nigdy nie musiałam nic dac i zawsze miałam opieke na medal, i tak mam dalej, mam super prowadząca do szpitala umiem dostac sie bez kasy, badnia mi zrobia, i tak jakos wszędzie umiem dogadać się z lekarzami słownie a nie za pomoca koperty
coz myslisz ze nie dostałabyś porzadnego wniosku wypisanego ? WĄTPIĘ w to, rob tak dalej, dawaj ,tylko nie wiem po co, potem mowi sie ze lekarz biorą to tudzie w swej naiwności myslą ze jak daja zostaną potraktyowani lepiej gdyby mnie ktos dawł za nic tez bym brała a jak
Joanna22
Junior
Junior

PostWysłany: Sro Maj 09, 2007 11:34 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Monika, ja własnie nie daje,jestem na tyle chora , że nie musze kombinować, tylko ludzie mówia i pisza , ja nie mam z czego, tez nie dawałam ale widze ze ostatnio wszyscy robia łaske Sad
Monika B
Moderator
Moderator

PostWysłany: Sro Maj 09, 2007 3:37 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

moze to tylko takie odczucie? ze wszyscy robia łaske , moze tafiłas raz czy drugi na niezbyt dobry moment u lekarza, ( poprzednik mógł go zdenerować, , moze lekarz mial swoej klopoty, moze byl zmeczony ?)

ludzie duzo mówia wychwalając sie jedni przed drugimi , nigdy sie nie wie czy ten ktos mówil tak bo tak zrobił czy chciał sie pochwalic , i czy rzeczywiscie cos osiagnąl ?
znam wielu lekarzy ktorzy reaguja wręcz przeciwnie, potrafia wyrzucic za drzwi jesli ktos probuje cos wywalczyc za pomoca pieniędzy ,
znam sporo takich ktorzy nie biorą kasy wcale i takiego potrafia potraktowac ostro a- dobra herbata czy kawa, czekoladki, to juz co innego ija daje czasami po skonczonym leczniu, czy ot tak sobie, nigdy jednak wtedy kiedy chcę cos załatwic,
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Porady i Doświadczenia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Skocz do: