Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dorotka Junior

|
Wysłany: Wto Lip 12, 2005 11:41 am Temat postu: opryszczka...gigant |
|
|
Hej....
Wiecie co mi się dziś rano przydażyło? Budzę się, ide do łazienki i zaspanymi jeszcze oczakami patrze sobie w lustro i widzę gigantycznie spuchniete usta...Wygladaja ja po wstrzyknięciu sylikonu albo czegos tam innego co niby poprawia ich wyglad....sa nieproporcjonalnie duuuuze. Wyskoczyla mi taka straszna opryszczka, trudno się teraz mówi i je ! Juz teraz powoli schodzi, ale to tak nie równo... i troszku boli i piecze!
Moja kolżanka jak mnie zobaczyła to stwierdziła ze to skutki całowania sie na mrozie....No ale my przecież mamy lato i nie ma mrozu, hehe !
To taki banalny poscik, ale moze sie troche posmiejecie bo ja sama sie przy tym ubawilam!
A swoja droga, ciekawie jest się zobaczyć w lustrze i sie przestraszyc.
Ide teraz walczyc z tą opryszczka...
A poki co przesylam wam wirtualne buziaki . Papa _________________ "Życie nie jest ani lepsze ani gorsze od naszych marzeń...jest tylko zupełnie inne" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Wto Lip 12, 2005 12:44 pm Temat postu: |
|
|
dorotka........wiesz co mi pomaga najbardziej na opryszczke.......SONOL...taki mietowy zel .......kosztuje okolo 3 zl.......inne masci odpadaja.......Robert tez wyprobowal .....schodzi rewelacyjnie.......Lec do apteki........i smaruj.......fajny smak...tylko troche piecze......Na wszelki wypadek zwieksz sobie rybosol.....na pare dni.......
Trzymaj sie .........Monika |
|
Powrót do góry |
|
 |
laleczka Stary wyjadacz

|
Wysłany: Wto Lip 12, 2005 2:05 pm Temat postu: |
|
|
a kysz z tymi wirtualnymi buziakami- bedzie nam tu choróbska rozsiewac!!!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
dorotka Junior

|
Wysłany: Wto Lip 12, 2005 3:26 pm Temat postu: |
|
|
No dobra.....juz nie bedzie wirtualnych buziaczkow ..hehe  _________________ "Życie nie jest ani lepsze ani gorsze od naszych marzeń...jest tylko zupełnie inne" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Wto Lip 12, 2005 3:36 pm Temat postu: |
|
|
Dorptka......moja maksyma.....to zycie.........jest wiara w lepsze jutro .......i tego sie trzymaj......Mozesz marzyc.......i wierzyc ze juro bedzie lepiej......nie daj sie malemu zameczyc jutro........
Monika |
|
Powrót do góry |
|
 |
|