Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
doti-72 Junior

|
Wysłany: Wto Lis 27, 2007 9:02 pm Temat postu: Szukam kontaktu |
|
|
Cześć Wam! Chciałabym z kimś porozmawiać na temat tocznia. Pięć lat temu wykryto u mnie tą podstępną chorobę. Szukam wszędzie gdzie mogę informacji na ten temat. Może TY zechcesz ze mną porozmawiać? Czekam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Wto Lis 27, 2007 9:12 pm Temat postu: |
|
|
witaj, jest tu nas wielu chorych na tocznia i nie tylko
tu, na forum możesz pogadać o wszystkim, podzielić się doświadczeniem
napisz coś więcej o sobie
pozdrawiam cieplutko  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Wto Lis 27, 2007 9:13 pm Temat postu: |
|
|
Witaj przede wszystkim!
I na początek: trafiłaś na forum, gdzie aktywni są w większości toczniowcy. Nic nie stoi zatem na przeszkodzie uczestnictwa w naszej małej społeczności. Zapraszam!
Jako nasz nowy nabytek polecam zapoznanie się ze strukturą Forum:
Wątek Specjalny
oraz Netykietą
W razie problemów z poruszaniem się tutaj, przydatna okaże się z pewnością Instrukcja obsługi forum
Napisz trochę więcej o sobie (granice ustalasz sama ), daj się poznać. My ze swojej strony jedyne, co możemy ofiarować to wsparcie oraz informacje, które wynikają z doświadczeń własnych forumowiczy/ek oraz zaczerpnięte ze źródeł zewnętrznych.
Na zwykłe codzienne pogaduchy o wszystkim - jesli zechcesz - zapraszam do forumowej Kawiarenki - tu bez krępacji możesz wyrzucić co leży Ci na duszy.
Voila, witaj!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ewela1 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lis 27, 2007 9:16 pm Temat postu: |
|
|
witaj doti-jednym słowem trafiłas świetnie..
dzięki naszym moderatorm i nie tylko mamy bardzo wiele cennych informacji na naszym forum-rozejżyj się a już w krótce zaspokoisz swoją ciekawość..
zapraszamy równiez na pogaduchy o wszystkim i o niczym do naszej kawiarenki
pozdrawiam-ewela
ps. robercik mnie uprzedził..o całe trzy minutki.. o matko trzy minuty zajeło mi pisanie tego postu.. potrzeba mi więcej praktyki  |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagula Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lis 27, 2007 9:36 pm Temat postu: |
|
|
Cześć Doti!
Czuj się jak u siebie i rozmawiajmy nie tylko o toczniu  _________________ Fenomen czeskich psów- kundle wyglądają jak rasowce a rasowce przypominają kundle  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka14 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lis 27, 2007 9:50 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Doti! czuj się jak u siebie, a na rozmowy zapraszamy do Kawiarenki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
agatka03 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lis 28, 2007 9:52 am Temat postu: |
|
|
Witaj Doti!!!
Świetnie trafiłaś - otrzymasz tutaj nie tylko fachową poradę,doświadczenie ale tez wsparcie i zrozumienie, a to chyba najważniejsze!
Miłego buszowania po Forum - napisz nam coś wiecej o sobie,zebysmy mogli sie lepiej poznac!  _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lis 28, 2007 9:59 am Temat postu: |
|
|
Witam i ja bardzo serdecznie i ciepło... _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ani Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lis 28, 2007 11:01 am Temat postu: |
|
|
Hej, hej WItaj u nas i czuj się jak u siebie w domku  _________________ Wspomnienia są jak światła i barwy - podświetlają i retuszują przykrości naszego życia.
Joseph Wittig |
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lis 28, 2007 3:01 pm Temat postu: |
|
|
Witaj doti...dobrze trafiłaś, właśnie tu mozesz porozmawiać na temat tocznia.... i nie tylko...pozdrawiam...  _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lis 28, 2007 3:01 pm Temat postu: |
|
|
Cześć Doti, witamy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
doti-72 Junior

|
Wysłany: Sro Lis 28, 2007 4:15 pm Temat postu: |
|
|
Cześć! To znowu ja. Dzięki za ciepłe przyjęcie. Na co dzień nie mam kontaktu z osobami chorymi na toczeń. mieszkam w małej miejscowości i ta choroba wzbudza dużą ciekawość i niepokój wśród osób, które dowiedzą się na co choruję. Sama wiem na ten temat niewiele. Mam nadzieję,że z waszą pomocą dowiem się czegoś więcej, co i mnie uspokoi. Mam małe dzieci i chciałabym je wychować. Myślę, że z Wami i z Bożą pomocą mi się to uda. Pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Sro Lis 28, 2007 4:20 pm Temat postu: |
|
|
to forum to kopalnia wiedzy i doświadczeń
pewnie, że pomożemy jak będzie trzeba
poczytaj sobie różne wątki, ale pamiętaj, że każdy przypadek jest inny
co będzie u jednego, u drugiego nie itp.
w jakim wieku masz dzieciaczki? _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lis 28, 2007 7:38 pm Temat postu: |
|
|
jesteśmy wszyscy jak płatki śniegu, każdy jest inny. to co wspólnego to biel tych płatków a w naszym przypadku rodzaj schorzenia.
dowiesz się tu bardzo różnych rzeczy a przede wszystkim nauczysz się myśleć o sobie nie jak o chorym , tylko inaczej zorganizowanym człowieku. te organizację uzupełniaja u nas lekarstwa , zabiegi , badania. poza tym zaglądaj na to form codziennie. bedzie lepiej , lżej po prostu normalnie...
a może tak mi się tylko wydaje....
ale to przecież o to chodzi !
żeby nam się wydawało ,że jesteśmy chorzy... _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
doti-72 Junior

|
Wysłany: Sro Lis 28, 2007 9:07 pm Temat postu: |
|
|
Cześć Wam! Napiszę trochę o sobie. Jestem szczęśliwą żoną i mamą dwóch szalonych " budrysów" : Matys ma 11 lat a Jaś ma 2 lata. Duża różnica wieku, ale tak się stało i tak musi już być. Bardzo się cieszę, że ich mam, chociaż jak pomyślę o mojej chorobie to skóra mi cierpnie na grzbiecie : żebym tylko zdążyła ich wychować! Mam nadzieję, że z Bożą i Wasza pomocą dam sobie radę, i że w trudnych chwilach( kiedy będę miała " doła") mnie wesprzecie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|