Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
OLUS Kadet

|
Wysłany: Sro Lip 04, 2007 10:08 pm Temat postu: witam jestem tu nowa!!! - OLUS |
|
|
DOPIERO DZIS SIE DOWIEDZIALAM O TEJ STRONIE!! I CHCIALABYM SIE DO WAS PRZYLACZYC! JA ROWNIEZ CHORUJE NA TOCZNIA JUZ JAKIES 7 LAT ALE OD 5 LAT JEST ON ZDIAGNOZOWANY. NA POCZATKU LECZYLI MNIE W CIEMNO!! I W WIEKU 18 LAT ZASZLAM W CIAZE I DOPIERO ON SIE ODEZWAL TAK NAPRAWDE. DZIEKUJE BOGU ZE TRAFILAM DO GDANSKA DO AKADEMI BO GDYBY NIE TAMTEJSI LEKARZE DZIS NIE MOGLABYM SIE CIESZYC MOJA 5 LETNIA CORECZKA. FAKT URODZILA SIE W 30 TYG CIAZY I WAZYLA ZALEDWIE 910 GRAM ALE PRZEZYLA WALCZYLA O ZYCIE TAK SAMO JAK JA WALCZYLAM O NIA PRZEZ TA CIAZE I JEST TERAZ SLICZNYM DZIECKIEM. . JA JESTEM OD ROKU W REMISJI TO JEST PIERWSZ MOJA TAKA DLUGA REMISJA OSTATNIA ZARAZ PO URODZENIU KLAUDUSI TRWALA TYLKO 3 MIESIACE!! CZY JEST KTOS NA FORUM KTO BY CHCIAL POGADAC?? OD DAWNA SZUKAM KONTAKTU Z LUDZMI KTORZY MAJA TAKIE PROBLEMY JAK JA![/list] _________________ USMIECHAJ SIE DUZO
Ostatnio zmieniony przez OLUS dnia Czw Lip 05, 2007 9:32 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagula Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lip 04, 2007 10:53 pm Temat postu: |
|
|
Cześć Olus!
Znajdziesz tu dużo ludzi z którymi będziesz mogła pogadać i wymienić sie doświadczeniami i to nie tylko w chorobie , zapraszam do częci towarzyskiej (na dole)
Zapewne dostaniesz wskazówki jak się poruszać i zachowywać na forum od moderatorów a ja już dziś poprosze Cię żeby nie pisać dużymi literami bo w necie jest to traktowane jak krzyk(a widzimy Cię i słyszymy dobrze)
Rozgość się , korzystaj i udzielaj
Życzę Ci wiele zdrowia, pociechy z córci i jak najwięcej pogaduszek w naszym gronie |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 6:16 am Temat postu: |
|
|
Ano dokładnie, punkt 12 Netykiety --> http://toczen.pl/forum/viewtopic.php?t=832
12. Nie pisz WIELKIMI literami - w Internecie oznacza to, że krzyczysz. Nie nadużywaj także wykrzykników i innych znaków interpunkcyjnych – bardzo utrudniasz odbiór treści takich wiadomości.
Wskazówki poszły w wiadomości prywatnej. Dla przypomnienia --> opcja Edit i zmiana wielkich liter na małe, ponadto - wyłącz CapsLock na klawiaturze.
A w ogóle - witaj na forum! Mam nadzięję, że poczujesz się tu swobodnie i znajdziesz interesujące Cię informacje nie tylko z zakresu chorobowego, ale także z działów towarzyskich.
Pozdr. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 7:40 am Temat postu: |
|
|
witam Cię bardzo serdecznie
wpadaj tu jak najczęściej dziel się doświadczeniami, a na plotki i rozmowy o wszystkim i o niczym zapraszam do kawiarenki
http://www.toczen.pl/forum/viewtopic.php?p=60616#60616
 _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 8:08 am Temat postu: |
|
|
Witam i ja bardzo serdecznie ..plotki to taj jak Kinga wspomniała w kawiarence przy kawusi i czyms słodkim..
jest wiele działów w których napewno poczytasz dowiesz się ciekawych rzeczy a i pozansz nas dobrze
Powodzenia duzo zdrówka dla Ciebie i córci!!! _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei.
Ostatnio zmieniony przez agnieszka29 dnia Czw Lip 05, 2007 8:52 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 8:38 am Temat postu: |
|
|
witaj, witaj!
ja bardzo zdecydowanie przyłączam się do prośby o natychmiastowe wyłączenia CAPSLOCKA i nie pisanie wielkimi literami!
to strasznie męczące dla czytającego i niezgodne z zasadami tu panującymi. nie wiedziałaś o tym, teraz wiesz, więc jeszcze raz proszę o stukanie normalna czcionką zrobisz wszystkim grzeczność.
pozdrawiam i życzę miłego uczestnictwa w życiu na forum  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 8:39 am Temat postu: |
|
|
witam cie juz Robert powiedział to co najwazniesze wiec wiesz co i jak
jak dla mnie jesteś szczeciarą ja mam chorobe ziadgnozowana od 12 lat choruje 17 a nie miałam jeszcze remicji , mam nadzieje ze u ciebie potrwa to długo
faktycznie trudno było mi przeczytac twój post , zle się odbiera takie pisanie duzymi literami
zaglądaj jak czas pozwoli do kazdego działu czytaj i pisz _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal

Ostatnio zmieniony przez Monika B dnia Czw Lip 05, 2007 12:17 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
agatka03 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 9:06 am Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie!  _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
OLUS Kadet

|
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 9:36 am Temat postu: |
|
|
chcialam wszystkich przeprosic ale naprawde nie wiedzialam .I obiecuje porawe. dziekuje wszystkim za przywitanie.  _________________ USMIECHAJ SIE DUZO |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ani Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 9:45 am Temat postu: |
|
|
Cześć Olus  _________________ Wspomnienia są jak światła i barwy - podświetlają i retuszują przykrości naszego życia.
Joseph Wittig |
|
Powrót do góry |
|
 |
OLUS Kadet

|
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 10:26 am Temat postu: |
|
|
Witam! Jeszcze raz dziekuje i mam nadzieje ze juz mi wybaczyliscie ten pierwszy post? _________________ USMIECHAJ SIE DUZO |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 10:26 am Temat postu: |
|
|
Witaj! Jesteś bardzo dzielną dziewczyną, a właściwie już kobietą. Pozdrowienia dla Ciebie i Klaudusi  |
|
Powrót do góry |
|
 |
OLUS Kadet

|
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 10:29 am Temat postu: |
|
|
Do Moniki : bardzo ci wspolczuje ze nie mialas remisji ale mam nadzieje ze chociaz nie jest caly czas zaostrzona ta choroba? u mnie niby jest remisja ale wciaz jestem na silnych lekach. _________________ USMIECHAJ SIE DUZO |
|
Powrót do góry |
|
 |
didulka Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 10:32 am Temat postu: |
|
|
czesc  |
|
Powrót do góry |