Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Możesz je wyłączyć w ustawieniach przeglądarki. Dalsze korzystanie z witryny bez zmiany ustawień oznacza wyrażenie zgody na korzystanie z plików cookies.

rozumiem i zgadzam się
Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna WWW.TOCZEN.PL
"systemic lupus erythematosus"

Lupus ChatLupus chat  FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Witam cieplutko wszystkich Jolka
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Pierwsze Kroki na Forum
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Jolka35
Kadet
Kadet

PostWysłany: Pon Lis 12, 2007 6:33 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziękuje za przywitanie wszystkim Smile
Koleżanka załatwiła mi wizyte w grudniu do reumatologa w Bydgoszczy już doczekać sie nie mogę...
Moje dolegliwości się nasiliły... od tygodnia mam grype...tak myśle jutro idę do rodzinnego bo coś to nie wygląda na grype Crying or Very sad
Dodatkowo coś się dzieje z prawą nogą Sad zylak który był do kolana teraz jest do kostki.....pali mnie nie boli tylko pali... tak to mogę określić jak bym była blisko ogniska...
Czytałam sporo tu na forum...i wiem że nie jestem sama z takimi problemami....
Pozdrawiam Jola Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
agatka03
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Wto Lis 13, 2007 8:55 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej, Jolka, a do jakiego reumatologa jedziesz w Bydgoszczy? Też tam sie lecze.
Pozdrawiam. Smile
dori792
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

PostWysłany: Pią Lis 16, 2007 1:34 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witaj i 3maj się.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Jolka35
Kadet
Kadet

PostWysłany: Czw Lis 22, 2007 1:11 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tyle sie wydarzyło w przęciągu tego tygodnia......
Mniałam jechać do Warszawy z Pauliną do Centrum do gastrologa i ginekologa a z Jagodą w piątek do Elbląga na echo serca-nie pojechałam Sad
We wtorek przyszedł wójek że nie może się dopukać do teściowej od rana.Powiedziałam że dziewczyny były wieczorem u niej i nic nie mówiła że jedzie do Jarka (drugi syn).Ja ledwo się na nogach trzymałam -grypa i poszedł po męża do pracy.Mąż dostał się do domu teściowej i okazało się że mama nieżyje Sad umarła we śnie lekarz stwierdził że to był zawał Sad
Przygotowania do pogrzebu..... jak byłam po akt zgonu to poprosiłam aby rodzinna mnie przebadała bo strasznie kaszlałam-zapalenie oskrzeli.
Moja mama przyjechała i jakoś udało się wszystko dopracować i zorganizowć...W piątek był pogrzeb.... Sad
W poniedziałek poszłam do lekarza na kontrol osłuchowo dobrze ale noga prawa -zapalenie żyły ....
W piątek jadę na echo z Jagodą do Elbląga (nowy termin) a mnie od wczoraj rozwala na części pierwsze grypa Sad znowu kaszel i ból w łopatkach...
Po rozmowie z rodzinną szuka przyczyny u Jagody -wysokie leukocyty od pół roku ....coś się dzieje -mam poczucie winy że nie zauważyłam tego wcześniej,robiąc porządek w dokumentacji zaczełam porównywać badania i to wykryłam Shocked
Czekam na telefon z Kajetan Paulina ma mnieć tam operacje ...znając moje szczęście to zadzwonią wtedy jak ja do Bydgoszczy będe mniała jechać-wiele razy odwoływałam swoje wizyty Sad
We wtorek zadzwoniłam do Warszawy na Spartańską mam dzwonić 5 grudnia Crying or Very sad

Jeżeli chodzi o Bydgoszcz to nie wiem gdzie i do jakiego lekarza-taka prawda.Załatwiła mi wizyte moja przyjaciółka która się leczy od lat jadę z nią ,ona zostaje w szpitalu a ja wracam do domu ....
Jola
Powrót do góry
Robert
Moderator
Moderator

PostWysłany: Czw Lis 22, 2007 8:31 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo mi przykro, że tak się sprawy mają. Niemniej warto czasem szukać też jakichś pozytywów, żeby nie wpaść w skrajny pesymizm i rezygnację. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży.

Tymczasem - aby ten wątek powitalny nie zamienił się w pole dyskusyjne o sprawach bieżących, zapraszam do forumowej Kawiarenki http://toczen.pl/forum/viewtopic.php?p=70579 gdzie wszyscy spotykają się w jednym miejscu i wyrzucają ile chcą i co im w duszy gra. Jest szansa na wysłuchanie,zrozumienie i wsparcie.
Pozdrawiam
Powrót do góry
nenya
SuperMOD
SuperMOD

PostWysłany: Czw Lis 22, 2007 4:25 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

przykro czytać tak smutne wieś, atak to zwykle bywa, że nieszczecia chodzą parami, wszystko się kumuluje czasami ponad nasze siły, ale Jola dasz radę! tylko sie nie zamartwiaj niepotrzebnie i nie czyń sobie wyrzutów, to nic nie da.
to nie twoja wina, nieprawidłowości w leukocytach powinien wychwycić lekarz.
trzymaj się i nie zapomnij zadbać też o siebie!

