|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
OLUS Kadet

|
Wysłany: Pią Lip 27, 2007 8:09 pm Temat postu: |
|
|
Witam!! Te since to chyba problem kazdego z nas kto przyjmuje te wszystkie leki . tak ze i moj cos strasznergo ubrac cos krotszego jak jest goraco, mi zaden siniak nie schodzi po kazdym zostaje plama szara badz zolta. Cale nogi a na rekach dopiero sie pojawiaja ostatnio nawet na dekoldzie mialam. o pekajacych naczyniach i wybroczynach nie wspomne!! Mozna z tym zyc idzie sie w koncu przyzwyczaic na poczatku okropnie to przezywalam plakalam a teraz... pogodzilam sie!taki moj urok. Pozdrawiam wszystkich!! _________________ USMIECHAJ SIE DUZO |
|
Powrót do góry |
|
 |
awania Master butterfly

|
Wysłany: Pią Cze 04, 2010 8:52 am Temat postu: |
|
|
no i masz babo placek;)
Chyba zacznę unikać patrzenia w lustro;)
Rano zerknęłam i spod ramienia spojrzało na mnie skupisko o średnicy około 3 cm małych, czerwonych wybroczyn wielkości główek szpilek. Nie dokucza, ale co to do diaska jest... Na pewno nie miałam żadnego urazu w tym miejscu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
justyna1974 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Cze 23, 2010 3:37 pm Temat postu: |
|
|
Jestem w szoku że tak po prostu wkleiłaś zdjęcie moich pleców....... i całego ciała zresztą też : ) Normalnie dokładnie tak wyglądałam! A lekarze z doświadczeniem sie nie połapali : (
Przez trzy miesiące leczyli mnie na łupież gilberta lub na grzybicę - w zależności która dermatolog miała mnie w swoich szponach a było ich trochę .......)
Normalnie identiko wykapana Justynka w trakcie największego wysypu!
Opis historii mojej wysypki jest tutaj http://www.toczen.pl/forum/viewtopic.php?p=127339&highlight=#127339 _________________ Jeśli się cofasz to tylko po to by wziąć rozbieg! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|