Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
didulka Master butterfly

|
Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 1:50 pm Temat postu: |
|
|
moja mama reagowala tak samo jak ty
dlaczego ja a nie ona? pamietam ze wtedy mnie szlak trafial ja to slyszalam.. rozumiem ze sie martwi i w ogole ale ja sie tym zupelnie wtedy nie martwilam a ona panikowala i dodatkowo mnie stresowala szczegolnie jak widzialam ze placze i nie spi po nocach
zycie toczy sie dalej i nie ma sie co zamartwiac bo to i tak nie pomoze a moze zaszkodzic |
|
Powrót do góry |
|
 |
mamagosia Junior

Dołączył: 25 Sie 2007 Posty: 26 Skąd: Lubraniec ( rodem z Zabrza)
|
Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 10:05 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki Didulka. Dałaś mi do myślenia i wiesz... masz całkowitą rację. Muszę zmienić swoje nastawianie, bo Dorotka pomysli sobie że umiera, jeśli nie przestanę panikować . Pozdrowionka. _________________ " Kiedy się miało szczęście, które się nie trafia, czyjeś ciało i ziemię całą, a zostaje tylko fotografia , to jest... to jest bardzo mało"
Maria Pawlikowska-Jasnorzewska |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pią Wrz 14, 2007 4:00 pm Temat postu: |
|
|
dokładnie tym bardziej ze do umierania jej jeszcze daleko _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Basik Kadet

|
Wysłany: Pon Sty 14, 2008 8:05 pm Temat postu: |
|
|
witaj mamagosia doskonale rozumię Twój ból i to co teraz przechodzisz bo jestem w identycznej sytuacji -moja 12letnia Milenka też jest diagnozowana w kierunku twardziny...
trzymaj się dzielnie ,z całego serca życzę Wam samych dobrych wiadomości i powodzenia!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
mamagosia Junior

Dołączył: 25 Sie 2007 Posty: 26 Skąd: Lubraniec ( rodem z Zabrza)
|
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 10:07 am Temat postu: nie taki diabeł straszny ;-) |
|
|
Witaj "Basik". Fajnie że napisałaś. Ja wczoraj byłam z córką w por. dermatologicznej na kontroli. Jest dobrze, a w kazdym razie lepiej jak było. Nie pojawiają się nowe zmiany skórne ASO spadło z 940 do 400!!!
No i lekarka zmienila lek na dużo tańszy. )Do tej pory brała Piascledine300 ( 50 zł.)2razy dziennie, wystarczało na 1 tydzień. Teraz ma w zamian witaminę"E-300mg"dwa razy dziennie. Nadal bierze sterydy ale tylko 10mg. Zaczynała od 25mg. W listopadzie lezała 3 tygodnie w Łodzi, miała robione naświetlania UV. Bardzo pomogło.
Trzymajcie się. Musi być dobrze. Ja też z początku byłam przerażona, nie spałam całe noce. Moja córka mówi że bardzo chętnie popisze z Twoją córką na gadu gadu. Oto jej nr: 3550838.
Pozdrowienia dla wszystkich uzytkowników forum. _________________ " Kiedy się miało szczęście, które się nie trafia, czyjeś ciało i ziemię całą, a zostaje tylko fotografia , to jest... to jest bardzo mało"
Maria Pawlikowska-Jasnorzewska |
|
Powrót do góry |
|
 |
Basik Kadet

|
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 11:32 am Temat postu: |
|
|
witaj mamagosiu tak bardzo się ucieszyłam czytając że u Was jest lepiej i tak trzymaj! chciałabym zapytać o te naświetlania UV które pomogły Dorotce proszę napisz coś więcej ,moja mała cały czas bierze piascledinę z wit.E już 8m-cy a za 2 tyg. jedziemy do szpitala i chyba nie będzie lekko .trzymajcie się obie zdrowo i ciepło |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 11:41 am Temat postu: |
|
|
mamagosia bardzo się cieszę, że u Was lepiej oby tak dalej  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 1:04 pm Temat postu: |
|
|
To dobrze ,że lepiej
będziesz pozytywniej patrzeć na świat a córce będzie lżej no i oczywiscie będzie zdrowsza.
trzymajcie się tak dalej  _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
dori792 Stary wyjadacz

|
Wysłany: Czw Lut 21, 2008 9:16 pm Temat postu: |
|
|
Witam Was |
|