PS. jeśli chodzi o dzwonienie na Spartańską to zrób to jak najwczesniej rano! jeśli chodzi o zapisy to zwykle po kilku minutach jest po imprezie, trzeba się wić na linię jak najwcześniej. nie chcę cie straszyć, brońboże, tylko uczulić na "zwyczaje" IR, o tym dziewczyny gdzies tu kiedyś pisały, więc przytaczam to zalecenie.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Jolka35
Kadet
Kadet

PostWysłany: Pią Lis 23, 2007 7:30 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oj nie wiedziałam przepraszam za tego posta Embarassed
Jak trzeba to prosze przenieść do odpowiedniego działu-dziękuje
Ja znowu mam antybiotyk a na dokladke wrzód pod prawą pachą Sad
Z Jagodą pojechał dziś mąż na echo-pierwszy raz od 98 r pojechał z dzieckiem do lekarza...
Echo dobre uuuffff wkońcu dobre wiadomości Smile i oby tak zostało do końca roku
Jola
Powrót do góry
Robert
Moderator
Moderator

PostWysłany: Pią Lis 23, 2007 7:35 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie da rady przenieść. Wink Ale jak tylko będziesz chciała coś z siebie "wyrzucić" zapraszam do Kawiarenki. Wygodniej, miejsce przyjazne obywatelowi i nie rozdrabniamy się przynajmniej. Tam się jest jakby w kupie. Bez krępacji Smile Trzymaj się i optymizmu życzę. Mimo wszystko.
Powrót do góry
marcelina
Senior
Senior

PostWysłany: Sob Lis 24, 2007 10:53 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam cię Jolu
Z tego co wyczytałam to mieszkasz pod Iławą (warm.-mazur.) a dlaczeg jeżdzisz tak daleko po lekarzach? Przecież masz Olsztyn pod nosem chyba że mi się kilometry pokićkały..ale tak mi się wydaje.
Zyczę zdrówka, trzymaj sie cieplutko
Marcelina
Powrót do góry
dorotea
Senior
Senior

PostWysłany: Nie Lis 25, 2007 12:05 pm    Temat postu: witam wszystkich cieplutko Odpowiedz z cytatem

CIAO JOLA-dorota
Powrót do góry
Jolka35
Kadet
Kadet

PostWysłany: Pon Lis 26, 2007 8:49 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

marcelino - dobrze ci się wydaje Smile
Jeżeli chodzi o Olsztyn napisze krótko- brak zaufania Sad
Choć znam dwóch ale to od dzieci.... i cenie ich sobie bardzo Smile
Ja spałam ponad 30 godzin -dzięki lekowi DICLAC 50 -jestem uczulona Sad
Było dużo strachu ale jest wszystko ok Smile
Najpierw przestałam mowić a potem spanie ja to się mam Very Happy
Dobrze że jestem wesołął osobą to mam z tych sytuacji ubaw po pachy Very Happy Very Happy Very Happy
Pozdrawiam cieplutko szeptowo i wyspana Jola Wink Very Happy
Powrót do góry
Agnieszka14
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Wto Lis 27, 2007 9:56 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cześć Jola Smile
Powrót do góry
marcelina
Senior
Senior

PostWysłany: Sro Lis 28, 2007 11:53 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witaj Jolu
a widzisz ja się właśnie przeniosłam z Suwałk do Olsztyna. Co prawda mam zdiagnozowaną chorobe ale czy dobrze zdrobiłam okaże się. Pozdrawiam
Powrót do góry
Jolka35
Kadet
Kadet

PostWysłany: Pią Lis 30, 2007 1:49 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja będe z córką 4 grudnia u neurologa w Olsztynie .Byłam dziś u mojej przyjaciółki -wizyte mam 11 grudnia w Bydgoszczy ul.Kornela Ujejskiego 75 Szpital Biziela .dok. nazwisko na R-zapomniałam Embarassed wiem że jest zastępcą ordynatora.
Mam pytanie jak dojechać z tego szpitala na przystanek PKS bo w tamtą strone to jadę z Marzeną samochodem a wracam autobusem ale nie wiem ani ja ani ona jak?bo Marzena zostaje w szpitalu Sad
Dziękuje Jola Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Pierwsze Kroki na Forum Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Skocz do: