|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ewela1 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Maj 30, 2007 11:39 am Temat postu: |
|
|
wtaj basiu !
ja od dwuch lat mieszkam w Szkocji... podejzewam ,ze ze słuzbą zdrowia u was jest podobnie...
diagnozę i poprzedzajace jąa badania mialam robione tutaj -na miejcu... być moze miałam trochę szczęscia bo trafiłam na dobrego lekarza pierwszego kontaktu. poprosiłaam ja o podstawowe bdania w celu sprawdzenia mojego ob, poniewaaz jeszcze w polce miałam je niepokojaco wysokie. dodam,ze w polsce nikt niedrażyl tego ,nie dociekał z jakiego powodu moje ob było ok.80..
tak więc tutejszy lekarz zlecił mi badaniaa i tak po nitce do kłebka...
jedynę co jaa moge ci doradzic-( bo wiem ,ze to jednak trudne ,u mnie lecza paracetamolem i jedynie b. powazny stan pacjenta mobilizuje lekarzy do podjęcia zdecydowanych kroków ja jestem szcęliwym wyjatkiem ) to to zebyś zrobiła sobie w polce podtawowe badania i jeśli w nich będzie co niepokojacego to tutejsi lekarze beda szukac przyczyny.. tutaj nie skapia na badania .. niestety co do leczenia .. to bywa róznie..
powodzenia i pozdrawiam-ewela |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka14 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Cze 11, 2007 11:04 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Basiu  |
|