Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
monia n Master butterfly

|
Wysłany: Czw Gru 06, 2007 10:54 pm Temat postu: |
|
|
też jestem nową osobą na forum i witam cię bardzo serdecznie. ludzie tutaj są bardzo mili i warto się właśnie było dla nich i dla siebie tutaj zarejestrować
a nie przejmuj się lek pewnie odstawisz
nie zapomnij nas o tym poinformowac....  _________________ monia |
|
Powrót do góry |
|
 |
dorka1 Stary wyjadacz

|
Wysłany: Pią Gru 07, 2007 8:37 am Temat postu: |
|
|
Witaj , też jestem Sjogrenowcem i nawet w podobnym wieku , pisz czasem,każda wskazówka jest cenna , chciałam zapytać,jak u Ciebie z suchością oczu,może znasz jakieś dobre krople,bo ja już wypróbowałam chyba wszystkie,a efekt marny.Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Pią Gru 07, 2007 12:06 pm Temat postu: |
|
|
Witam cieplutko w naszym gronie i serdecznie pozdrawiam.
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
 |
DorciaR Master butterfly

Dołączył: 06 Cze 2006 Posty: 1599 Skąd: pomorskie obecnie Wielka Brytania
|
Wysłany: Pią Gru 07, 2007 2:43 pm Temat postu: |
|
|
Witam w gronie rodzynka . Pozdrowionka. _________________ "Byłoby szczęściem móc uszy i inne zmysły zamykać jak oczy" Georg Christoph Lichtenberg |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Nie Gru 09, 2007 10:09 am Temat postu: |
|
|
witam i ja co do leczenia homeopatycznego to kolega dlugo si tym zajmował jest lekarzem ale wybrał na początek tn dzia po kilku latach odszedl od tego sposobu leczenia a mnie zawsze mwił że do końca tak naprawdę nie wiadomo czy jest ona w naszych przypadka skuteczna i odstawiania całkowitego sterydw nie zalecał tak więc wiem ze źródła iż nie powinno się w przewlekłych chorobach odstępować od leczenia farmakologicznego i zaleceń lekarzy specjalistów... pozdrawiam..  _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
Obscurus Junior

|
Wysłany: Pon Gru 17, 2007 7:15 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki za ciepłe słowa oraz że zechcieliście się zainteresować moja osobą. Ze swojej strony mogę dodać, że próbowałem leczyć się homeopatycznie u doświadczonego homeopaty jednocześnie nie zaniedbując wizyt u reumatologa. Moim zdaniem homeopatia zdobyła wiodącą rolę wśród systemów medycyny alternatywnej i warto się nią zainteresować. W homeopatii dostrzega się indywidualne korzenie choroby, indywidualność każdego pojedynczego chorego, indywidualnie wyszukuje się choremu jego indywidualny lek. Wymaga to wiele cierpliwości (szczególnie w przypadku chorób przewlekłych), zarówno od pacjentów, jak i od homeopatów.
Pozdrawiam  _________________ Gdy nie idzie jak się chce, trzeba chcieć jak się może. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Wto Gru 18, 2007 9:28 am Temat postu: |
|
|
dobrze to mowic jak tych chorob jest kilka do tego stale jest się w stanie ostrym,
koleznka probowała i nie dało jej to nic , oprocz zaostrzenia choroby w pełnym rozumieniu tego slowa, a wiec przez rok nie mogla odstawic endoxanu przelezała w szpitalu kilka miesięcy ,
to może i dobra metoda chociaz ja jestem na nie, ale tylko i wylacznie jesli dotczy jednego schorzenia a toczen raczej nidgy nie przebiega tak łagodnie aby zaatakował tylko jedno, _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gabi Master butterfly

|
Wysłany: Sob Gru 29, 2007 10:08 am Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie  _________________ Czas istnieje po to,żeby wszystko nie działo się jednocześnie. A.Einstein |
|
Powrót do góry |
|
 |
|