Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 5:40 pm Temat postu: |
|
|
klasyka czy u ciebie nie mozna tego procesu zachamowac, juz od dłuzeszego czasu wyniki masz fatalne, jak dla mnie ze zdrowa wątoba w miarę zdrową to one są przerzazające,
jestes w dobrych rekach ? az mi się niedobrze robi jak czytam
wspolczuje ci bardzo, ale moje wspołczucie nic nie da, kurcze ty się meczysz strasznie ,
olus chyba czas abys zaczeła czytac o tym na co chorujesz , dlatego ze łatwiej zrozumiec pewne procesy kiedy sie o nich wie, myslę ze wczesnie zauwazenie niektorych obajwow moze ci pomoc szybciej opanowac nawrot choroby,
watro widziec , to nie moze byc temat tabu, nie powinien ty tez powinnas o tym rozmawiac
co do gup krwi miałysmy kiedyś tutaj listę kto jaką ma, ale nic z niej nie wynikało kazy miał inna ja sama mam A1 RH+ powtarzały się wszytkie grupy _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 5:46 pm Temat postu: |
|
|
właśnie, klasyka, chcesz powiedzieć, że czekasz na przeszczep wątroby tak rzadko się odzywasz, że trzeba cię ścigać po "obcych" wątkach, sorry Olus.
co tam z wątrobą, jak to widzi hepatolog? oczywiscie jeśli masz ochotę opowiadać... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ewelina Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 5:49 pm Temat postu: |
|
|
OLUS napisał: |
Witam Cie Ewelino! narazie nie moge sie tu odnalezc wy tak duzo o sobie wiecie a ja praktycznie nic. Jeszcze minie troche czasu zanim dojde do tego wszystkiegiego |
spokojnie Olus, krok po kroku, a oswoisz się ze wszystkim i z czasem poczujesz się jak u siebie, tutaj jest na serio ciepło , czasami oberwie się za nie trzymanie się zasad ale da sie znieść hehe, poza tym porządek musi być
pozdrawiam _________________ Z każdej ciemnej doliny jest jakieś wyjście, jakiś tęczowy szlak  |
|
Powrót do góry |
|
 |
OLUS Kadet

|
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 5:59 pm Temat postu: |
|
|
Ok. Dzieki za wszystko! postaram sie nadrobic zaleglosci! tylko nie wiem czy sie odwaze bo lezy cala sterta materialow na tocznia w domu ale nie mam odwagi sie do tego wziasc, pierwszym moim krokiem bylo zalgowanie sie tutaj i jak czytam wasze przezycia wszystko wrwca ze zdwojona sila. Naprawde czytajac wasze przezycia jestem strasznie przejeta i przy nie ktorych nawet mi lezki poplynely tak mi strasznie was tu wszystkich szkoda i zycze wszystkim takiego obrotu spraw jak jest u mnie ze praktycznie nic nie odczowam nie przezywam juz takiego strasznego stresu przy wynikach. jedyne co mnie czasami dopada to bole stawow ale z tym juz sie oswoilam wtedy ketonal100 relanium5 i do lozeczka spac. pozdrawiam Pa!! _________________ USMIECHAJ SIE DUZO |
|
Powrót do góry |
|
 |
OLUS Kadet

|
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 6:01 pm Temat postu: |
|
|
dzieki Ewelina!! trzymaj sie!! pa!! _________________ USMIECHAJ SIE DUZO |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 6:05 pm Temat postu: |
|
|
olus dobrze ze się tutaj odezwałas, masz tu zywą histore nas wszystkich i ciebie także widzisz ze da się z tym zyć, wiec i tobie bedzie łatwiej powoli o niektorych sprawch zapomnisz z czescia się pogodzisz bedzie dobrze _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
klasyka Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lip 06, 2007 10:56 am Temat postu: |
|
|
nie te moje nudnosci to prawdopodobnie tylko preludium do tego, co dziac sie moze przy powiklaniach watroby, na razie droga eliminacji wykluczono wszystkie czynniki, ktore moglyby wplywac na GGTP i czekamy na rozwoj wypadkow,
tyle sie dowiedzialam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pią Lip 06, 2007 11:31 am Temat postu: |
|
|
hmmm to czekanie jak bedzie dalej to zycie w stresie i chyba z niezbyt dobrym samopoczuciem , nie wiadomo z czego to jest ? dlaczego wyniki sa az tak złe
jak się ma do tego lecznie Interferonem? wiesz pytanie moze głupawe ale nie bardzo znam się na tym, nie ma jakiegos wyjścia czy sposobu lecznia aby było lepej ?
trzymaj się o czesciej odzywaj
Olus sorki _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia 72 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lip 06, 2007 8:07 pm Temat postu: |
|
|
Witam Cię Olus serdecznie.Cosik przybywa nam mam 5-latków..hi,hi....Buziaki dla córci  _________________ (...)"Gdziekolwiek ziemia jest snem nie przebudzonym jeszcze,
uwierzyć trzeba w kształt i kochać senny pozór,
na wietrze budować mgłę i w pół nie urywać snu.
Gdziekolwiek ziemia jest snem,tam trzeba dośnić do końca." |
|
Powrót do góry |
|
 |
sara Stary wyjadacz

|
Wysłany: Nie Lip 08, 2007 9:47 am Temat postu: |
|
|
Witaj Olus
Fajnie, że masz remisję i oby trwała jak najdłużej  |
|
Powrót do góry |
|
 |
OLUS Kadet

|
Wysłany: Nie Lip 08, 2007 2:46 pm Temat postu: |
|
|
Dziekuje Saro i Kasiu!! Rowniez Pozdrawiam izdrowka zycze.
rozumiem Kasiu ze tez masz 5-cio letnie dzieciatko?
A co do mojej remisji to dokladnie bede wiedziec we wtorek i we srode co tam sie dzieje wstyd sie przyznac ale juz ze trzy miesiace nie robilam wynikow no i w akademii tez nie bylam na kontroli Ale poprawiam sie i ide jutro zrobic wyniki a w srode jade na kontrole. _________________ USMIECHAJ SIE DUZO |
|
Powrót do góry |
|
 |
OLUS Kadet

|
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 10:16 am Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich w dniu dzisiejszym!! Ale mam stresa wyniki juz pobrane tak sie denerwuje ze az rece mi sie trzesa!! to czekanie jest najgorsze!! pozdrawiam!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia 72 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 12:12 pm Temat postu: |
|
|
OLUS napisal:
Cytat: |
rozumiem Kasiu ze tez masz 5-cio letnie dzieciatko?
|
Ano mam 5-letnie,12-letnie i 2 letnie.Cała brygadka,hi,hi.
-------------------------------------------------------------------------------
Oluś zapraszamy do kawiarenki na pogawędki.Nie stresuj się,wyniki jak przyjda to będą.Wiem,że czekanie na nie to mała przyjemność ale nieunikniona. Będziesz wiedziala na czym stoisz.
A teraz mysl o czymś przyjemnym,poswięcaj czas rodzince. _________________ (...)"Gdziekolwiek ziemia jest snem nie przebudzonym jeszcze,
uwierzyć trzeba w kształt i kochać senny pozór,
na wietrze budować mgłę i w pół nie urywać snu.
Gdziekolwiek ziemia jest snem,tam trzeba dośnić do końca." |
|
Powrót do góry |
|
 |
OLUS Kadet

|
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 12:28 pm Temat postu: |
|
|
Wiem Kasiu ale chyba wszyscy wiemy ze dzien wynikow to ogromny stres nawet po tylu latach!!
to masz weolo ja mam tylko coreczke ale nie nazekam na nude. _________________ USMIECHAJ SIE DUZO |
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lip 10, 2007 7:03 am Temat postu: |
|
|
Witaj Olus  |
|
Powrót do góry |