Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Możesz je wyłączyć w ustawieniach przeglądarki. Dalsze korzystanie z witryny bez zmiany ustawień oznacza wyrażenie zgody na korzystanie z plików cookies.

rozumiem i zgadzam się
Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna WWW.TOCZEN.PL
"systemic lupus erythematosus"

Lupus ChatLupus chat  FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Solarium, samoopalacz
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 14, 15, 16  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Porady i Doświadczenia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Itunia
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Nie Kwi 29, 2007 5:57 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny, ja oglądałam ostatnio program, w którym stylista z Nowego Yorku mówił, że z tym roku na wiosnę modne są blade twarze!!! Ja od 5 lat jestem biała i bardzo mi to pasuje. Podoba mi się jasny kolor skóry. Koleżanki mówią na mnie Królewna Śnieżka Laughing
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Monika B
Moderator
Moderator

PostWysłany: Nie Kwi 29, 2007 6:29 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ten samoopalacz ma zupełnire jasny odcien , wiec kolor skóry jest jasny ale nie biały , a raczej nie biało- siny Wink
kinga
Moderator
Moderator

PostWysłany: Wto Maj 01, 2007 9:29 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dokładnie Very Happy
nie chcę mieć biało-sinej skóry Laughing
a delikatny balsam brązujący nada ładny jasny kolorek Razz

Powrót do góry
karolina7
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Sro Maj 02, 2007 8:32 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnio zamowiłam sobie brązujacy balsam do ciała z avonu ale totalna klapa Zostawia tylko pomaranczowe plamy dziła jak samoopalczacz wiec juz go nie uzywam Tyle teraz jest reklam takich balsamow moze cos fajnego mi polecicie?? nie chce wygladac jak indianin tylko miec lekki odcien brązu na skórze
Monika B
Moderator
Moderator

PostWysłany: Sro Maj 02, 2007 12:15 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

karolna masz kilka postów nizej polecane przez nas balsamy , hit z ubiegłego roku, i terazniejszy , przeczytaj cały wątek

czytajcie to co juz było, to nic nie boli a przy okazji nie bedzie pytan na ktore odpowiedzi podano juz wielokrotnie , tutaj nie muszisz szukac nawet przez wyszukiwarkę , dokładnie 5 postów przed tobą masz juz podany jedn z nich , czyli odpowiedz na twoje pytanie .. moderator

Ostatnio zmieniony przez Monika B dnia Sro Maj 02, 2007 6:53 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
joanka
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

PostWysłany: Sro Maj 02, 2007 12:26 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem rewelacyjny jest balsam brązujący firmy Dove do jasnej karnacji. Wprawdzie smaruję nim tylko nogi, ale nigdy nie zostawia żadnych smug i do tego nie śmierdzi tak strasznie jak inne samoopalające dziadostwa.
Powrót do góry
didulka
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Sro Maj 02, 2007 12:28 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

karolina7 jak nastepnym razem bedziesz chciala cos zamowic a nie bedziesz pewna to pytaj Wink a tak na marginesie jesli on ci nie odpowiada to masz prawo go zwrocic jesli nie zuzylas wiecej niz 1/3 i nie minelo 3 miesiace odkad go zamawialas
konsultantka musi ci go przyjac i oddac pieniadze w kwocie jaka obowiazywala w danym katalogu
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
karolina7
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Czw Maj 03, 2007 8:12 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Didulka Tak ?? nie mialam pojecia ze tak mozna to chyba tak zrobie pozdrowka:)
jagula
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Pon Maj 07, 2007 12:58 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moi kochani...dopadło mnie ostre słońce, spiekłam się -ramiona i teraz wyskoczyły mi bordowe plamki...co to jest Question Question Question wyskoczyły chyba 3dni po nasłonecznieniu...czy to coś groźnego?Typowych bąbli poparzeniowych nie
mam...a takich plam nigdy nie miałam i nie widziałam u nikogo... Crying or Very sad
Powrót do góry
Ani
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Pon Maj 07, 2007 2:04 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jagula być może to uczulenie na słońce, ja do tej wiosny tez nigdy takowego nie miałam, a teraz cała w plamach chodzę, bo niestety konisiowe treningi w pełnym słońcu się odbywają. Taka łaciata jetem, tu czerwona, tam bordowa, psikam to pantenolem(jakoś tak się to pisze)i przynosi ulgę, ale nawet filtr 60 nie chroni mnie przed działaniem słońca...
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
jagula
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Pon Maj 07, 2007 3:00 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Te plamki są wielkości główki szpilki...tam gdzie mnie mocniej sparzyło jest ich najwięcej...wszystkie bordowe...

