|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kinga Moderator

|
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 11:17 am Temat postu: |
|
|
no widzisz
spokojnie, Mama teraz trafi na fachowców
trzymajcie się i zdrówka  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 1:26 pm Temat postu: |
|
|
Wszystko się wyprostuje... W końcu musi  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 1:34 pm Temat postu: |
|
|
grazynam cóż powiedzieć z pewnościa bedzie lepiej jakby nie było diagnostyka głębsza powinna być może w Bytomiu bedzie lepiej trzymam kciuki za Ciebie I Twoja wytrwałośc i trzymaj sie musisz zebrać siły by psychicznie stawić czoła kolejnym dniom wierzę że po Nowym Roku wszystko sie wyjaśni najwazniejsza jest wlaściwa diagnoza...powodzenia dla Ciebie i mamy..  _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 3:55 pm Temat postu: |
|
|
czy mama była już w Bytomiu to raczej nie jest dobry szpital , ani dobrzy specjalisci tak oglolnie to oni tam przesadzają i lubia zrobic z igły widły oby nie utwierdzili mamy w przekonaniu ze faktycznie jest bardzo chora, i tym samym pogłębią jej stan psychiczny , wiem ze moja koleznka trafiła do kliniki w ligocie wystraszona ze umiera bo tak jej powidzili lekrze dopiero po rozmowie ze mna i kilkoma dziwczynami ktore zwyczajnie wysmiały jej obawy sama przekonała się ze wcle nie umiera - przygotowano ją do dializ ktore do dzisaj były niepotrzebne, a białko w moczu było sladowe,
moze tak skontaktowac się z prof. Hryckem i przedstawic mu wyniki przyjmuje w Katowicach prywatniei wcale niedrogo bierze i na oddziale w Katowicach - ligocie tam leczą tocznia , bytom raczej liznąl tylko widzy na ten temat
mysle ze lekarke u ktorej mama sie leczyła spokojnie możecie zmienić , po piewrsze macie raczej niezbyt przyjemne skojarzenia, - ja sama bym już do niej nie poszła po drugie to nie jest reumatolog , nie pisałas jak daleko mieszkacie , bo ja mogę polecic reumatologa w Tychach, lekarka zna sie na rzeczy i leczy już może ze 20 lat jest tak sympatyczna ze drugiej takiej nie spotkałam, z nią mozna się dogadac ze wszystkim i spokojnie pytac i wyjasnic kazda watpliwośc , to serdeczny ciepły człowiek a wiec chyba takiej osoby wam trzeba
co do koperty własnie roznie z tym bywa, są ordynatorzy ktorzy palcem nie kiwną jesli nie dostaną kasy, _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Gru 30, 2007 10:25 pm Temat postu: |
|
|
dobrze że mama trafi do szpitala, najważniejsza jest diagnoza.
wszystkiego dobrego dla mamy i dla was w tej wyprawie i w kolejnym roku , który od początku dla was jest trudny _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|