Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Wto Paź 23, 2007 10:23 am Temat postu: |
|
|
Dzień Dobry,
z lekkim opóźnieniem ale nie mniej serdecznie - Witaj!
chyba trzeba będzie odsyłać panikujących nowicjuszy (koniec świata, życie straciło sens, dlaczego ja, i inne tego typu rozpaczliwe lamenty) prosto do tego wątku
4 punkty, które wymieniasz są rewelacyjne. no, ja bym może ciut zmieniła kolejność
nie widzę, żeby ktos cię skierował prosto do Kawiarenki, więc zapraszam:
http://toczen.pl/forum/viewtopic.php?t=2412&start=135
to lokal na niezobowiązujące i codzienne dorzucanie swoich 3 groszy o wszystkim i o niczym, czyli klasyczne pogawędki przy kawie - socjalizowanie się forumowiczy, będzie nam miło jak dołączysz  |
|
Powrót do góry |
|
 |
agatka03 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Paź 23, 2007 2:36 pm Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie!
Mam nadzieję,że Twój optymizm zaraża,super! Stronka jest urocza! Gratuluje inwencji!  _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Wto Paź 23, 2007 6:45 pm Temat postu: |
|
|
Hej,
Również hello!
Wszystko już jest jasne - kolejny przypadek tocznia, ale podejście do sprawy jakże inne. Przydasz się nam zapewne do pomocy w dziedzinie pocieszenia nowicjuszy jako żywy przykład, że na chorobie świat się nie kończy.
Zachęcam do czynnego udziału jednocześnie zazdroszcząc wiejskiego żywota... To pewnie klimat otoczenia działa pozytywnie.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Wto Paź 23, 2007 7:27 pm Temat postu: |
|
|
35 lat! Wow!
A tak w ogóle to witaj  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ani Master butterfly

|
Wysłany: Czw Paź 25, 2007 12:18 pm Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie  _________________ Wspomnienia są jak światła i barwy - podświetlają i retuszują przykrości naszego życia.
Joseph Wittig |
|
Powrót do góry |
|
 |
DorciaR Master butterfly

Dołączył: 06 Cze 2006 Posty: 1599 Skąd: pomorskie obecnie Wielka Brytania
|
Wysłany: Czw Paź 25, 2007 1:53 pm Temat postu: |
|
|
Witam także serdecznie. 35 lat stażu choroby to kawał czasu. Jesteś dobrym przykładem na to że z toczniem można żyć normalnie, realizując sie a takze mozna byc szczesliwym. Zapraszam także do kawiarenki na luźne rozmowy przy kawie i cherbacie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Pią Paź 26, 2007 8:50 am Temat postu: |
|
|
witam Cię bardzo cieplutko  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
dori792 Stary wyjadacz

|
Wysłany: Wto Paź 30, 2007 10:39 am Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Wto Paź 30, 2007 1:50 pm Temat postu: |
|
|
witaj Zdzisławo moje 23 lata z rozpoznaniem tocznia to widać nie tak duzo porównując z twoim 35 letnim stażem mnie rowniez udało sie założyć 18 lat temu rodzine i mieć dwoje wspaniałych dzieci i tez jestem bez przerwy na metypredzie a teraz dodatkowo na pulsach endoxanu..co do mniejszej aktywności to u mnie jest na odwrót zaczęly się kłopoty z szalejacymi hormonami i zaostrzyl sie toczen i juz ponad rok jest aktywniejszy u mnie nie sprawdza sie to że aktywność lupuska wraz z wiekeim spada...a tak jak pisała Monika chorób przybywa Ty faktycznie masz szczęście że "tylko tyle" Ci dolega..pozdrawiam serdecznie trzymaj sie nadal tak optymistycznie...  _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
|