Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ewelina Master butterfly

|
Wysłany: Sro Cze 22, 2005 11:44 am Temat postu: Śledziona?? |
|
|
Hello! Chyba mam problem ze śledzioną. Hm, tak mi się wydaje. Mam ją trochę powiększoną i teraz chyba daje się we znaki. Szczególnie wtedy jak ćwiczę na brzuchu, normalnie utrudnia mi wykonywanie ćwiczeń.
Ma ktoś z was tego typu problemy??
Buziaczki Pozdrawiam  _________________ Z każdej ciemnej doliny jest jakieś wyjście, jakiś tęczowy szlak  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ewelina Master butterfly

|
Wysłany: Czw Cze 23, 2005 7:56 am Temat postu: |
|
|
Hm, cisza? Widocznie nikt nie ma tego typu problemu, to i dobrze, o jeden mniej prawda? No cóż, nie jest to takie uciążliwe, więc nie będę panikować. I mam nadz, że nie przerodzi się to w coś bleeeee  _________________ Z każdej ciemnej doliny jest jakieś wyjście, jakiś tęczowy szlak  |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Cze 23, 2005 8:04 am Temat postu: |
|
|
Witaj Ewelinko trzeba byc dobrej mysli a napewno bedzie oki no ja niestety nie miałam tego typu problemu narazie i mam nadzieje ze nie bedzie pozdrawiam trzymaj sie zdrowo!!!!!  _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Czw Cze 23, 2005 8:05 am Temat postu: |
|
|
możesz mieć powiększoną, to sie czasami zdarza przy toczniu, także powiększona wątroba, czy węzły chłonne...
warto powiedzieć o tym lekarzowi, ale bez paniki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ewelina Master butterfly

|
Wysłany: Czw Cze 23, 2005 8:07 am Temat postu: |
|
|
oki, dzięki  _________________ Z każdej ciemnej doliny jest jakieś wyjście, jakiś tęczowy szlak  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|