Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
slodka_istota Master butterfly

|
Wysłany: Czw Cze 23, 2005 9:33 am Temat postu: Okularnicy i problemy z oczami |
|
|
dzis ide do okulisty bo oczka tez sie odzywaja od tych sterydow - no zobaczymy jakie tym razem gowniane kropelki mi da
Pozdrawiam
slodka  |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Cze 23, 2005 10:46 am Temat postu: |
|
|
no u mnie narazie z oczkami mam spox mimo iz juz tyle lat na lekach oby jak najdłużej pozdrawiam słodka i zdrówka zycze:) _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ewelina Master butterfly

|
Wysłany: Czw Cze 23, 2005 10:52 am Temat postu: |
|
|
A jak, aż strach pomyśleć, dawno nie byłam na kontroli. Oklary noszę i to wcale nie cienkie 8) Bedę musiala tam tez zajsc i je obadac _________________ Z każdej ciemnej doliny jest jakieś wyjście, jakiś tęczowy szlak  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Czw Cze 23, 2005 11:46 am Temat postu: |
|
|
Witam w klubie okularników;
okularnicy zgłaszać się
1.Lidka |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ewelina Master butterfly

|
Wysłany: Czw Cze 23, 2005 12:30 pm Temat postu: |
|
|
Hello
2 Ewelina _________________ Z każdej ciemnej doliny jest jakieś wyjście, jakiś tęczowy szlak  |
|
Powrót do góry |
|
 |
chantall Junior

|
Wysłany: Czw Cze 23, 2005 1:37 pm Temat postu: |
|
|
Jeszcze niedawno moglabym sie dopisac, ale zaczelam nosic soczewki kontaktowe, bo okularow mialam juz serdecznie dosyc...
Polecam kazdemu, kto moze je nosic,czlowiek czuje sie bardzo swobodnie, nie tak jak ze szklami na nosie ,czasami tylko suche oczka przeszkadzaja, najczesciej przy zdejmowaniu soczewek wieczorem, ale mozna wytrzymac. 8) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ewelina Master butterfly

|
Wysłany: Czw Cze 23, 2005 1:40 pm Temat postu: |
|
|
O to ciekawe, bo ja jak chcialam je nocis to powiedzieli, ze nie moge. Hm nawet sie nie zastanawialam dlaczego, bo myslalam ze to przez strydy ale teraz bede musiala to wybadac dokladnie  _________________ Z każdej ciemnej doliny jest jakieś wyjście, jakiś tęczowy szlak  |
|
Powrót do góry |
|
 |
didulka Master butterfly

|
Wysłany: Czw Cze 23, 2005 1:40 pm Temat postu: |
|
|
witam
3 Dagmara  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Czw Cze 23, 2005 1:41 pm Temat postu: |
|
|
okulary .....zglaszam sie.....
Monika
......a widzieliscie kiedys.....kota w okularach ...... 
Ostatnio zmieniony przez Monika B dnia Czw Cze 23, 2005 4:04 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
zuzka Master butterfly

|
Wysłany: Czw Cze 23, 2005 4:00 pm Temat postu: |
|
|
okularnicy? no to i ja - pozdrawiam klubowiczów zużka  _________________ Walcz o swoje do szczęścia prawa
Niech świat się wali - Ty się nie poddawaj |
|
Powrót do góry |
|
 |
martek Master butterfly

|
Wysłany: Czw Cze 23, 2005 10:00 pm Temat postu: |
|
|
Następna w kolejca: Marta _________________ Martek |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Cze 23, 2005 11:30 pm Temat postu: |
|
|
hmmmmmm a u mnie oki ze wzrokim mam nadzieje ze juz tak zostanie:)  _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
slodka_istota Master butterfly

|
Wysłany: Sob Cze 25, 2005 5:15 pm Temat postu: |
|
|
a witam i dziekuje za pozdrowionka
no i stalo sie - moge dopisac kolejne g...... do kolekcji efektow ubocznych i powiklan przez sterydy ---- okulistka stwierdzila zespol suchego oka --- niby takie nic a daje sie weznaki bardziej niz powinno -- no i na dodatek cisnienie w mych pieknych oczkach --- no nei jzu piekne nie sa bo ciagle suche czerwone piekace itd --- no ale dala kropelki zele i powoli oczka beda wygladac jak dawniej
i fajnei, ze okularkow nosic nei musze bo widze - choc sama zauwarzylam, ze juz mis ei wzrok pogarsza no ale to co na tablicy u okuliosty byla przeczytalam - no ale nic
Pozdrawiam i caluje Was
slodka  |
|
Powrót do góry |
|
 |
chantall Junior

|
Wysłany: Sro Cze 29, 2005 6:13 pm Temat postu: |
|
|
Ewelinko!!!
Jak Ci jakis okulista po prostu ot tak powiedzial ze nie mozesz nosic soczewek, to radze Ci pojsc do innego. Moja okulistka twierdzi ze soczewek nie moga nosic tylko osoby, ktore choruja na jaskre, albo te ktore sa alergikami i soczewki moga je po prostu uczulac. sama mam alergie , ale lekarka kazala mi sprobowac, i...nosze je juz pare ladnych m-cy, i nic specjalnego sie nie dzialo...
jeszcze raz polecam, duzy komfort szczegolnie jak sie prowadzi aktywny tryb zycia, i okulary po prostu przeszkadzaja  |
|
Powrót do góry |
|
 |
madziary Stary wyjadacz

|
Wysłany: Pią Paź 16, 2009 10:04 am Temat postu: |
|
|
a ja odświeżę troszku watek i się dopisuje
mam wadę astygmatyzm już od podstawówki i do okularków przywykłam, jak ich nie mam to czegoś strasznie brakuje...
a teraz mam takie fajne oprawki silikonowe - leciutkie - czasem szukam okularów jak pan Hilary
co do soczewek to fakt bardzo wygodne ale mnie coś uwierają, dostałam gratisy - może mają jakąś wadę te z cylindrem(na jednym oku) na drugim są zwykłe i nic nie czuję.... muszę się zmobilizować i kupić na próbę inne... ale najpierw diagnoza  _________________ jutro możemy być szczęśliwi
jutro możemy tacy być
jutro by mogło być w tej chwili
gdyby w ogóle mogło być
raz dwa trzy |
|
Powrót do góry |
|
 |
|