Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jagula Master butterfly

|
Wysłany: Czw Wrz 06, 2007 1:02 pm Temat postu: Ratownicy medyczni proszą |
|
|
W celu usprawnienia pierwszej pomocy ratownicy medyczni proszą _________________ Fenomen czeskich psów- kundle wyglądają jak rasowce a rasowce przypominają kundle  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Czw Wrz 06, 2007 3:28 pm Temat postu: |
|
|
ja o tym słyszałam wiem jakie to wazne mało tego zmusiłam moich chłopakow do wpisania do komorki sos, sama tez mam wpisanie przy dwoch numerach  _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Czw Wrz 06, 2007 3:38 pm Temat postu: |
|
|
ja też o tym słyszałam, ale nie mam wpisanego nr...bo za bardzo nie wiem jaki podać najprędzej to będzie nr koleżanki
poza tym noszę zawsze przy sobie ksero ostatniego wypisu szpitalnego-razem z dowodem osobistym
tam jest dużo informacji _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gabi Master butterfly

|
Wysłany: Czw Wrz 06, 2007 7:19 pm Temat postu: |
|
|
Swietny pomysł !
zaraz powpisuje do swojej i syna |
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Czw Wrz 06, 2007 7:24 pm Temat postu: |
|
|
Słyszeliśmy z mężem o sos jakiś czas temu w telewizji-i od tego czasu mamy zaznaczone w telefonach.... _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Czw Wrz 06, 2007 7:24 pm Temat postu: |
|
|
głośno o tym było po wypadku we Francji, wtedy mówiło sie o wpisywaniu do telefonu swojej grupy krwi:
Grupa krwi w telefonie komórkowym |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ani Master butterfly

|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 2:44 pm Temat postu: |
|
|
mam w swoim telefonie i gr. krwi i nr kontaktowy "w razie czego", ale to już chyba zboczenie zawodowe  _________________ Wspomnienia są jak światła i barwy - podświetlają i retuszują przykrości naszego życia.
Joseph Wittig |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ewela1 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 7:02 pm Temat postu: |
|
|
hmmm.. to bardzo dobry pomysł... ale przyznam szczerze,ze mojej grupy krwi nie pamietam.. tzn.. nie jestem pewna czy dobrze pamiętam....
obiecuje,ze się dowiem i wprowadzę takie informacjie do mojego telefony..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Sty 28, 2008 12:17 pm Temat postu: |
|
|
ja tez mam zaznaczone i grupę i telefony,mąż też
powinno to być obowiązkowe
kiedyś w dowodzie była grupa krwi , teraz dowód nadaje się do ... nie napiszę bo jestem grzeczna _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
|