Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
karlito83 Junior

|
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 2:10 pm Temat postu: witam serdecznie wszystkich |
|
|
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 2:13 pm Temat postu: |
|
|
Yyyy, a tak parę słów, żebyśmy mogli wzajemnie się poznać?
Witaj i polecam na dzień dobry lekturę obowiązkową:
Wątek specjalny
Netykieta
W tym dziale masz jeszcze przyklejoną Instrukcję Obsługi Forum, jeśli pojawiłyby się jakieś problemy natury technicznej.
Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iwoonia Stary wyjadacz

|
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 2:37 pm Temat postu: |
|
|
No to niech będzie  _________________ Najpiękniejszą rzeczą w życiu, jest samo życie |
|
Powrót do góry |
|
 |
karlito83 Junior

|
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 2:50 pm Temat postu: Yyyy, a tak parę słów, żebyśmy mogli wzajemnie się poznać? |
|
|
mam na imie karolina studiuje pedagogike,pracuje w arabskim lokalu.ale nie o mnie tu chodzi.moja przyjaciolka zachorowala i to chyba bardzo ciezko.chcialabym jej pomoc,wiec w internecie znalazlam tylko wasze takie ciekawe forum mam nadzieje,ze poznam tu ludzi,ktorzy dodadza mi otuchy i porad a ja przekaze je dalej do mojej zalamanej anii,ktora nie ma prawie zadnej wiedzy na temat swojej choroby...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 2:56 pm Temat postu: |
|
|
Witamy Namów Anię, żeby do nas dołączyła. |
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 3:02 pm Temat postu: |
|
|
witamy na forum, chetnie poznamy też kolezankę i problem z którym się boryka... _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
karlito83 Junior

|
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 3:18 pm Temat postu: |
|
|
wiec ania wczoraj uslyszala wyrok :necrobiosis lipoidica-obumieranie tluszczowate skory.jest zalamana,wyczytala w necie,ze bedzie kaleka,nie ma skutecznych lekarstw i nie pozyje za dlugo, czy znacie osoby z pobna diagnoza i specjalistow zajmujacych sie tym? |
|
Powrót do góry |
|
 |
monia n Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 5:21 pm Temat postu: |
|
|
oooo
nie wiem co powiedzieć ale wiem jedno napewno wszystko się ułoży... _________________ monia |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sugar Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 6:10 pm Temat postu: |
|
|
Witaj na forum! Faktycznie, dobrze by było, gdybyś namówiła Anię, by dołączyła do nas. Znajdzie tutaj wsparcie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gabi Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 6:35 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Karolinko,Aniu,ja nie słyszałam o takiej diagnozie,ale zapraszamy do rozmowy,a zanajac pewna dobra dusze na tym forum,to cos znajdzie na ten temat
pozdrawiam Was _________________ Czas istnieje po to,żeby wszystko nie działo się jednocześnie. A.Einstein |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ani Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 6:35 pm Temat postu: |
|
|
Hej, hej Proponuję zaciągnąć Anię do nas  _________________ Wspomnienia są jak światła i barwy - podświetlają i retuszują przykrości naszego życia.
Joseph Wittig |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 7:16 pm Temat postu: |
|
|
witam was obie
wraz ze swoją przyjaciółką znajdziecie tu wszystko oprócz lekarstw ale równie ważnych i potrzebnych w chorobie. _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 8:52 pm Temat postu: |
|
|
Witaj, jednym z najważniejszych elementów terapii przy jakiejkolwiek chorobie jest odpowiednie wsparcie- tutaj Wam go na pewno nie zabraknie . _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mloda Stary wyjadacz

|
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 10:57 pm Temat postu: |
|
|
witam
trzymam kciuki że wszystko będzie dobrze _________________ Co Cię nie zabije, to Cię wzmocni...
Zycie to długa podróż, która kiedyś się zaczyna i kiedyś kończy.. więc... Róbmy zdjęcia ;P
Żyjemy aby cierpieć, cierpimy aby żyć... |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 7:22 am Temat postu: |
|
|
witaj karlito koniecznie Ania musi też do nas dołączyć choc nie bardzo wiemy cos o jej rozpoznaniu to jednak jak pisali poprzednicy wsparcie u na macie zapewnione co jest bardzo wazne a z czasem i coś wiecej zapewne dowiecie sie o chorobie Ani jedno jest pewne dziewczyna nie może sie zalamać jeszcze bardziej na poczatku każdej diagnozy jest trudno przyjąć ją do wiadomości ale nie ma co opierać sie na tym co piszą w necie o przeżywalnosci bo realia sa bardziej optymistyczne czego dowodem jest wielu naszych forumowiczów wyrok kilka lat a niektorzy calkiem dobrze żyja kilkadziesiat tak więc powinna Ania tu brac udział takze ...powodzenia i serdecznie pozdrawiam  _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
|