Co do środków brązujących- w zeszłym sezonie stosowałam balsam brązujący cztery pory roku- tani, łatwo się rozprowadzał i ładnie pachniał...osobiście go polecam.
Powrót do góry
jo.asia
Kadet
Kadet

PostWysłany: Sro Maj 09, 2007 6:13 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Temat solarium przyciągnął mnie tutaj. Kiedyś byłam prawie uzależniona może nie tak od solarium jak w ogóle od słońca. Opalać się mogłabym 24h na dobę o ile słońce by nie zachodziło latem na urlopie plażę witałam pierwsza kiedy jeszcze nikogo nie było a schodziałam ostatnia kiedy już nikogo nie było wiecznie opalona a teraz mi nie wolno Crying or Very sad fakt pocieszam się że już nie obudzę się nigdy na plaży w środku grupy kolonijnej nagle po uderzeniu piłką w głowę. Następną wizytę u lekarza mam w październiku i sobie pomyślałam że się poopalam a do pażdziernika zdąże zblednąć i nie oberwie mi sie od lekarza ale po przeczytaniu Waszych porad rezygnuję pozwolę sobie tylko na jakiś balsam brązujący tylko z tym też trzeba ostrożnie bo mogą wyjść łatki
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
kinga
Moderator
Moderator

PostWysłany: Sro Maj 09, 2007 6:19 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dbaj o siebie dla siebie, a nie dla lekarza
zdrówko ważniejsze Very Happy
a biała skóra to kiedyś atrybut arystokracji Very Happy opalone były tylko chłopki Laughing Wink
ja muszę się nauczyć korzystać z kremów brązujących, bo nawet po najjaśniejszych mam smugi Laughing Laughing
a białą buzię ożywiam kolorem włosów Very Happy

Powrót do góry
agatka03
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Wto Cze 26, 2007 11:45 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

http://www.onet.pl/3dd-46808ee1

Tak, ku przestrodze - we wszystkim należy miec umiar. Wink
Clarisa
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

PostWysłany: Wto Cze 26, 2007 12:49 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja też stosuje ten samoopalacz z Jonson (czy jakoś tak Smile ) i w tamtym roku też załamywałam się tymi smugami bo nakładałam ten balsam w rękawiczkach i to był błąd i z czasem zrezygnowałam zresztą jak nałoży sie taki balsam na całe ciało hm to dla mnie ten zapach był nie do zniesienia i w ogóle po nałożeniu robiło mi się jakoś gorąco i duszno ale w tym roku smaruję tylko nogi i ręce Smile bo i tak na plażę sie nie wybieram Smile a tak to przynajmniej w spódnicy można normalnie pochodzić bez słuchania uwag "o ale ty masz blade nogi... Shocked Surprised " Smile i wcieram ten balsam dość długo ale normalnie bez rękawiczek i nie mam jeszcze ani jednego zacieku Smile a kolorek mam juz oki Smile

ale właśnie tak sie zastanawiam czy ktoś "testował" już na sobie jakiś balsam samoopalający do twarzy??? bo ciekawe czy jest coś takiego godnego uwagi...
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Porady i Doświadczenia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 14, 15, 16  Następny
Strona 10 z 16

Skocz do: