Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Olga 9 Junior

|
Wysłany: Czw Cze 14, 2007 4:57 am Temat postu: punkt wyjścia |
|
|
Dziękuję Wam serdecznie za słowa otuchy!
Jesteście kochani. Dostałam w końcu wyniki. Wyszły jak zwykle super, Przeciwciał przeciwjądrowych brak,przeciwciał p peptydowi cytrulinowemu brak,chlamydiozy ani widu...Wstyd mi,że zawracam Wam głowę.. Ale naprawdę rano prawie nie mogę się ruszać z bólu, w dzień bywa lepiej ale tylko bywa..Brak mi pomysłów co dalej..
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagula Master butterfly

|
Wysłany: Czw Cze 14, 2007 8:44 am Temat postu: |
|
|
Dalej drąż temat...to, że masz bóle świadczy, że coś się dzieje |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ewelina Master butterfly

|
Wysłany: Nie Cze 17, 2007 10:00 am Temat postu: |
|
|
witaj,
no własnie wyniki niestety nie muszą dawać odzwierciedlenie, że ów choroba jest bądź jej nie ma, bo może być to toczeń seronegatywny.
Ja leczę się już parę ładnych lat i na samym początku moje wyniki no właśnie nic konkretnego nie mówiły, dlatego były różne podejrzenia i różne diagnozy. Tak jak wielu osób sie tutaj wypowiadało, jest tak, że czasami potzreba wiele czasu, niekiedy lat by poobserwować i cokolwiek powiedzieć (niestety).
Życzę Ci przede wszystki dobrego specjalisty, który będzie drążył do skutku, bo jest to najważniejsze, zaufanie komuś, przy którym można uzyskać poczucie spokoju i bezpieczeństwa.
3mam kciuki.
ps. gratulacje i powodzenia w wychowywaniu berbecia  _________________ Z każdej ciemnej doliny jest jakieś wyjście, jakiś tęczowy szlak  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Pon Cze 18, 2007 1:23 pm Temat postu: |
|
|
witaj Olgo pisz na forum ile razy będziesz potrzebować mozesz zadawac rozżne pytania ktos Ci zawsze odpowie..a w kawiarence możesz poroz,mawiac na rozne tematy ..zdrowka życze ..pozdrawiam  _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pon Cze 18, 2007 3:48 pm Temat postu: |
|
|
w wynikach super skąd ja to znam, ja tez miałam na poczatku czysto a dolegliwości były, po jakims czasie powtorz badania aby sie przekonac czy rzeczywisice jestes zdrowa , bo bole jednak skąś się biorą
,przeciez to ze nic ni wyszło nie skazuje cię na opuszczenie forum, zaglądaj do nas chciazby na plotki do kawiarenki, _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Cze 18, 2007 8:24 pm Temat postu: |
|
|
Witam i ja !
Tak bywa u jednych wynki super a samopoczucie złe a u innych odwrotnie... (jak u mnie)życze szybkiej diagnozy i duzo zdrówka 3m sie hej!!! _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Pią Cze 29, 2007 2:11 am Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ani Master butterfly

|
Wysłany: Nie Lip 01, 2007 5:13 pm Temat postu: |
|
|
I ja, i ja się witam Choć nieco spóźniona  _________________ Wspomnienia są jak światła i barwy - podświetlają i retuszują przykrości naszego życia.
Joseph Wittig |
|
Powrót do góry |
|
 |
dori792 Stary wyjadacz

|
Wysłany: Wto Lip 10, 2007 10:36 am Temat postu: |
|
|
Choć spóźniona to i tak witam Cię serdecznie i przesyłam pozdrowienia. |
|